Başarılar 10 numara kariyer.
Başarılar 10 numara kariyer.
Ayrıca Yobo ve Umut'u 1 sezonluk aldım. Yani seneye yollamayı düşünüyorum. Çünkü istediğim oyuncular ya başka takımı seçti ya da gelmek istemedi. Ben de mecburen bu paralara aldım.
TariboWest
ŞAMPİYON FENERBAHÇE !
TariboWest
Sezona kupa ile başlamak çok güzel olmuş
Defansın Ortasına:Lambroates düzgün yazamadım ama sanırsam böyle bir oyuncu vardı çok güzel gidebilir.![]()
Şampiyonlar Ligi'nde Gruplar Belli Oldu !
TariboWest
Transferin hayırlı olsun,grubumuz zor gibi.![]()
Lige kupayla başlamak iyi olmuştur.ŞL'de ise grup zormuş ama çıkarsın diye düşünüyorum.
STSL 1-2-3-4-5-6. Hafta
UEFA Şampiyonlar Ligi G Grubu 1. Maç
Gruba 3 puanla başlamak harika oldu. İyi bir futbol sergiledik. Girdiğimiz pozisyonları değerlendirince 3 puana rahat ulaştık.
UEFA Şampiyonlar Ligi G Grubu 2. Maç
Zorlu deplasmandan 3 puan çıkararak gruptan çıkmak için büyük bir avantaj yakaladık. Eğer Chelsea'yi içerde mağlup edebilirsek grup liderliği şansımızın daha da artacağını düşünüyorum.
Avrupa için primi yüksek verdiğimiz için takım Avrupa'da canını dişine takarken ligde fazla kasmıyor. Bu böyle devam ederse güzel ama seneye ŞL'de olmak istiyorsak şampiyon olmamız şart. Umarım ligdeki sonuçlarımız da iyileşir ve 3 kulvarda da emin adımlarla hedefe gideriz...
TariboWest
güzel gidiyor lyon u olympique dede yenmen dileğiyle :d
Lige güzel başlamamışız ama bunun nedeni belli gibi şampiyonlar ligine çok iyi başlamışız inşallah devamı gelir.![]()
Oyuncular ŞL'ye konsantre olmuşlar.
STSL 7-8-9-10. Hafta
UEFA Şampiyonlar Ligi G Grubu 3. Maç
Gerçekten şanslıydık. Beraberlik umarım ilerleyen zamanda işimize yarar.
UEFA Şampiyonlar Ligi G Grubu 4. Maç
Büyük hayal kırıklığı yarattı bu mağlubiyet. Eğer yenmiş olsak grup liderliğini garantilemiş gibi olacaktık. Yazık oldu...
TariboWest
Ard Arda Gelen Sakatlıklar Fenerbahçe'de Can Sıkıyor !
Mehmet Topal'ın 2 ay sahalardan uzak kalacağının açıklanmasının ardından Christian Benitez'in de 1 ay yeşil sahalardan uzak kalacağı açıklandı.
TariboWest
Sakatlıklar baya kötü olmuş.
STSL 11-12-13-14-15-16-17. Hafta
UEFA Şampiyonlar Ligi G Grubu 5. Maç
Muhteşem bir sonuç aldık. 10 kişi kalmamıza rağmen 3 puanı aldık ve gruptan çıkmayı garantiledik.
UEFA Şampiyonlar Ligi G Grubu 6. Maç
Teşekkürler Lyon !
Stuttgart'ı içerde de yendik ve Lyon da Chelsea'yi mağlup etti. Grubu lider tamamladık.
UEFA Şampiyonlar Ligi 2. Tur Eşleşmeleri
Rakip Marsilya !
Lige 12-13 günlük bir ara verildi. Bu günler içinde tek istediğim takımın dinlenmesi ve zorlu 2. yarıya hazır hale gelmeleri...
TariboWest
Ligde güzel toparlamışız,şampiyonlar ligin'de Marsilya'yı rahat geçeriz
Sezer Öztürk İle Yollar Ayrıldı !
Takımda mutlu olmadığını söyleyen Sezer Öztürk geçen günlerde teknik direktör Ümit Boğa ile görüşüp izin istemişti. Buna olumlu cevap veren teknik adam sözleşmenin karşılıklı fesh edilmesi ile rahat bir nefes aldı.
TariboWest
En iyisi olmuş.![]()
Hamit Altıntop Fenerbahçe'de !
Oyuncunun bonservisine 2.200.000 € , kendisine ise yıllık 2.500.000 € ödenecek.
TariboWest
Güzel transfer .![]()
marsilyayı ezer geçersin hocam en az yarı final bekliyoruz senden
Ben Finalleri görebileceğin kanaatındayım.