Sayfa 189 / 578 İlkİlk ... 89139179187188189190191199239289 ... SonSon
5,641 ile 5,670 arası toplam 17312 sonuç

Konu: Galatasaray Sohbet Alanı

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by furkan58 View Post
    G.Töre ile Sercan'ı ne ara aldınız yahu
    Siz Lass'ı Cardozo'yu Costa'yı ne ara aldıysanız bizde o ara almışız demek ki.

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

G.Töre ile Sercan'ı ne ara aldınız yahu
    Sercan ve Gökhan bizi istiyor takımda isterse almamamız için bir neden yok.

Nesil
    2010
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by LadroN View Post
    Siz Lass'ı Cardozo'yu Costa'yı ne ara aldıysanız bizde o ara almışız demek ki.
    Cardozo'yu Costa'yı kim almış ?
    Mayıslar sizin olsun biz Nisan'da şampiyonuz

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Cardozo'yu Costa'yı kim almış ?
    Burada insanların kadrolarındaki oyuncuları sorgulayacağına kendi sohbet alanını sorgula diyorum.Oradaki kadrolar daha uçuk.

Nesil
    2010
    Yer
    İstanbul

Burada insanların kadrolarındaki oyuncuları sorgulayacağına kendi sohbet alanını sorgula diyorum.Oradaki kadrolar daha uçuk.
    Bişey demiyorum yahu ne bu sinir Farkettiysen Chivu ve Hamit'e felan bişey demedim Töre ve Sercan'a dedim çünkü onlarla ilgili haberler görmedim ayrıca Sercanla bizde ilgileniyoruz diye biliyorum o yüzden dedim.

Ha Lass mı uçuk Adebayor mu orasını da sana bırakıyorum
    Mayıslar sizin olsun biz Nisan'da şampiyonuz

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Bişey demiyorum yahu ne bu sinir Farkettiysen Chivu ve Hamit'e felan bişey demedim Töre ve Sercan'a dedim çünkü onlarla ilgili haberler görmedim ayrıca Sercanla bizde ilgileniyoruz diye biliyorum o yüzden dedim.

Ha Lass mı uçuk Adebayor mu orasını da sana bırakıyorum
    Doğru haklısın.

Nesil
    2011
    Yer
    adana

Bu kadro icin artik riva yi mi satariz yoksa unal aysal gelirlerini bize mi hibe eder bilmem.utopik olmuş
    rivanın galatasaarya getireceği para yaklaşık minimum 750 milyona yakındır 844 tane villa yapılacak oraya içine futbol okulu sonra selahattin beyazıt ormanı (doğru hatırlıyorsam ismini)

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by zeck17 View Post
    rivanın galatasaarya getireceği para yaklaşık minimum 750 milyona yakındır 844 tane villa yapılacak oraya içine futbol okulu sonra selahattin beyazıt ormanı (doğru hatırlıyorsam ismini)
    Yok yahu lafın gelişi söylemiştim

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Riva arazisi bizim için bir hazine,dönemin başkanı Selahattin Beyazıt muazzam bir iş yapmış.Saygı duymak gerekir.Son dönemdeki başkanlarda o kadar çok borç varken Riva'yı yine ellerinde tuttular.Bugün ki değeri ne kadar acaba.Gerçekten fazla olmalı.
    Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Bu villalar için imar izni çıktığında beklenen gelirim 1 milyar $'ın üstünde olduğuna dair haberler dolaşıyordu. Ama ne kadar tutarlıdır bilemem.
    Screw you guys, I'm goin' home

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Biz bu rivayı sattık mı satmadık mı ?

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Satmadık, satmayacağızda. Riva arazisinin büyük bir kısmı sit alanı bildiğim kadarıyla. Kalan kısmınada imar izni çıktı 844 tane villa yapılacak. 3. köprünün yolu üstünde tertemiz, bi kaç yüz milyonluk arazi var elimizde

Nesil
    2011
    Yer
    Madrid

Rivayi satmicaz degerlendircez buyuk paralar kaldircak klup

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Satalım artık ya yarın öbür gün bir şey olur değeri düşer

Nesil
    2006
    Yer
    22 | 34

Sahneye geç çıkan Madonna TT Arena'da yuhlandığı için, PFDK tarafından Galatasaray'a 3 maç seyircisiz oynama cezasi verildi.

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Night_Mare17 View Post
    Satalım artık ya yarın öbür gün bir şey olur değeri düşer
    Tuğrul ne gibi bişey olucakta değeri düşecek. Oranın değeri ancak o parça denize gömülürse düşer bundan sonra

Bugün Emir Sarıgül Radyospor'a konuşmuş. Tesisleri Seyrantepe'ye taşıyıp Florya'ya 280 tane villa, Mecidiyeköy Çadır Store yerine de yıllık kira getirisi 4,5M$ olan iş merkezi yapılacakmış.

Nesil
    2011
    Yer
    Madrid

oktay hoca ile yollar ayrilmis deniliyor anlamiyorum yonetimi adam gibi adam ust duzey bir hocayi nasil ellerinden kacirirlar. umarim yalan haberdir.

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Asrın hatası olur.

Nesil
    2006
    Yer
    Türkiye

Başka bir isimle anlaşıldı diye kesin bilgiler dolaşıyor.

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Erman Kunter ...

Nesil
    2006
    Yer
    Türkiye

Cine 5'te Oktay Mahmuti varmış ama program bitti mi?

Nesil
    2011
    Yer
    adana

riva arazisini elde tutmak iyi başarıydı çünkü 3.köprü yapıldıktan sonra fiyatı çok yükselecek

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul / Samsun

Mahmudi Efes'e gitmiş diyorlar.
    ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !

Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved

Nesil
    2009
    Yer
    Turksportal

NtvSpor'daki haberde şunlar yazıyor:

Pazartesi günü Mahmuti'nin menajeri Mişko Raznatoviç'i İstanbul'a çağıran yönetim, daha önce anlaşılan kontrat üzerinde değişiklikler talep etti. Toplantının ardından yeni sözleşme üzerinde anlaşan taraflar, bugün imza atılacağı üzerine anlaştı. Ancak yönetim, yeni sözleşmenin henüz hazır olmadığı gerekçesiyle imzayı erteleme kararı aldı. Taraflar yeni bir tarih üzerinde ise anlaşmadı.
    http://www.ntvspor.net/haber/basketb...z-var-imza-yok

Yönetim o tür bir gerekçe sunmuşsa resti çeker Oktay hoca bence, görüştüğümüz başkası var sen biraz bekle gibi olmuş. Yunan basınının iddiası Obradoviç'le görüşüyormuş bizimkiler.

Nesil
    2006
    Yer
    Türkiye

Basketbolda belki kupadan kupaya koşmuyoruz ama Oktay Mahmuti'nin kalması gerekiyor. İlerisi için umut vermesinin yanında kaybettiğimiz maçlarda bile onun duruşu beni gururlandırıyor. Tabi bu kısmı cümlelerimle ifade edemiyorum.

Aradaki sıkıntı nedir bilemiyorum. Sıkıntı ne ise yönetimin bunu çözmesi lazımdı. Özhan Canaydın'ın Lucescu vukuatinden sonra basketbol kaderimizi değiştirecek 2. bir vukuati görmek istemiyorum.

Nesil
    2011
    Yer
    adana

obradoviç gelirse wild card kesin gelir fakat oktay mahmudi kalınca şansımız diğer takımlardan çok fazla değil belki taraftar için seçilir ama euroleague e gitmesek de olur sonuna kadar oktay mahmıdi

Nesil
    2006
    Yer
    Türkiye

Beyler,

Bu tişörtten aldım. Vücut geliştiren arkadaşlarımız varsa kaçırmamalarını tavsiye ediyorum. Kumaş kalitesi bu kadar iyi, kaslı vücudu bu kadar ortaya çıkaran, renkleri ile bu kadar mükemmel görünen bir tişört bulamazsınız.

Bugüne kadar herkes gibi tonla alışveriş yapmışımdır ama aldığım her ürüne minnettar kalmam. Yok böyle birşey.

Nesil
    2011
    Yer
    Madrid

2012-2013 sezonu futbol kombinelerinde öğrenci indirimi Güney 4 tribününden sınırlı sayıda koltuğa uygulanacaktır. %30 öğrenci indirimli koltuklar internet üzerinden satılmayacak olup 20 Haziran Çarşamba günü 9:00-17:00 saatleri arasında Türk Telekom Arena Güney Destek Masasından yapılacaktır. GS Bonus’a %10 indirim ve 12 taksit avantajı öğrenci kombinelerinde de geçerli olacaktır.

Nesil
    2009
    Yer
    Turksportal

Aslan gibi maaş

Oktay Mahmuti G.Saray ile yapacağı yeni kontratla Türkiye’nin en pahalı koçu olacak

Galatasaray’la her konuda anlaşan ancak dün de resmi sözleşmeyi yapamayan Oktay Mahmuti, sarı-kırmızılılara imza attığında Türkiye’nin en pahalı koçu olacak. Sözleşmenin detaylarına geçmeden öncelikle mukavelenin neden yapılamadığını anlatalım...

G.SARAY, 14 Mayıs’ta resmi internet sitesinden yaptığı açıklama ile G.Saray Medical Park Başantrenörü Oktay Mahmuti’nin sözleşmesinin uzatıldığını açıklamıştı ama resmi imza ortada yoktu. Bu nedenle taraflar arasında anlaşmazlık olduğu konuşuluyordu ki, sarı-kırmızılı yönetim ile Mahmuti dün imzanın atılması için sözleşmişti. Mahmuti, G.Saray yönetiminde olmasa da basketbol şubesiyle ilgilenen Sinan Kalpakçıoğlu ile de bu konuyu görüşmüştü ve her şey hazırdı. Ancak dün G.Saray Başkanı Ünal Aysal’ın acilen yurt dışına çıkması gerekince sözleşme imzalanamadı.

‘FAKSLA İMZALARIZ’

FAKAT G.Saray ile Oktay Mahmuti her konuda anlaştı. Buna göre Mahmuti ile yıllık 1 milyon 350 bin dolardan 2+2 yıllık kontrat yapılacak. Tecrübeli koç dün konuyla ilgili olarak VATAN’a yaptığı açıklamada “Şartlarda hiçbir problem yok. Artık faksla bile bu mukaveleyi yapabiliriz. Ancak sadece avukatım ve menajerimin sözleşmeyi bir kez okuması lazım” dedi.

PANA’nın %25’i OBRADOVIC’E!

G.SARAY’DAN yıllık 1 milyon 350 bin dolar alacak olan Oktay Mahmuti, Türkiye’nin en pahalı hocası olacak... 44 yaşındaki antrenör bunun yanında Avrupa’nın da pahalı koçları arasına girecek. Panathihaikos’un, külübün yüzde 25 hissesini verip yeni sözleşme için anlaştığı Zeljko Obradovic yıllık 2.5 milyon Euro alacak. Olympiakos’un koçu Dusan Ivkovic 1.5 milyon Euro, LA Lakers’ta yardımcı koçluk yapan Ettore Messina da 850 bin Euro kazanıyor.

ÜLKEMİZİ Fransa’da temsil eden ve Cholet takımı ile yarı finalinde mücadele eden Erman Kunter’in maaşı ise 250 bin Euro...

Bu sezon çok takdir topladı

Çok kısıtlı bir bütçeyle hem Avrupa hem de Türkiye’de büyük başarılara imza atan Oktay Mahmuti bu performansla sarı-kırmızılı taraftarların adeta sevgilisi haline geldi..

TREVISO’YA OYUNCU BAKMAYA GİDİYOR

G.Saray Medical Park’ın tecrübeli çalıştırıcısı Oktay Mahmuti, bugün İtalya’nın Treviso kentine gidip oyuncu izleyecek..

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

maçtan önce rakip futbolcuyu ayartma huyundan bir türlü vazgeçemeyen kulübüm. şimdiden gelecek sezonun planlamasını yapmış, gaziantepspor karşısında yaşayabileceği puan kayıplarının önüne dany achille nounkeu tchounkeur transferiyle bir nebze de olsa geçmeye çalışmıştır.

Sözlükte gördüm güzelmiş.

Mesaj Yetkileri