1 ile 30 arası toplam 183 sonuç

Konu: FM 2012 Takımınız Ne Durumda?

Threaded View

Nesil
    2006
    Yer
    11

Aslında Sow'u bile alamıyordum.İlk sezon sonu bütçe verilirken 41 M$ balance olmasına rağmen yönetim sadece 5 M$ verdi.Hakkikaten bir ara istifa etmeyi düşündüm.Ama ilk yıl gelen şampiyonluğun hatrına etmedim.Sırf oyuncu sata sata birşeyler yapmaya çalıştım.O süreçte Hazard listeye kondu tüm paramı ona verdim.Ek bütçe istedim vermediler.Yine oyuncu sattım ve en son olarak Rajkovic'i 7.75'e yönetime aldırdım.Bari onu yaptılar.Sow'a 12 verdim ve performansından memnunum.Uzun süreli sakatlık sorunu yaşadı.Tabi daha iyisi olabilirdi, dediğin gibi Doumbia örneğin.Zaten listemdeydi.İlk sene sonu Tottenham 30 M$ önerdi.Bende ne maaş bütçesi vardı nede transfer.Hayali teklif yapıp oyalıyayım, bari onlarada yar olmasın dedim ama Doumbia'nın istediği ücrete bile çıkamadımHaliyle kaptılar.Fakat bu ikisinden biri bu takıma forvet olacak dediğim diğer adamımda Damio.O hala klübünde ve muhtemelen sezon sonu tüm bütçeyi ona basıp alırım.Keza başka zayıf noktam bulunmuyor.Belki rotasyona 1-2 sağlam oyuncu getiririm o kadar.Bu arada ne olursa olsun forvet hattım için eleştirinede cevap vermem gerekiyor her ne kadar Doumbia fikrine katılsamda.İstatistikleriyle beraber tam olarak profiline vakıf olamayabileceğini düşündüğüm için Schieber'in profilini de paylaşmak istiyorum.

Not:Sezon sonuna kalmadan bastık parayı.Akşam akşam bi dünya zarara soktunuz beni :P

Last edited by Lim10 : 07.Haziran.2012 at 00:08 Reason: Damiao reyizi bitirdik

- Rıdvan Dilmen : "Brezilya Milli Takımı'nın sol beki fazla oynayamıyor Fenerbahçe'de, sebep?"

- Aykut Kocaman : "Brezilya Milli Takımı'nın sol bekinin bunu düşünmesi lazım."

Mesaj Yetkileri