Premier Lig'de 18.Hafta
İyi oynadık ama kazanmak için yeterli olmadı
Premier Lig'de 18.Hafta
İyi oynadık ama kazanmak için yeterli olmadı
...
Premier Lig'de 19.Hafta
Emenikenin yokluğunda Tevez iyi iş çıkardı ve rahat bir galibiyet aldık.
...
[YOUTUBE="http://www.youtube.com/watch?v=iPHRjSqxL8U"]Mücadele Devam Edecek[/YOUTUBE]
...
Hangi filmin ''trailer'ı''diye soracaktım valla, süper olmuş![]()
Nush İle Uslanmayanı Etmeli TekdirTekdir İle Uslanmayanın Hakkı Kötektir
Hangi filmin ''trailer'ı''diye soracaktım valla, süper olmuş![]()
Nush İle Uslanmayanı Etmeli TekdirTekdir İle Uslanmayanın Hakkı Kötektir
Harika yapmışsın İbo
Ama videonun başında bi Abdulhamid'i düzgün yazabileydin iyiydi![]()
...
FA Cup 3.Tur
Kupada yola devam...Emenike 3 hafta yok, bu aralar çok sakatlanmaya başladı.
...
Premier Lig'de 20.Hafta
Kazandığımız için sevindik 2 oyuncu daha kaybettiğimiz için üzüldük. Guarin 3, Kaebi 2 ay takımdan uzak kalacak.
...
Tevez Krizi
Arsenal karşısında alınan galibiyetle morallerin üst düzeyde olan Portsmouth'ta sabah antrenmanında yaşanan olay canları sıktı. İzinsiz olarak antrenmana katılmayan ve sebebi karşısında açıklama yapmayan Tevez'e Menajer İbrahim Baldemir tarafından para cezası verildi. Akşam yapılan antrenman öncesi Menajerle birebir konuşma yapmak isteyen Tevez ipleri kopardı. İşte o görüşmenin perde arkası.
Antrenman sonrasında Basın karşısına geçen Menajer İbrahim Baldemir ceza konusunda konuştu:
Oyuncu hakkında ne karar verileceği ilerleyen günlerde belli olacak.
...
Başarılar dilerim, video çok iyi olmuşEmenike en sevdiğim futbolcudur. Ona iyi bak!
"Biz, ilhamlarımızı, gökten ve gaipten değil; doğrudan doğruya hayattan almış bulunuyoruz."
...
Tevez Kadro Dışı
Everton maçı öncesi antrenmandaki disiplinsiz davranışları yüzünden uyarılan ancak bunu devam ettiren Carlos Tevez hakkında Menajer İbrahim Baldemir'in isteği doğrultusunda Yönetim Kurulu kararıyla süresiz kadro dışı kararı çıktı. Tevez'in kendine çeki düzen vermemesi durumunda sezon sonu elden çıkarılması düşünülüyor.
...
Tevez'i yolla gitsin. Çok artist yahu![]()
TariboWest
...
Ugrasilmaz o deliyleYolla gitsin, kafasina gore birseyler yapiyor herzaman.
...
Premier Lig'de 21.Hafta
Deplasmanda kötü mağlubiyet
...
Premier Lig'de 22.Hafta
10 Kişi kalınca tutunamadık.
...
Sana oyuncumu yok abi bırak, Tevez kimCity artık bırakmaz gibi, tabi ManU'nun 2 maç eksiği var. Bence ilk 4'e rahat gireriz bu sezon.
Listeye koydum zaten, 15 milyon €'yu veren alır, Arsenal ve Juventus devrede : )
Ben bu sezonda City'nin şampiyon olacağını düşünüyorum, ilk 4 hedefimiz ama 3. bitirirsek bomba olur. 4. olduğumuz zaman elemelere gidiyoruz puan düşük diye güçlü takım geliyor : )
...
Premier Lig'de 23.Hafta
Deplasmanda iyi futbol güzel skor
...
FA Cup 4.Tur
Kupada yola devam...
...
Premier Lig'de 24.Hafta
Son nefeste 3 puan
...
Premier Lig'de 25.Hafta
Bulduğumuz şansları değerlendiremeyince hiç ummadığımız bir mağlubiyet iel karşı karşıya kaldık
...
Premier Lig'de 26.Hafta
Tek kale oynayan biziz yenilen yine biziz. Emenike susunca gol yollarında tutuklu olduk. Umarım en yakın zamanda kendini toparlar. Önümüzde üst üste oynayacağımız Uefa Avrupa Ligi 3. Tur'u maçları var. Roma karşısında çok çetin maçlar bizi bekliyor.
...
Uefa Avrupa Ligi 3.Tur 1.Maç
Deplasmanda büyük bir avantaj elde ediyoruz
...
Uefa Avrupa Ligi 3.Tur 2.Maç
İlk maçtaki avantajımızı çok iyi kullanıp tura uzanıyoruz. Emenike bu gece bize resital sundu. Gelecek turda rakip Twente
...
Romaya Trabzon plakasi cakmisin 2 mac sonundaAvrupa kupasinda guclu rakip kaldimi daha, guclu derken Real, Milan, City ?