Quote Originally Posted by Sekopej View Post
Yanlış bir düşünce, evet bu adamlar milyonlar alıyor, ülkenin %90'nından daha fazla gelire sahipler, böyle mağdur oldum diye ortalıkta dolaşmaları çok gülünç ama bu adama o sözleşmeyi öneren senin kulübün. Değeri önemli değil, imzalar atılmış ve o para artık onun hakkı. Hakkını da istemesi kadar doğal bir şey yok, benim eğer daha 31 yaşında futbolu bırakmama sebep oldularsa, kalan ömrümü garantiye almak için paramı son kuruşuna kadar isterim.

Eğer Fikret Orman'ın gerçekten böyle bir açıklaması varsa, Nihat'ın yerinde olsam artık asla vazgeçmem. Taraftara oynamış Fikret Orman, Nihat'ı ortaya atmış, belki tepkiler gelir de vazgeçerse diye ama Nihat ve onun gibiler söylemi hoş değil, kapının önünden geçmez belki ama hacizle kapıyı bile alır gerekirse.
Alacakları olabilir, hakkıdır tabi alacaktır. Ama bunun bir yolu yordamı bulunur. Fikret Orman'da bunu bir düzene oturtmak istemiş ama Nihat bencillik yapmış. Başkan işi kolaylaştırmaya çalışırken o zorlaştırıyor. Bunun geleceğini garantiye almakla alakası yok. Sonuçta paranı vermeyelim dememiş, taksite bölelim falan filan seçenek sunmuş. Fikret Orman'ın bu konuda sonuna kadar arkasındayım. Eminim çoğu kişi de arkasındadır.

Quote Originally Posted by Meireles View Post
Yönetim Nihat'ın alacaklarını elbette ödeyecektir ama Nihat kulübün bu zor döneminde yeni yönetime bin türlü zorluk çıkartmış. Nihat şu dakika taraftarın gözünde bitmiştir. Ayrıca Fikret Orman'ın taraftara oynayacak bir başkan olduğunu düşünmüyorum. En iyisi çıkıp ne oluyor ne bitiyor açıklayacak taraftarda ona göre hareket edecektir. Sanki bu paraları hak edecek bir performans sergiledi efendimiz faizini alıyor. Son olarak Nihat'ın futbolu bırakmasına sebep Beşiktaş değil. Nihat Beşiktaş'a gelmeden önce neredeyse 1 sezon futbol oynamadı. Nihat'ı bitiren Beşiktaş değil sakatlıklar oldu. Bizdeyken 57575 defa sakatlanmıştı.
Aynen öyle. Zaten bizde oynadığı oyunla hakettiğinden fazlasını aldı. Sömürdü kulübü. Tek bir tane faydasını görmedim geldiği zaman.

Ayrıca Hooijdonk twitter üzerinden BJK'ye geleceğini yalanlamış.