Demek istediğimi anlamadınız. Ben size diğer takım taraftarlarının gözünden bakarak anlatmaya çalışıyorum.Galatasaray'ı örnek alalım , 1905 Yılında kuruldu.2000 Yılında Uefa Kupasını ve Süper Kupayı aldı.95 Yıl boyunca sadece 1 yılın başarısı var.ondan sonra 12 Yıl boyunca yine başarısı yok.Yani Türkiye'deki diğer Teknik Direktörlerin Kötü olduğu ortaya çıkar buraya kadar itirazı olan yok sanırım.Yani Fatih Terim Türkiye'deki diğer T.Dlerden üstün birisi.
Buradan'da Avrupada tek başarısının İtalya Kupası'ndaki Final olarak görebiliyoruz.Buda Avrupadaki başarısızlığının göstergesi.2000-01 sezonunda İtalya'nın ACF Fiorentina takımını çalıştırdı ve takımını İtalya Kupası'nda finale taşıdı. Final maçından birkaç hafta önce kulüp başkanı Cecchi Gori ile anlaşamayıp takımdan ayrıldığı için kupa sevincini yaşayamamıştır. 2001-02 sezonunda İtalya'nın köklü kulüplerinden olan AC Milan'ı çalıştırdı. Ancak istediği başarıyı elde edememiş ve görevinden uzaklaştırılmıştır.

Alıntılı Yanıtla
Benim dediğim Fatih Terim ne kadar iyi olursa olsun Türkiye olarak En kötü T.Dmizin Fatih Terim düzeyinde olmasıdır.100 senelik klüplerin sadece 1nin sadece 1 kez Uefa kupası alması başarı olarak sayılmamalıdır.