1 ile 30 arası toplam 41 sonuç

Konu: Amsterdam'a Alışma Vakti - #1 | Hedef Eredivisie Şampiyonluğu

Hybrid View

Nesil
    2011
    Yer
    Bursa

Bu oyunda managerin tüm oyunları dahil olmak üzere bence amcler oyunda çok etki etmiyo siz çok farklı bi görev vermesseniz

Nesil
    2011
    Yer
    Antalya

Quote Originally Posted by vFor View Post
    Bu oyunda managerin tüm oyunları dahil olmak üzere bence amcler oyunda çok etki etmiyo siz çok farklı bi görev vermesseniz
    Sanırım Amc'ye gerek olmadığını söylemişsiniz yanlış mı anladım ? Zaten ben Amc kullanmayı düşünmüyorum şimdilik.

Nesil
    2011
    Yer
    Antalya

Koç, Rakiplerinin Kim Olduğuna Bakmayacak!
    Hollanda Süper Kupası için artık günler sayılıyor ve şüphesiz, her iki takım da sezona kupayla başlayarak moralli girmek istiyor. Ajax teknik direktörü Arda Koç, maç öncesinde bir açıklama yaparak maçın hakimi olmayı planladıklarını söyledi. Koç, "3 gün sonraki maçta topa sahip olan takım biz olursak, maçı da biz kazanırız. Rakibimizi diğer takımlarla aynı kefeye koyduk ve bu maça da böyle hazırlanıyoruz. Kimse korkak olduğumuzu sanmasın!" diyerek taraftarın kafalarındaki soru işaretlerini kaldırmayı başardı.

Nesil
    2011
    Yer
    Antalya

Koç Sezona Galibiyetle Başlamayı Düşünüyor

Arda Koç, Ajax takımının FC Twente ile oynayacağı Hollanda Süper Kupası karşılaşmasından önce basın mensuplarının sorduğu soruları yanıtladı.

Bir gazetecinin sorduğu "Süper Kupa, geleneksel olarak lig öncesi oynanıyor. Bu size uzun soluklu lig maratonu öncesi takımınızı değerlendirmek için bir fırsat sunuyor mu?" sorusuna "Kesinlikle bunun yardımcı olacağına inanıyorum, biz mümkün olduğunca kazanmaya çalışacağız ve lige kupayla başlamak takımın güvenini uçuracak." cevabını veren teknik direktör Arda Koç, kendisine ve takımına çok güveniyor.

Nesil
    2011
    Yer
    Antalya

Ajax 4 - 0 FC Twente
    [ Hollanda Süper Kupası ]

Maçın Adamı : Vurnon Anita ( 8.9 )
    Goller : 2' Vurnon Anita, 11' Christian Eriksen, 38' Jan Vertonghen, 90' Peter Wisgerhof (KK)
    Sarı Kartlar : 14' Toby Alderweireld, 28' Gregory van der Wiel, 90+4' Hernán Bernardello - 67' Emir Bajrami, 70' Nacer Chadli, 90+3' Glynor Plet
    Sakatlıklar : 90' Jan Vertonghen - 82' Nacer Chadli

Rakibimize adeta futbol dersi verdik, maçın tek hakimi bizdik. Sezona kupayla başladık, inşallah kupayla bitireceğiz. Tek üzüldüğümüz şey, defansımızın bel kemiği olan Vertonghen'in gol pozisyonunda sakatlanarak aramızdan 4-5 hafta ayrı kalacak olması. Bu süreç bizim için biraz sıkıntılı geçebilir.

Nesil
    2011
    Yer
    Antalya

Yenilen Pehlivan Güreşe Doymazmış (!)

FC Twente ile Ajax arasındaki mücadeleden sonra medyaya konuşan Steve McClaren isteksiz bir şekilde Ajax takımını çalıştıran teknik direktör Arda Koç hakkında yorumlarda bulundu. The Dutch Football Chronicle yayın organından Karel Velten, McClaren ismini köşeye sıkıştırınca sonunda "Arda'nın son maçtaki yaklaşımını beğenmedim." cevabını aldı.

Bu cevap karşısında herkes gibi Arda Koç da şaşırdı, ancak sinirlenmek yerine sadece gülüp geçti ve basına şu sözleri söyledi: "Yenilen pehlivan güreşe doymazmış..."

Nesil
    2011
    Yer
    Antalya

AFC Ajax takımının bu sezon sattığı tüm biletler tükendi. Yönetimden yapılan açıklamada, toplam 40000 kombine bilet satıldığı söylendi.

Mesaj Yetkileri