ilk oynadığım zamanlarda çapraz koşular yaptırabiliyorduk bir oyuncuyu şimdi yapamıyoruz ayrıca eskiden kaleciler son dakikada yeniliyorsak kaleden çıkıp kornerlerde ileri gidiyordu o özelliğide göremedim son 1-2 senedir.

Ayrıca oyuncularla tam istediğin konuşmayı yapamıyorsun mesela 3-0 önde oynuyorsun elin 3. lig takımına ama oyuncuların 5.0 oynuyor ben mesela oyuncuyu cesaretlendirmek için sen iyisini yapabilirim diyecem ama yok sadece performansınızı yüksek tutun seçeneği var bir tek agresifte performansını beğenmedim diye biliyorsun o zamanda oyuncunun morali bozuluyor normal olarak. Yani konuşmaların geliştirilmesi lazım.

Ayrıca türkiye liginden bir takım ile avrupa şampiyonu oluyorsun ama gel gör ki elin 3 yıldızlı beşiktaşından bir oyuncu alamıyorsun.

Türk oyuncular çok pahalıya gidiyor, bu sezon sadece türk oyunculara 61 milyon bütce harcadım aldığım verim %50 yabancı oyunculara 15 milyon harcıyorum %100 verim alıyorum. Türk oyuncuları bu konuda çok berbat yapmışlar.

Ayrıca hata olarak bir oyuncu türkiyede 10 sezon oynyor sonra 1 sezon kiralık başka bir ilkeye gidiyor geri geliyor tam türkiye vatandaşı olacak hop türkiye kaydı silinmiş ordan.

Dünyanın en gelişmiş alt yapısına sahip bir takımım ama çıkarttığım oyuncular asistan raporuna göre 1 yıldız. Barcelona ile aynı seviyede alt yapım olmasına rağmen barcelonada oynayan bir oyuncuyu gözlemlediğimde 2,5 3,5 yıldız arasnda oyuncular görüyorum fakat bizim alt yapımızda 100 defada 1 öyle oyuncu çıkıyor. Bence popülerliği alt yapıdan çekmeliler çünkü çok saçma oluyor. (Ki ben son avrupa şampiyonlar ligi şampiyonu olarak yaklaşık olarak sıralamada ilk 20 içersindeyim) Buda sanırım konya spor gibi her gün 3,5 4 yıldızlı oyuncu çıkaran bir alt yapıya sahip ekipten daha iyi popülerite ve alt yapıya sahip bir takımım demek oluyor.