1 ile 30 arası toplam 14383 sonuç

Konu: Beşiktaş Transfer Haberleri

Hybrid View

Nesil
    2006
    Yer
    22 | 34

Quote Originally Posted by balde_mir_07 View Post
    Oğuzhan'ı uzun süredir twitter'da takip ederim. Hep ingilizce flemenkçe yazar bir ara şüphelenmiştim Türkçe bilip bilmediğinden ve en sonunda dün gece "İyi geceler" yazarak şüphelerimi giderdi. Demek ki Türkçe konuşmak için Türkiye'ye gelmeyi bekliyormuş : ) Hayırlı olsun.

Adam Van Persie'nin hesabından GS-FB maçıyla ilgili Türkçe tweet attı kaç tane görmedin mi onları

Quote Originally Posted by Ralf View Post
    Katılıyorum. Her sene hoca değişiyor ve onunla birlikte her sene takım da değişiyor. 1-2 sene üst üste de aynı kadroyla oynayalım be arkadaş. 2-3 sene öncesine bakıyorum takımda olan kişiler sayılıdır yani.

Edit : Bir de Oğuzhan fotoda İsmail'e benzemiyor mu sanki?
    Quote Originally Posted by vego View Post
    Transferi artık hoca yapmayacak demek ki.Takıma göre hoca bulunacak.Her sene TD değiştirip onun her istediği adamı alamayız biz.O devir bitti.Futbol komitesi diye birşey var ve bence doğrusuda bu.
    Acaba neden her sene hoca değiştiriliyor Futbolcular alınıyor hocaya da al sen bunlarla oynayacaksın deniliyor başarılı olması bekleniyor olamayınca da gönderiliyor.

Ek : O resmi görünce forumdaki Tolga(BaFraLı) geldi aklıma.Benziyorlar biraz ama Tolga'nın burnu daha ufak tabi

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by RaSenGan View Post

Adam Van Persie'nin hesabından GS-FB maçıyla ilgili Türkçe tweet attı kaç tane görmedin mi onları

Acaba neden her sene hoca değiştiriliyor Futbolcular alınıyor hocaya da al sen bunlarla oynayacaksın deniliyor başarılı olması bekleniyor olamayınca da gönderiliyor.

Ek : O resmi görünce forumdaki Tolga(BaFraLı) geldi aklıma.Benziyorlar biraz ama Tolga'nın burnu daha ufak tabi
    Zaten Fikret Orman'da anlaştığımız hocayla sürekli devam edeceğiz dedi.

Edit : http://www.yenisafak.com.tr/Spor/?t=...&i=387762&k=d9 Rıza Çalımbay Beşiktaş'ta yazıyor.
    FM Gazetesi

Mesaj Yetkileri