1 ile 14 arası toplam 14 sonuç

Konu: Necip Uysal ve Nihat Kahveci Sorunu.

Hybrid View

Nesil
    2010
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by zalim0773 View Post
    Nihat a hiç bakamdım ama Necip'i satmam sattırmam dogru diyosun iyi hızlı gelişiyo ben ne teklifler geldi Dortmund dan Valenciadan satmadım
    Necip'in ayda yılda uzaktan 1-2 golü oluyor öyle ahım şahım arapasları felan yok en kötü oraya Rasmus Elm-Manuel Fernandes ikilisini yaparım fakat Necip'e ne teklif geliyor nede satabiliyorum.

Quote Originally Posted by pele96 View Post
    Necip'in ayda yılda uzaktan 1-2 golü oluyor öyle ahım şahım arapasları felan yok en kötü oraya Rasmus Elm-Manuel Fernandes ikilisini yaparım fakat Necip'e ne teklif geliyor nede satabiliyorum.
    Sen necip'i degerlendiremiyorsun galiba ben Şuan A Milli Takıma Çagırıyorum iyi oynuyo

Nesil
    2010
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by zalim0773 View Post
    Sen necip'i degerlendiremiyorsun galiba ben Şuan A Milli Takıma Çagırıyorum iyi oynuyo
    valla Almadık kupa bırakmadığım sezonlardada satılmıyordu adam öyle zararıda yoktu takım iyiyse iyi kötüyse kötüydü.Bazen takımlar ilgileniyordu fakat onlarda teklif yapmıyordu.Milli Takımla bile kupa almıştım fakat teklif gelmiyordu.

Quote Originally Posted by pele96 View Post
    valla Almadık kupa bırakmadığım sezonlardada satılmıyordu adam öyle zararıda yoktu takım iyiyse iyi kötüyse kötüydü.Bazen takımlar ilgileniyordu fakat onlarda teklif yapmıyordu.Milli Takımla bile kupa almıştım fakat teklif gelmiyordu.
    Enteresan ben göndermek istemedigim halde teklif geliyodu

Mesaj Yetkileri