Sayfa 730 / 1204 İlkİlk ... 230630680720728729730731732740780830 ... SonSon
21,871 ile 21,900 arası toplam 36115 sonuç

Konu: Galatasaray Transfer Haberleri | Ryan Donk

Nesil
    2006
    Yer
    Malatya

Yabancı sınırı kesinliklle kalkmalı. Bizim için en büyük başarı Avrupa'daki başarıdır. Yerli oyuncular kalitesiz olduğu halde çok yüksek fiyatlar isteniyor. Büyük takımlarımızda en az bir Porto kadar iyi kadro kuracak kapasite var, bu neden kullanılmasın? Biz bir Ajax, Barcelona gibi klüplere sahip değiliz, adamlar sürekli oyuncu çıkarıyor. Biz alt yapıya önem versek dahi dünya yıldızı çıkarmamız zor, çünkü işin içinde kültür ve diğer faktörler de var. Yani sadece alt yapıya destek ver, iyi oyuncu çıksın mantığı yanlış.

Nesil
    2006
    Yer
    Türkiye

Quote Originally Posted by Flawless Victory View Post
    Yabancı sınırı kesinliklle kalkmalı. Bizim için en büyük başarı Avrupa'daki başarıdır.
    Quote Originally Posted by Flawless Victory View Post
    Yabancı hakkını Dany ile dodurmalarınız istemezdim
    Galatasaray'ın Danny'i alması sınırlı yabancı sıkıntısında mı kaynaklanıyor. Eldeki hakkı Danny ile kullandıkları için mutsuzsun. Yabancı sınırlaması kalkınca Danny yerine şimdi Vidic alabiliriz mi diyecekler.

Daha elindeki hakkı doğru dürüst kullanamıyorsun. Önce bunu başar sonra bana yabancı sınırını kaldırın ki başarılı olayım de.

Nesil
    2007
    Yer
    Istanbul

Bu sene Dany Semih'i de, Ujfa'yı da keser demedi demeyin. Semih geçen sene Kartal'da 11'e zor giriyordu bu sene en çok konuşulan adam oldu.

Küçük takımlarda savunma oyuncusunun parlaması bir orta sahaya bir forvete göre çok daha zordur. Orta sahadan topu alıp 2-3 kişiye çalım attın mı birilerinin ilgisini mutlaka çekersin ama savunma takımca yapılan bir şey çoğu zaman takım arkadaşının kademe hatası bile senin hatan olarak gözükür.

Seneye herkes Dany'i konuşacak.

Nesil
    2011
    Yer
    Madrid

Amrabat: "Kayseri'ye dönmem futbolu bırakırım

Amrabat: "Gerekirse Galatasaray için futbolu bırakırım."

Amrabat: "Benim Galatasaray sevgim çocukluğuma dayanıyor.UEFA finalini Türk komşularımızın evinde TV'de seyretmiş adeta büyülenmiştim."

Amrabat: 'Kayseri'ye asla dönmem.Köle değilim kimse köpek muamelesi yapamaz."

Kaynak:Kaan Bora Özel Röportaj AMK Gazetesi

Nesil
    2007
    Yer
    Istanbul

Kayserispor'un bu inadını anlamıyorum gerçekten.

Zamanında Ribery, Ortega, Anelka da gittiler gelmediler sanırım bir tek Anelka'nın bonservisinden para alındı o dönem.

Kayseri bir çözüm bulmalı. Bu dakikadan sonra Amrabat'tan verim alır mı? Hayır. Türkiye içinde başka kulübe satabilir mi? O da hayır. E bari para kazanın. Futbolcu referansı çok çok önemlidir transferlerde. Troisi ve Amrabat'tan sonra nasıl transfer yapacak bu takım merak ediyorum.

Nesil
    2011
    Yer
    Ankara

Smile

Quote Originally Posted by byariff View Post
    Amrabat: "Kayseri'ye dönmem futbolu bırakırım

Amrabat: "Gerekirse Galatasaray için futbolu bırakırım."

Amrabat: "Benim Galatasaray sevgim çocukluğuma dayanıyor.UEFA finalini Türk komşularımızın evinde TV'de seyretmiş adeta büyülenmiştim."

Amrabat: 'Kayseri'ye asla dönmem.Köle değilim kimse köpek muamelesi yapamaz."

Kaynak:Kaan Bora Özel Röportaj AMK Gazetesi
    Bu çocuk Galatasaray aşkı ile yanıyor valla harika.

Ünal Başkan bu ayın sonunda tüm transferleri açıklayacaklarını ve baya hareketli bir transfer dönemi geçirdiklerini söylemiş son röportajda.

İnşallah Burak , Amrabat , Hamit , Muhammet Demir , Hasan Ali açıklanır diyorum.

Nesil
    2007

Bu Amrabat olayı da amma uzadı yahu. Gelcekse gelsin gelemeycekse gelmesin. Bu kadar gitcem diye duran oyuncudan hayır mı gelir. FM'de bile bırakıyorum bu tip oyuncuları, bırakın gelsin sanki Messi

Ben S. Hurma'nın ne istediğini biliyorum gerçi bastırcaksın parayı bak nasıl geliyo da işte. Parladı diye normal ederinin 2-3 katını isteyeceklerinden Galatasaray o parayı ödemez, ödemesin de zaten. İyi oyuncu ama normal ederinin fazlasını verip Kayseri'yi daha da zengin etmenin mantığı yok. Mutsuz adamdan verim alabileceklerse alsınlar aklı başka takımlardayken.

Gerçi kaynak da pek inandırıcı gelmedi ama neyse...

Nesil
    2010
    Yer
    54 & 34

Amrabat alınmayacaksa çok uzakta değil Popov'u alabiliriz aynı tipte oyuncular Doka da aynı şekilde...

Nesil
    2011
    Yer
    Madrid

Galatasaray Ozan Ipek'le anlasma sagladi. Kaynak: ligtv

http://www.ligtv.com.tr/haber/ozan-tamam

Nesil
    2010
    Yer
    54 & 34

Ligtv dediyse o iş olmaz

Nesil
    2009
    Yer
    Istanbul

Şampiyonlar liginde oynayacağımızın farkında mı acaba yönetim? Geçen sene en sıkıntı çektiğimiz bölge kanatlardı. Ozan İpek falan bizim işimize yaramaz
    Steam: briannn07
    PS4: Swoldern

Nesil
    2011
    Yer
    Madrid

ozan alternatif icin iyi olur arti ozanin defansif yonude kuvvetli bir oyuncu belki hoca onu sol bek yapar

Nesil
    2009
    Yer
    Istanbul

Arif o bölgelerde zaten Culio,Emre Çolak, Aydın Yılmaz, Yiğit Gökoğlan, Riera, Engin Baytar ve ayriyetten Pino'da var onada şans verebilir. Ama hepsini toplasan adam gibi bir kanat oyuncusu etmez

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Bize Ozan'mış Militoy'muş lazım değil. Yardıracak adam lazım böyle topu aldı mı sonuna kadar gidecek kaptırmayacak.

Nesil
    2006
    Yer
    Malatya

Şu Danimarka'dan Rusya'dan oyuncu bakılmalı.

Nesil
    2011
    Yer
    Madrid

Açıklama: Ozan İpek

Bugün Lig TV haber bültenlerinde ve internet sitesinde "Ozan Tamam" başlığı ile yayınlanan haberde yer alan transfer iddiaları gerçek dışıdır.

Bursaspor oyuncusu Ozan İpek ile anlaşıldığı ve transferin bu hafta içinde gerçekleşeceği iddiaları birer hayal ürününden ibarettir.

Haberde adı geçen Ozan İpek'le ilgili kulubümüzün şu ana kadar herhangi bir tasarrufu olmamıştır.

Taraftarlarımızı; resmi organlarımız tarafından açıklanmayan transfer haberlerine itibar etmemeleri konusunda bir kez daha uyarırken kamuoyunun bilgisine sunarız.

Galatasaray Spor Kulubü

http://www.galatasaray.org/kulup/haber/13703.php

Nesil
    2011
    Yer
    Ankara

Smile

Quote Originally Posted by byariff View Post
    Açıklama: Ozan İpek

Bugün Lig TV haber bültenlerinde ve internet sitesinde "Ozan Tamam" başlığı ile yayınlanan haberde yer alan transfer iddiaları gerçek dışıdır.

Bursaspor oyuncusu Ozan İpek ile anlaşıldığı ve transferin bu hafta içinde gerçekleşeceği iddiaları birer hayal ürününden ibarettir.

Haberde adı geçen Ozan İpek'le ilgili kulubümüzün şu ana kadar herhangi bir tasarrufu olmamıştır.

Taraftarlarımızı; resmi organlarımız tarafından açıklanmayan transfer haberlerine itibar etmemeleri konusunda bir kez daha uyarırken kamuoyunun bilgisine sunarız.

Galatasaray Spor Kulubü

http://www.galatasaray.org/kulup/haber/13703.php
    Ohh bee rahatladım Ozan'a ihtiyacımız yok.

Eğer forvetimiz yabancı olacak bize Sercan Sararer - Gökhan Töre - Hamit üçlüsü yetecektir kanatlar için.

Nesil
    2006
    Yer
    22 | 34

Hamit işi bana yattı gibi geliyor.Zaten o yönde de haberler çıkıyor.Çok uzadı bu olay ve bir türlü anlaşmazlıklar çözülemedi.Umudumu kestim ben o transferden.

Nesil
    2006
    Yer
    Türkiye

Quote Originally Posted by MeliksahAydogan View Post
    Ohh bee rahatladım Ozan'a ihtiyacımız yok.

Eğer forvetimiz yabancı olacak bize Sercan Sararer - Gökhan Töre - Hamit üçlüsü yetecektir kanatlar için.
    Şimdi olaya yaklaşımın senin görüşlerini içeriyor. Değiştirme amacında değilim ama en azından nedenini sorsam geri çevirmezsin diye düşünüyorum.

Bazı isimlere karşı yaklaşma bazılarına karşı ise kaçınma yaklaşımı gösterdiğini görüyorum. Burada istemediğin ismin Ozan, istediklerinin Sercan olması bir anlam ifade etmiyor. Yani isimlere takılmış değilim. Sadece isteyip istememe listeni neye göre yaptığını merak ediyorum.

Ozan'ı gerek geçmişte gerek Bursaspor'da süreklilik arz eden şekilde takip ettiysen istememe nedenini anlarım. Sercan'ı ya da Gökhan'ı Milli takıma seçilmeden önce ve seçildikten sonra sürekli şekilde takip ettiysen onları da isteme nedenini anlarım. Ben bunları yaptığını düşünmediğim için soruyorum. Şayet yaptıysan zaten merakım anlamsız oluyor.

Neticede sen bu oyuncuları uzun süre izlemiş olsan bile anlık izlediğimiz kişiler için çok çabuk fikir sahibi oluyoruz. Beceri yönünden eleştirdiğimiz Umut Bulut'u bile tek maçla alma derdindeyiz. Portekiz maçında mükemmel oynamış.

Bence yeterince takip etmeden doğal seçimler yapıyoruz.

Nesil
    2011
    Yer
    Ankara

Smile

Quote Originally Posted by DisCo View Post
    Şimdi olaya yaklaşımın senin görüşlerini içeriyor. Değiştirme amacında değilim ama en azından nedenini sorsam geri çevirmezsin diye düşünüyorum.

Bazı isimlere karşı yaklaşma bazılarına karşı ise kaçınma yaklaşımı gösterdiğini görüyorum. Burada istemediğin ismin Ozan, istediklerinin Sercan olması bir anlam ifade etmiyor. Yani isimlere takılmış değilim. Sadece isteyip istememe listeni neye göre yaptığını merak ediyorum.

Ozan'ı gerek geçmişte gerek Bursaspor'da süreklilik arz eden şekilde takip ettiysen istememe nedenini anlarım. Sercan'ı ya da Gökhan'ı Milli takıma seçilmeden önce ve seçildikten sonra sürekli şekilde takip ettiysen onları da isteme nedenini anlarım. Ben bunları yaptığını düşünmediğim için soruyorum. Şayet yaptıysan zaten merakım anlamsız oluyor.

Neticede sen bu oyuncuları uzun süre izlemiş olsan bile anlık izlediğimiz kişiler için çok çabuk fikir sahibi oluyoruz. Beceri yönünden eleştirdiğimiz Umut Bulut'u bile tek maçla alma derdindeyiz. Portekiz maçında mükemmel oynamış.

Bence yeterince takip etmeden doğal seçimler yapıyoruz.
    Mantıklı bir yaklaşım içerisindesiniz fakat yeterlimidir bilmem ama oyuncuları kısmen takip ettiğim bazı maçlarını izlediğimi bildirmek isterim

Nesil
    2008
    Yer
    Balıkesir

Quote Originally Posted by Night_Mare17 View Post
    Bize Ozan'mış Militoy'muş lazım değil. Yardıracak adam lazım böyle topu aldı mı sonuna kadar gidecek kaptırmayacak.
    Keita diyorsun sen.
    Football is simple,but Football Manager is not

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Corpus View Post
    Keita diyorsun sen.
    Evet Farfan , Keita türü adamlar

Nesil
    2009
    Yer
    Turksportal

Fotomaç'ın son bombası Niang

NIANG ASLAN OLUYOR
    Ünay Aysal önerdi, Fatih Terim kabul etti ve Niang operasyonu başladı. Sır gibi gizli tutulan transfer hamlesi salı günü mutlu sonla noktaladı. (FOTOMAÇ)

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Galatasaray'ın listesinin başında bulunan Takashi İnui konusunda süpriz bir gelişme yaşandı.

Bochum2lu oyuncuyu almak için Galatasaray'ın Nikon'u araya kullanma planı ve Nikon'un, transferdeki bazı dönem ödemelerini yapmaya kabul ettiğini yazdı. Büyük ihtimalle transferin yarın bitebileceği iddia edildi.
    netspor24.com

Nesil
    2009
    Yer
    Istanbul

Takashi İnui kim ya

Nesil
    2010
    Yer
    54 & 34

Bence Japon alacaksak illa Honda olmalı bu isim...Hem CSKA ŞL'ye gidemedi sıcak bakabilir...

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Amrabat'ın açıklamaları biraz reklam kokmuyor mu ? Ben şahsen pek samimi bulmadım.Ha eğer samimiyse dediklerinde , çok mutlu olurum.
    Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp

Nesil
    2011
    Yer
    Ankara

Takashi Inui için yeni Kagawa diyorlar ama bakalım.

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Küçükten x takımlı olan bi yabancı oyuncumuz eksikti o da oldu Amrabat sağolsun.
    Screw you guys, I'm goin' home

Nesil
    2010
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by europeanconquer View Post
    Amrabat'ın açıklamaları biraz reklam kokmuyor mu ? Ben şahsen pek samimi bulmadım.Ha eğer samimiyse dediklerinde , çok mutlu olurum.
    Bende samimi bulmadım hiçbir yabancının Türk takımı tutacağını sanmıyorum mesela geçen sene Porta Uefa kupasını aldı hiçbir Türk'ün Ben avrupada artık Porto'yu tutuyorum dediğini sanmıyorum bu sene Atletico Madrid aldı ama Arda Turan'dan dolayı Atleticoyu tutan bir kısım türk taraftar olduğu kanaatındayım.

Mesaj Yetkileri