Çok güzel gidiyoruz.![]()
Çok güzel gidiyoruz.![]()
Güzel gidiyorsun tebrikler.Beşiktaş ile kapışır gibisin.
Antrenman içinse kendin bir program yap bence.Öyle daha güzel oluyor.
transferler ve gidişat iyi servetle baros u iyi fiyata kakalamışsın birde şü mahmut tekdemiri bir benm, dc de deniyorum hiç bir kariyerde alanı görmedim nerdeyse![]()
Teşekkürler nazar değmesin iyi gidiyoruz İnşallah hedefimiz olan çifte kupayı kaldıracağız.
Antrenman konusunda biraz acemiyim program kullanıyorum.
Teşekkürler gidişat gerçekten iyi Baros ve Servet'i gerçekten iyi fiyata gönderdik aslında Dc'de Ujfalusi'ye partner olarak üç aday vardı kafamda ; Aykut Demir , Kemal Tokak , Mahmut Tekdemir fakat raporlar ve fiyat doğrultusunda en iyi ismi aldık Aykut'u sezon sonu almayı düşünüyorum Mahmut'a ihtiyacımız yok.
Yorumlar için teşekkürler biraz daha ilgi bekliyorum tüm üyelerden![]()
Transferler ve maçlar güzel. Başarılarının devamını diliyorum.![]()
öncelikle başarılar renkdaş ama sanki çok gol yiyoruz muslera gibi bir kaleci bu kadar gol yememeli![]()
Transferler gayet güzel, benim de kiralık oyuncu takıntım vardır. Aldığım takımda kiralık oyuncu varsa direk gönderirim
Lazovic'i almanı öneririm 1 milyon euroya alırsın. Sağ kanat için çok iyi olur seneye Avrupa'da.
Transferler gayet yerinde olmuş. Gerek gelenler, gerekse gidenler açısından. Taktiğinde oturmuş gibi zaten başarılar diliyorum renkdaş.
Abi Semih'i kiralamana bile gerek yoktu bence. Koy Ujfa'nın yanına Ball Playing Defender - Stopper olarak. Türkiye'yi fazlasıyla kaldırıyor hatta Avrupa'ya bile yetiyor![]()
Screw you guys, I'm goin' home
Teşekkürler olur öyle arada ya azaltmaya çalışacağız Muslera gerçekten çok iyi oynuyor.
Oyuncuya bakacağım önerin için teşekkürler.
Teşekkürler , çok şükür iyi gidiyoruz.
Ciddi misin renkdaş oyun versiyonum 12.0.4 ama nasıl gelişme kaydediyor 12.0.4'te bir bilgin var mı ?![]()
Fena olmayan transferler ve güzel gidişat, tebrikler ve başarılar![]()
Valla abi gelişimini hiç dikkatle takip etmedim ama top kapma, markaj, heading 15-16 oluyor gayette iyi oynuyor valla.
Screw you guys, I'm goin' home
Gayet güzel gidiyorsun transferlerde iyimiş![]()
Steam: briannn07
PS4: Swoldern
8-9-10-11-12-13-14. Haftalar
Maçın Adamı ; Sabri Sarıoğlu [8.3]
Maçın Adamı ; Selçuk İnan [8.9]
Maçın Adamı ; Sabri Sarıoğlu [7.9]
Maçın Adamı ; Albert Riera [8.8]
Maçın Adamı ; Fernando Muslera [8.4]
Maçın Adamı ; Darwin Quintero [8.8]
Maçın Adamı ; Darwin Quintero [7.5]
8 ve 14. Haftalar arası cezalı oyuncuların üzerine beklenmeyen sakatlıkların eklenmesi ile birlikte biraz daha zor bir hale geldi fakat takım halinde bununda üstesinden gelmesini bildik İstanbul Büyükşehir Belediye maçında 2 puan bıraktık diğer tüm maçlarımızı kazandık oyuncularımı tebrik ediyorum.
Puan Cetveli
Bir Sonraki Mesajda ; 15-17. Hafta Maçları ve Ara Transfer Dönemi
Last edited by MeliksahAydogan : 11.Haziran.2012 at 01:25
Maçın Adamı ; Albert Riera [7.9]
Maçın Adamı ; Mehmet Topuz [7.7]
Maçın Adamı ; Selçuk İnan [7.5]
Ara Transfer Sezonu'nu ise boş geçmedik.
Serdar Aziz
Karim Ait Fana
Değerlendirme ; Fenerbahçe Derbisi'ni kazandığımız ve STSL'in ilk devresini 8 puan farkla lider bitirdiğimiz için mutluyuz oyuncularımı tebrik ediyorum.Transferlere gelecek olursak sözleşmeleri sezon sonu bitiyordu bizde bonservis bedeli ödemeden sezon sonu için anlaştık takımımıza hayırlı olsun.Türkiye Kupası'nda rakip Karabükspor oldu iyi olan kazansın diyorum.
Bir Sonraki Mesajda ; 18-20. Hafta STSL ve ZTK Maçları
Last edited by MeliksahAydogan : 11.Haziran.2012 at 02:49 Reason: Elektrikler Gitti
Seneye şampiyonlar ligi göz önüne alınarak sağ kanata daha iyi bir isim alabilirdin yanlış hatırlamıyorsam Kalou serbest kalıyordu sezon sonu![]()
Açık ara şampiyon olursun gibi.
Geçikme oldu herhalde![]()
STSL 18-19-20. Haftalar
Maçın Adamı ; Selçuk İnan [9.0]
Türkiye Kupası 4.Tur
Maçın Adamı ; Albert Riera [9.0]
Maçın Adamı ; Johan Elmander [8.3]
Türkiye Kupası'nda Karabükspor'dan sonraki rakibimiz Sivasspor oldu.
Maçın Adamı ; Sercan Yıldırım [8.6]
Maçın Adamı ; Darwin Quintero [9.0]
Türkiye Kupası Çeyrek Finali'nde ise rakibimiz Orduspor oldu.
Değerlendirme ; Nazar değmesin takımımız aynı çizgide harika gidiyor Türkiye Kupası'nda Çeyrek Final'e yükselmenin mutluluğunu yaşıyoruz.Lig'de de durumumuz harika açık ara lideriz.Türkiye Kupası'nda rakibimiz Orduspor oldu iyi olan kazansın diyorum.
Bir Sonraki Mesajda ; 21-27. Hafta STSL ve ZTK Maçları
Bütün kupaları alırsın bu gidişle![]()
Tebrikler çok iyi gidiyosun. Ara transferler oldukça iyi sezon sonu Fana gelicekse Riera'yı iyi bir fiyata elden çıkarıp kaynak yaratabilirsin.