1 ile 30 arası toplam 48 sonuç

Konu: Fatih Terim

Hybrid View

Nesil
    2010
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by europeanconquer View Post
    Fatih Terim'in Galatasaray için efsane olduğunu kabul etmeyen bir Galatasaraylı yok ki.Galatasaray araştırmacısı forumdaki Galatasaraylı'lar ve sezonun genelinde ki taraftar profiline bakarsa Fatih Terim'in adı artık o ''Efsaneler'' kısmında yazmalıdır.Fatih Terim'in Türk Futbolu'nda ki yerini tartışmak ise saçma.Bu adamın yanına yaklaşacak kimse yok.Avrupa'da bile büyük saygı duyuyorlar İmparator'a ama biz kendi ülkemizde saygı duymayı beceremiyoruz.Commendatore ünvanını normal bir insan olduğu için öpücükle mi aldı ? Teknik direktörlüğü ile aldı.
    Demek istediğimi anlamadınız. Ben size diğer takım taraftarlarının gözünden bakarak anlatmaya çalışıyorum.Galatasaray'ı örnek alalım , 1905 Yılında kuruldu.2000 Yılında Uefa Kupasını ve Süper Kupayı aldı.95 Yıl boyunca sadece 1 yılın başarısı var.ondan sonra 12 Yıl boyunca yine başarısı yok.Yani Türkiye'deki diğer Teknik Direktörlerin Kötü olduğu ortaya çıkar buraya kadar itirazı olan yok sanırım.Yani Fatih Terim Türkiye'deki diğer T.Dlerden üstün birisi.

2000-01 sezonunda İtalya'nın ACF Fiorentina takımını çalıştırdı ve takımını İtalya Kupası'nda finale taşıdı. Final maçından birkaç hafta önce kulüp başkanı Cecchi Gori ile anlaşamayıp takımdan ayrıldığı için kupa sevincini yaşayamamıştır. 2001-02 sezonunda İtalya'nın köklü kulüplerinden olan AC Milan'ı çalıştırdı. Ancak istediği başarıyı elde edememiş ve görevinden uzaklaştırılmıştır.
    Buradan'da Avrupada tek başarısının İtalya Kupası'ndaki Final olarak görebiliyoruz.Buda Avrupadaki başarısızlığının göstergesi.

Nesil
    2007
    Yer
    Istanbul

Quote Originally Posted by pele96 View Post
    Demek istediğimi anlamadınız. Ben size diğer takım taraftarlarının gözünden bakarak anlatmaya çalışıyorum.Galatasaray'ı örnek alalım , 1905 Yılında kuruldu.2000 Yılında Uefa Kupasını ve Süper Kupayı aldı.95 Yıl boyunca sadece 1 yılın başarısı var.ondan sonra 12 Yıl boyunca yine başarısı yok.Yani Türkiye'deki diğer Teknik Direktörlerin Kötü olduğu ortaya çıkar buraya kadar itirazı olan yok sanırım.Yani Fatih Terim Türkiye'deki diğer T.Dlerden üstün birisi.

Buradan'da Avrupada tek başarısının İtalya Kupası'ndaki Final olarak görebiliyoruz.Buda Avrupadaki başarısızlığının göstergesi.
    Gerçekten dediğini anlamadık, şahsen anlamakta da zorlanıyorum. Şuna bi açıklık getirirsen belki anlamak daha kolay olacak 100 yıllık kulüplerin içinde bi tek F.Terim başardı kötünün iyisiydi abartmamak lazım diyosun. E herkes alsa o zaman efsane kim ve nasıl olacak? Diğerleri alamadı diye suç F.Terim'in mi?

F.Terim'in İtalya'da oldukça başarılıdır Fiorentina'ya tarihinin ilk finalini oynatmıştır ama final maçında takımının başında bulunamadan ayrılmıştır, Milan'dan ise nasıl ayrıldığını hepimiz bilioruz. Ayrıca F.Terim İtalya'da bi takımı küme düşürse bunun GS ile ne alakası var? Yani sen bu takımda efsane olamazsın İtalya'da başarısız oldun mu diycez? Bi alaka kuramadım.

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Quote Originally Posted by pele96 View Post

Fiorentina'da başkan yüzünden ayrıldı.Milan'da her şey güllük gülistanlık iken başkanın değişmesi ile Ancelotti Terim'in yerine geldi.Başarısız bir hareketi yok Fatih Terim'in.Fiorentina'nın aldığı son kupa Fatih Terim sayesinde oldu.Fatih Terim'in teknik direktörlüğüne laf ettirmem ben.Futbolculuğunu bilmediğim için ona bir şey diyemeyeceğim ama 11 yıl forma terletmişse bir de kaptan olduysa futbolculuğuna da bir şey dedirtmem.Kısacası bu ülkede eleştrilecek en son futbol adamı Fatih Terim'dir.

Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp

Nesil
    2010
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by europeanconquer View Post
    Fiorentina'da başkan yüzünden ayrıldı.Milan'da her şey güllük gülistanlık iken başkanın değişmesi ile Ancelotti Terim'in yerine geldi.Başarısız bir hareketi yok Fatih Terim'in.Fiorentina'nın aldığı son kupa Fatih Terim sayesinde oldu.Fatih Terim'in teknik direktörlüğüne laf ettirmem ben.Futbolculuğunu bilmediğim için ona bir şey diyemeyeceğim ama 11 yıl forma terletmişse bir de kaptan olduysa futbolculuğuna da bir şey dedirtmem.Kısacası bu ülkede eleştrilecek en son futbol adamı Fatih Terim'dir.

Mesajlarımı özelliklemi kötü yerlere çekiyorsunuz yoksa ben mi anlatamadım anlamadım Benim dediğim Fatih Terim ne kadar iyi olursa olsun Türkiye olarak En kötü T.Dmizin Fatih Terim düzeyinde olmasıdır.100 senelik klüplerin sadece 1nin sadece 1 kez Uefa kupası alması başarı olarak sayılmamalıdır.

Mesaj Yetkileri