Sayfa 43 / 80 İlkİlk ... 33414243444553 ... SonSon
1,261 ile 1,290 arası toplam 2373 sonuç

Konu: Fenerbahçe Transfer Haberleri

Quote Originally Posted by SaMaNYoLu
    Servet önder turacı can arat Serkan balcı

eğer senın dedıgın gıbı olursa o gelırde iyi bir ikili olursalar bunlardan 3 tanesı yedek oturacak biliyorsun Bunu demı? Luciano Servettende önderdende daha kötü bir defans oyuncusudur.. Can aratta 1-2 sene sonra ondan daha iyi oLucaktır..
    Serkan Balcı'nın defansta oynayabileceği tek yer sağ bek.. Artık Tüm Dünya beklerini de stoper özellikleri olan oyunculardan seçiyor.. Gallas, Thuram, Stam vs.. vs.. Çünkü bu tip oyuncular ters kademeleri çok iyi yapıyorlar.. Serkan'ın defansif yönden tek artısı hızı.. Ama Serkan'ın boyu kısa ve bu sorun yaratıyor..

Servet ise rakip oyunculara önde çok iyi basıyor, ağır değil ama ani hamlelerde yavaş.. Ve bireysel hata çok yapıyor..

Luciano bence o kadar da kötü bir oyuncu değil.. Esas sorun Fenerbahçe'de takım savunmasının oturmayışı.. Bireysel hatalara bakarsan Luciano'dan daha iyi dediğin Servet'in birçok hatasını görebilirsin. Servet'i değil fakat Önderle Can'ı bende çok beğeniyorum.. Ama bence gelecekte değil ama şu an itibari ile Luciano'dan üst düzeyde oyuncular değiller..

[QUOTE=sekopej] Bence de Lugano'nun yanında bir Türk oynamalı ve Luciano takımdan gönderilmeli. [QUOTE]

Ağzından bal damlıyor kardeş ) Luciano Kımdır yaw Fenerbahce formasını ne kadar hak edıyor? dilimde tüy bitti etrafımdakı fenerlılere bunu anlatarak Daumu begenmıyordum Şukur onu gönderdık kaldı Lucıano

ne kayıplar oLdu deşme yaramı Okan koçlar Kemal Aslanlar of of
    Birçok kayıplar oldu türk futbolunda.. Buna bende katılıyorum ama ne olur Okan Koç da Kemal Arslan da bence bu kategori içinde değil..... Okan top oynamaktan başka herşeyi yaptı.. Kemal ise asla o Gaziantep'te ki Kemal olamadı.. Sakatlıktan bir türlü kurtulamadı zaten.. Yeteneklerine zaten söylenecek laf yok, ama olmadı..

Quote Originally Posted by shenshebek
    Serkan Balcı'nın defansta oynayabileceği tek yer sağ bek.. Artık Tüm Dünya beklerini de stoper özellikleri olan oyunculardan seçiyor.. Gallas, Thuram, Stam vs.. vs.. Çünkü bu tip oyuncular ters kademeleri çok iyi yapıyorlar.. Serkan'ın defansif yönden tek artısı hızı.. Ama Serkan'ın boyu kısa ve bu sorun yaratıyor..

Servet ise rakip oyunculara önde çok iyi basıyor, ağır değil ama ani hamlelerde yavaş.. Ve bireysel hata çok yapıyor..

Luciano bence o kadar da kötü bir oyuncu değil.. Esas sorun Fenerbahçe'de takım savunmasının oturmayışı.. Bireysel hatalara bakarsan Luciano'dan daha iyi dediğin Servet'in birçok hatasını görebilirsin. Servet'i değil fakat Önderle Can'ı bende çok beğeniyorum.. Ama bence gelecekte değil ama şu an itibari ile Luciano'dan üst düzeyde oyuncular değiller..
    hiç Servetı ibrahım toromanla ümit millide izledınmı ? Servet Luciano ile anlaşamıyor yoksa o hatalarıda yapmaz.. Serkan Konusunda hem fıkırım senınle Serkanın gercek yerı ortasahaydı unutmamak lazım...

Birçok kayıplar oldu türk futbolunda.. Buna bende katılıyorum ama ne olur Okan Koç da Kemal Arslan da bence bu kategori içinde değil..... Okan top oynamaktan başka herşeyi yaptı.. Kemal ise asla o Gaziantep'te ki Kemal olamadı.. Sakatlıktan bir türlü kurtulamadı zaten.. Yeteneklerine zaten söylenecek laf yok, ama olmadı..
    Okanı delbosqi oynatamadı Ondan Sonra kucuk takıma gitmek ıstemedı ve paslandı gitti Kemal Aslan Formundayken Daum tarafından yedek oturtulunca ve aniden oyuna sokulunca sakatlanmaya başladı Ve o ümit milinin kaptanı g.anteplıı gelecegın yıldızı denılen Kemal Aslanı bır daha göremeıdk... Kendını geliştirir dedık ama aksıne ıyıce geriledi Daum katılının yuzunden oLdu..

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Ağzından bal damlıyor kardeş ) Luciano Kımdır yaw Fenerbahce formasını ne kadar hak edıyor? dilimde tüy bitti etrafımdakı fenerlılere bunu anlatarak Daumu begenmıyordum Şukur onu gönderdık kaldı Lucıano

benim etrafımdaki çoğu Fenerli beğenmiyor Lucianoyu zaten.(ben de dahil). Takım savunması yapamıyoruz doğru ama Luciano'nun defansı toparlayan oyunu kurabilen bir özelliği yok. Sadece topu kessin ilerde gol atsın dersen bunu Önder ve Servet de pek ala yapabilir. Bence yabancı bir stoper alıyorsan en azından topu oyuna pek iyi sokamasa da defansı toprarlayan bir isim olmalı.

Belki Lugano bu defansı toparlama işini yapar ve yanında oynayan Luciano da performansını arttırabilir ama ben hala Luciano'nun gönderilmesini ve yerine başka bir yabancı oyuncu sağ bek sağ açık ya da forvet alınması taraftarıyım...
    "YÜCE ATATÜRK"

Quote Originally Posted by sekopej
    benim etrafımdaki çoğu Fenerli beğenmiyor Lucianoyu zaten.(ben de dahil). Takım savunması yapamıyoruz doğru ama Luciano'nun defansı toparlayan oyunu kurabilen bir özelliği yok. Sadece topu kessin ilerde gol atsın dersen bunu Önder ve Servet de pek ala yapabilir. Bence yabancı bir stoper alıyorsan en azından topu oyuna pek iyi sokamasa da defansı toprarlayan bir isim olmalı.

Belki Lugano bu defansı toparlama işini yapar ve yanında oynayan Luciano da performansını arttırabilir ama ben hala Luciano'nun gönderilmesini ve yerine başka bir yabancı oyuncu sağ bek sağ açık ya da forvet alınması taraftarıyım...
    Luciano yerıne Sağ bek Almaya gerek yok Forvet alabılırler...
    defans sağda önder Servet Lugano Sol ümit özat süper 4 lu olurlar fenerbahce kolay kolay gol yemez bence.. önlerındekı adamlar bellı zaten Aurelio Appiah.

hiç Servetı ibrahım toromanla ümit millide izledınmı ? Servet Luciano ile anlaşamıyor yoksa o hatalarıda yapmaz.. Serkan Konusunda hem fıkırım senınle Serkanın gercek yerı ortasahaydı unutmamak lazım...

Okanı delbosqi oynatamadı Ondan Sonra kucuk takıma gitmek ıstemedı ve paslandı gitti Kemal Aslan Formundayken Daum tarafından yedek oturtulunca ve aniden oyuna sokulunca sakatlanmaya başladı Ve o ümit milinin kaptanı g.anteplıı gelecegın yıldızı denılen Kemal Aslanı bır daha göremeıdk... Kendını geliştirir dedık ama aksıne ıyıce geriledi Daum katılının yuzunden oLdu..

Ben Servet'in şu an ki haliyle Fenerbahçe'nin stoperi olamayacağını düşünüyorum.. Eğer 50 metreden şişirilen topu Servet ıskalıyorsa bunun nedeni Luciano ile anlaşamaması değil bence..

Okanla Kemal gelince ikisinde de suçu teknik adamlara bulmuşsun ama bu oyuncuların hiç mi suçu yok? Daum tarafından yedek oturtulunca demişsin ama Kemal Daum'un en beğendiği oyunculardan biriydi, Daum'un düşünce yapısında her oyuncu her mevkide oyanayabilir var.. Ve Kemal'de tam onun istediği gibi bir jokerdi.. Ama Kemal sakatlıktan kurtulamadı.

Bu arada ne kadar yanlışları da olsa Bence Daum katil değil iyi bir teknik adam..

Ben Servet'in şu an ki haliyle Fenerbahçe'nin stoperi olamayacağını düşünüyorum.. Eğer 50 metreden şişirilen topu Servet ıskalıyorsa bunun nedeni Luciano ile anlaşamaması değil bence..

Okanla Kemal gelince ikisinde de suçu teknik adamlara bulmuşsun ama bu oyuncuların hiç mi suçu yok? Daum tarafından yedek oturtulunca demişsin ama Kemal Daum'un en beğendiği oyunculardan biriydi, Daum'un düşünce yapısında her oyuncu her mevkide oyanayabilir var.. Ve Kemal'de tam onun istediği gibi bir jokerdi.. Ama Kemal sakatlıktan kurtulamadı.

Bu arada ne kadar yanlışları da olsa Bence Daum katil değil iyi bir teknik adam..
    Daum Fenerbahceye ne kazandırdı? Kemalı o kadar begenıyordu Appiah Afrıka kupasındayken Kemal sakat dgıldı Neden Kemalı oynatmaıda korktu özel ucakla Appiahı getırdı ? Bumu Daum Bumu teknık dırektorluk..
    Daum 2 defa şampıyonluk kazandırdı Fenere ama Emınolki Daum degıl sadece ceketı o teknıkdırektor koltugunda olsaydı o 2 şampıyonlugu kazanabılırdı Fenerbahce...

Daum Fenerbahceye ne kazandırdı? Kemalı o kadar begenıyordu Appiah Afrıka kupasındayken Kemal sakat dgıldı Neden Kemalı oynatmaıda korktu özel ucakla Appiahı getırdı ? Bumu Daum Bumu teknık dırektorluk..
    Daum 2 defa şampıyonluk kazandırdı Fenere ama Emınolki Daum degıl sadece ceketı o teknıkdırektor koltugunda olsaydı o 2 şampıyonlugu kazanabılırdı Fenerbahce...

Daum gökten inip te Teknik Direktör olmadı.. Cristoph Daum'un oyun yapısını beğenmeyebilirsin ama "herkes bu takımı şampiyon yapar" söylemlerinin ne kadar doğru olduğu ortada..

Fenerbahçe'nin hangi Teknik Adamı beğenilecek acaba bu ülkede? Daum gitti herkes rahatladı.. Alman otoriteler mi aptal Cristoph Daum’u Milli Takımın başına isterlerken? Yoksa biz mi çok biliyoruz..
    Göreceksin Zico kaçıncı hafta yerden yere vurulmaya başlanacak..

Daum'un oyun yapısını sevmeyebilirsin ama hiçbirşey vermiyor demek biraz acımasızca eleştirmek olacaktır..

Nesil
    2006

Bence Türkiyeye gelmiş geçmiş en iyi yabancı hoca Daumdur geldiğin günden beri Fenerbahçe değişikliğe gitti Türkiyede en yakın 2 rakibi Galatasaray ve Beşiktaşa bulunduğu süre boyunca puan farkı attı ve 3 yılda 2 lig şampiyonluğu 2 Türkiye Kupası Finali ve bir lig 2. yaşattı bugune kadar bu büyük başarıyı hiç bir yabancı hoca Fenerbahçede başaramadı ama oynattığı sistem yanlış olması Daum'un en kötü özelliğiydi eğer Daum doğru yerde doğru oyuncu oynatsaydı bu başarıyı Avrupa Kupalarında da yaşatabilirdi.

anelkaya karsılık emreyi alırlarsa cok ii olur 2tane bos yer kaldı bi sol bek bide saglam forvet caktımı durdurulmaz bu fener

Defansın solunda R.Carlos çok iyi bir seçim olacaktır, zira çok hızlı ve hücuma da katkı yapıyor. Ümit Özat ağır ve iyi orta açamıyor.

Sağ kanatta iki alternatif var, Serkan ve Önder. Eğer orta ikilide Önder-Lugano oynarsa, sağda Serkan oynar. Lugano-Luciano oynarsa, sağda Önder oynar gibime geliyor. Ama Önder banko oynamalı, zira geçen sene takımın en iyi defans oyuncusuydu. Bence şu an Türkiye'nin en iyi defans oyuncusu Önder'dir.

Lugano iyi bir transfer oldu, bu transfer ile ilgili bir yazı :

F.Bahçe
    kralını aldı
    Hava toplarına kesinlikle geçit vermez. Ona 'Rey de America' yani Amerika'nın kralı diyorlar.
    Bir akrobat gibi
    Diego Alfredo Lugano Moreno, müthiş bir futbolcu. Özellikle hava toplarında kimseye geçit vermiyor. Kendisinden uzun forvetlere karşı bile zamanlamasıyla top göstermiyor. Aralık ayında Dünya Kulüpler Kupası'nda Liverpool forvetlerini tek başına durdurdu. Sao Paulo maçı 1-0 kazandı, o maçın adamı seçildi. Kale çizgisinden akrobatik hareketlerle inanılmaz goller çıkarıyor, pozisyonları seziyor.

Gerçek profesyonel
    Markaja aldığı forvete top göstermez. Müthiş sürati, kornerlerde ileriye çıkarak gol atmasıyla tanınıyor. Lakabı 'Tota' ama ona 'Rey de America' diyorlar. Yani Amerika'nın kralı. Sao Paulo'da oynayan tek yabancı olması ona verilen değeri gösteriyor. F.Bahçe çok büyük iş yaptı. Geçen sezon Brezilya'da yılın savunma oyuncusu seçilmesi de kalitesinin ispatı. O gerçek bir profesyonel, gerçek bir savaşçı.

Forması kutsal
    Futbolla yatıp, futbolla kalkıyor. Mesleğini o kadar ciddiye alıyor ki formasını kutsal gördüğü için hiçbir maçtan sonra değiştirmiyor. F.Bahçe'nin artık göbekten gol yemeyeceğini rahatlıkla söyleyebilirim. Lugano yeteneklerini, kalitesini biliyor kendini şöyle özetliyor: Fizik gücümü çok iyi kullanırım. 90 dakika oyundan kopmam. Kontrataklara karşı dikkatliyim.
    Felipe Mallo O Globo Gazetesi Yazarı

bana göre sol kanata transfer yerine mahmud haNEFİ monte edilmeli carlosdan bi eksiği yok ama 10 tane ümit özatı cebinden çıkarır..Diğer taraftan forvette anelkayı tutabilmek için vadandaşı trezaguet düşünülebilir

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Default Portsmouth fiyatı yuksletti

Fenerbahçe'nin Fransız yıldızı Nicolas Anelka'yı transfer etmek için yoğun çaba gösteren Portsmouth teklifini artırdı.

Fenerbahçe'nin Fransız yıldızı Nicolas Anelka'yı transfer etmek için yoğun çaba gösteren Portsmouth teklifini artırdı.

Kulübün sahibi Sacha Gaydamak ile konuşan ve Anelka'ya çok ihtiyacı olduğunu vurgulayan teknik direktör Harry Redknapp'ın ısrarlarına dayanamayan başkan Gaydamak Anelka için teklifini 9 milyon paunda yükseltti.

Nihat Özdemir ise yaptığı açıklamada Anelka'nın sözleşmesinde 20 milyon dolar getirirse serbest kalır açıklamasnı yapmıştı.

Mahmut Hanefi Avrupa'da iş yapamaz.

Nesil
    2005
    Yer
    BALIKESİR

mahmut hanefiye güven ondan sonra yine hüsrana uğra
    bence de hanefi avrupa yükünü kaldıramaz

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul-Antalya arasında

Question Ah FenerbahÇem Ahhh...

Bi arkadaşımız Önder Servet Lugano Ve Ümit Özat dörtlüsüyle Fenerbahçenin kolay kolay gol yemeyeceğini iddia etmiş.Arkadaşım zaten Fenerbahçe az çok geçen sene bu dörtlüyle oynuyordu bi lugano yerine luciano vardı ve gerek Türkiye Liginde gerekse şampiyonlar liginde gördük bu defansın nasıl kolay kolay gol yemediğini...!!!!

Lugano hakkında daha önce de dediğim gibi hiçbir bilgim yok inşallah iyi bir oyuncudur,Luciano'yu ise hala tutuyorlar ya helal yaa...!Ya biz yabancı kontejanımızı niye böylesine yeteneksiz bir futbolcu için kullanıyoruz ki;bizim defans lucianolu da dandik lucianosuz da...O halde hangi zihniyet bu adama kal diyor onu anlamıyorum;onun yerine gideriz paşa paşa süper bir oyuncu alırız kanat olur,forvet olur...

Roberto Carlos'a gelirsek gerçekten çok büyük transfer olur bu oyuncu.Eğer ki gelirse onun sayesinde doğru düzgün top tutamayan,koşamayan(attığı 100 ortadan anca 2si 3ü bizim oyuncumuzun önüne düşen hatta bu 2-3 ortadan yalnız 1'ine forvetimiz tarafından dokunulan o da gol olmayan) Ümit Özat'ı gönderir;bi taşla iki kuş vururuz.Hem cılız olan sol kanatımız güçlenir hem de Ümit Özat'tan çok daha yetenekli,çevik forma şansı bulamayan genç oyuncularımıza şans verebiliriz...

Arkadaşlar bu söylediklerim doğru değil mi sizce???
    Herşeye sahip olmak isteyen elindekini de kaybediyor..

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Evet doğru. sana katılıyorum. Hala Luciano niye tutuluyor bu takımda anlamıyorum. Tamam takım savunmasını iyi yapamadığımız için çok gol yiyorduk ama defansın hatalarıyla da bir sürü gol yedik yine.

Yabancı hakkının Luciano'ya harcanması yazık. Elimizde şu anda aynı özelliğe sahip Servet, Luciano, Can, Önder var. Önder bunların arasında biraz daha öne çıkıyor. Benim düşüncem Luciano gönderilip her zaman söylediğim gibi iyi bir sağ bek almak lazım. defans ikilisi Lugano-Önder olabilir. Can da bu takımda zaman zaman yer almalıdır ama CL için hala yetersiz. Eğer sağ bek olmazsa ki zaten olmayacak düşünülmüyor, Defans göbeği Lugano-Servet, Lugano-Can olabilir. Sağ bek de Önder düşnülebilir. Önder ortaya çekildiğinde ise Serkan sağ kanatta düşünülebir.

Ayrıca şu anki duruma bakarsak bir sol bek alınacak. R.Carlos veya başkası alındığında boşa çıkan Ümit sağ kanatta da düşünülebilir.

SON DAKİKA: Fenerbahçe B36 ile yapacağı maçın hazırlıklarını Şükrü Şaraçoğlunda yaptığı idmanla sürdürüyor. Kadroya alınmayacağı söylenen Anelka'nin as takımla çift kale maça başlaması dikkatlerden kaçmadı. Ayrıca Anelka FB'nin çarşamba günü oynayacağı maçın kadrosuna da alırken ismi de UEFA ya bildirildi.
    Fenerbahçe'nin idmanda yaptığı çift kale maçta as takımı;
    Rüştü, Ümit-Can-Önder-Serkan, Appiah-M.Aurelio-Uğur, Alex, Anelka-Tuncay
    oluşturdu.Gelişmeleri FB TV'den canlı olarak takip ettim. Bizle kalın gelişmeleri sıcağı sıcağına öğrenin...
    "YÜCE ATATÜRK"

Nesil
    2006

Arkadaşlar Fenerbahçede Önder hariç defansta şuan hiç kimse iş yapamaz Lugano'yu söylediler belki o gelirse düzelme olabilir kendisini daha önce hiç izlemedim. Diğer defanslar için düşüncem;
    Servet Çetin;
    Fiziği ile çok yavaş kalıp rakibe pozisyon yaratıyor.
    Luciano;
    Aklı fikri forvette olduğu için ve bazen kornerlerden dönmeyip ilerde kaldığı için rakiplerine avantaj sağlıyor.
    Ümit Özat;
    Geldiği günden beri hep yanlış yerde oynatılmasından dolayı Fenerbahçe'ye yaralı olamadı bana göre Ümit Özat Defans'ta olmamalı.
    Serkan Balcı;
    Daum'un taktiği gereği bazen defansın sağında görev yaptı yaşı gereği ile hırslı, azimli bir oyunculuk sergiledi Fenerbahçe için büyük avantaj ama bazen hırçınlık onunda yakasını bırakmıyor.
    Mahmut Hanefi;
    Belki Fenerde kalan en uzun süreli sol kanat oyuncusu ama geldiği günden beri hep istenmedi şansı bulamadı ve Daum kurbanı oldu belki yeni bir kadroyla yeniden doğabilir aslında çok geç değil.
    Deniz Barış;
    Fenerin son zamanlarında defans için yapılan en iyi transferinden birisi ama futbol hayatının en olgun döneminde şans yanında olmadı lisans problemi futbolunu yok etti şimdi eşi vefat etti inşallah eski haline döner.
    Can Arat;
    Fenerbahçenin geleceği Fatih Terim sayesinde belkide keşfedildi onu milli takıma alarak bu oyuncuya verdiği değeri belli etti 2 sezon sonra Dünya'nın en iyi defansı olacak durumda hatalarını göz kapayıp onu sonuna kadar Türk futbolu için desteklemeliyiz.

defansta bence tek iş yapacak adam önderden sonra can

Servetın yanındakı partnerı iyi oLursa mesela ibrahım toroman gibi bir adam ondan iyi defans yok. ama lucıano ıle beraber oynarsa ondan berbat defans yok durmadan arkasını kolluyor bu arada rakıbe fırsat verıyor cunku kendıde alışmış artık mudafada lucıano olmayacagına...

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul-Antalya arasında

Question

Servetın yanındakı partnerı iyi oLursa mesela ibrahım toroman gibi bir adam ondan iyi defans yok. ama lucıano ıle beraber oynarsa ondan berbat defans yok durmadan arkasını kolluyor bu arada rakıbe fırsat verıyor cunku kendıde alışmış artık mudafada lucıano olmayacagına...

Kardeş Servet'te kötü İbrahim Toraman'da o ikiliyle milli takımda;fenerde bir sürü gol yer yahu...İbrahim Toraman'ın ve Servet'in sen maçlarını hiç izlemiyor musun?Biri çok ağır diğeri hamle yapamıyor,bende sandım servetin yanında şöyle alpay gibi,stam gibi bi defans olsa hata yapmaz diyecen,sen kalktın Servet'ten de kötü İ.Toraman'ı söyledin....Nasıl bunlara iyi diyebilirsin ki?Bu benim şahsi görüşüm,kusura bakma...
    Herşeye sahip olmak isteyen elindekini de kaybediyor..

physicist87, sana harfiyen katılıyorum. İ.Toraman, İsviçre maçında ıskasıyla meşhurdur. Servet de Sheva'dan yediği çalımlarla...

Roberto Carlos'un bittiği andır
    Transferde geç kaldığı için eleştirilen Fenerbahçe 100 yılın bombasını patlattı. Roberto Carlos birkaç gün içinde Türkiye'ye gelecek, Kanarya şov yapacak
    İkna edildi, Zico onayladı
    F.Bahçe, Lugano'dan sonra Roberto Carlos'u da bitirdi. Sarı-lacivertli yönetim iki oyuncunun ismini UEFA'ya bildirdi. Real Madrid ile sorunlar yaşayan, Capello'nun gelmesiyle İspanya'da kalma durumu beliren Brezilyalı sol kanat oyuncusu sonunda ikna edildi, imza atıldı. 33 yaşındaki yıldız futbolcu birkaç gün içinde İstanbul'a gelecek. İsmi UEFA'ya bildirilen stoper Lugano'nun gelişi ise Libertoderes Kupası'na bağlı.

Sao Paulo elensin duası
    Transfer sorularına, "Şu anda tek düşüncem Sao Paulo'nun kupada başarılı olması" diyecek kadar profesyonel olan Uruguaylı oyuncunun menajeri Figger ise (Alex'in de menajeri) "Bir Avrupa takımıyla sözleşme imzaladık" diyerek F.Bahçe'nin transferini doğrulamıştı. Sao Paulo yarın yarı final ilk maçını oynayacak. Brezilya ekibi finale kalırsa Lugano'nun gelişi iki haftayı bulacak. F.Bahçeliler "Elensinler" diye dua ediyor.

Crespo alo bekliyor
    Lugano ve Roberto Carlos'un transferiyle tek yabancı hakkı kalan F.Bahçe Crespo'yu da bitiriyor. Sarı-lacivertli takımda bazı yöneticilerin, "Başkanımız Aziz Yıldırım, Crespo'da ısrarlı. Bugün-yarın bu iş tatlıya bağlanır" dedikleri iddia edildi. Arjantinli golcü ise, "Telefonun başında bekliyorum" sözleriyle Chelsea'den ayrılacağını doğrulamış oldu.

Fotomaç

arkadaşlar tek tesellimiz lugano oldu ama hala söylüyorum lucianonun kesinlikle gitmesi lazım hatta ve hatta sağda önder (serkan balcı'yı da eğenmiyorum.tamam hırslı ama koşmaktan başka yaptığı pek bişiy de yok) lugano - can arat ikilisi solda da artık carlos gelirse carlos gelmezse ümit ile devam...benim kararımca yapılabilecek en iyi diziliş böyle

Quote Originally Posted by physicist87
    Kardeş Servet'te kötü İbrahim Toraman'da o ikiliyle milli takımda;fenerde bir sürü gol yer yahu...İbrahim Toraman'ın ve Servet'in sen maçlarını hiç izlemiyor musun?Biri çok ağır diğeri hamle yapamıyor,bende sandım servetin yanında şöyle alpay gibi,stam gibi bi defans olsa hata yapmaz diyecen,sen kalktın Servet'ten de kötü İ.Toraman'ı söyledin....Nasıl bunlara iyi diyebilirsin ki?Bu benim şahsi görüşüm,kusura bakma...
    Alpayın Stamın Servetten Farkı ne stam gençken iyidi Şimdi Alpaydan farkı yok. ibrahim toroman Türkiyenın En iyi defans oyuncusudur. Bu şahsi fikrim..
    Bunları hiç izlemıyormusun dedin ümit milli formasıyla Ikısı yanyana oynuyorlardı hıc unutmdıgım 1 mac Queresma C.ronaldo portekızle yaptıgımız macta bunları gecmek ıcın durmadan kanat degısıyorlar ne yaptıysalar gecemedıler... Bunlar Dunyanın en iyi adamları arasına girdi bizimkiler tr de oldukları ıcın gıremedıler ama Emın olki ibrahım toroman italyan oLsaydı Nesta yedek kalırdı

Nesil
    2006

Bence elenmesin Lugano'nun kariyeri ne kadar artarsa o kadar kardır bizim için birde morali bozuk bir oyuncu daha az verimli olur.

Quote Originally Posted by batuhan1907
    Bence elenmesin Lugano'nun kariyeri ne kadar artarsa o kadar kardır bizim için birde morali bozuk bir oyuncu daha az verimli olur.
    bizim yenı transfer arjentınlı Carrussa Luganoyo çok övdü süper bir defans oldugunu söyledi ve Onu bir türlü geçemediğini söyledi inş.. bizde geçer onu

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul - Tokat

Anelka Gitmekten Vazgeçmiş Yaw

Nesil
    2005
    Yer
    ev

Quote Originally Posted by FenerBahceLi
    Anelka Gitmekten Vazgeçmiş Yaw
    Anelkanın adı zaten UEFA listesine yazılmıştı

BU DA BİR HABER
    Roberto Carlos son sözünü söyledi
    25 Temmuz 2006 17:25

Fenerbahçe'nin transfer listesinde bulunan ve hemen hemen bittiği iddia edilen Roberto Carlos, İspanya'dan mesaj yolladı. Brezilyalı oyuncu da Capello gibi konuştu.

İspanya'nın Real Madrid takımında forma giyen Brezilyalı Roberto Carlos, ''Capello ile çalışmak istiyorum'' dedi.

Real Madrid ile 1 yıllık daha sözleşmesi bulunan, ancak başka kulübe transferi gündemde olan Roberto Carlos, Marca gazetesinde yer alan demecinde, ''Mijatoviç ve Capello ile görüşmek istiyorum. Arkadaşlarım ve tekrardan birlikte olacağız. Geleceğimle ilgili kararı Capello ve Mijatoviç ile konuştuktan sonra vereceğim. Benim için net olan tek bir şey var ki Capello ile çalışmak hoşuma gider'' şeklinde konuştu.

Brezilyalı yıldız futbolcu, tatilini tamamlayarak yarın Madrid'e gelecek, daha sonra Real Madrid'in kamp yaptığı Avusturya'nın İrding kasabasına gidecek. Fenerbahçe Kulübü'nün de transfer listesinde yer aldığı iddia edilen Roberto Carlos'un, İspanyol basınına göre Real Madrid'den ayrılması halinde İngiltere'nin Chelsea kulübünü tercih edeceği belirtiliyor.

Öte yandan, İtalyan Milli Takımı'nın kaptanı Fabio Cannavaro, Juventus'tan resmen Real Madrid'e transfer oldu. 32 yaşındaki defans oyuncusu, sağlık kontrollerinden geçtikten sonra bugün 3 yıllık kontrata imza attı.

Nesil
    2006

Gazeteler bu kadar kesin gözünden baktığına göre bu transfer bitmiştir bunlar yalan haber bence Roberto Carlos gelecektir.

Sakarya Zafer Biryol'la ilgileniyor
    Turkcell Süper Ligi ekiplerinden Sakaryaspor'un, Fenerbahçeli Zafer Biryol'u transfer etmek için görüşmelerde bulunduğu belirtildi.

Sakaryaspor Basın Sözcüsü Rıdvan Duran, yaptığı açıklamada, Fenerbahçe'den Zafer Biryol ve Trabzonspor'dan Mehmet Yılmaz'ı transfer etmek için çalışmalar yapıldığını kaydetti.

Zafer Biryol için Fenerbahçe Kulübü ile görüşüldüğünü ifade eden Duran, ''Kulüple ilgili herhangi bir sorun yok. Futbolcuyla anlaşmaya çalışıyoruz. Diğer taraftan Mehmet Yılmaz ile ilgili görüşmelerimiz ise devam ediyor. Ayrıca yabancı kaleci transferiyle ilgili çalışmalarımız var. Üç transfer gerçekleştirerek, transfer dönemini kapatmak istiyoruz. Bunlarla ilgili kısa süre içinde sonuç alacağımızı düşünüyorum'' diye konuştu.

Sayfa 43 / 80 İlkİlk ... 33414243444553 ... SonSon

Mesaj Yetkileri