1 ile 30 arası toplam 408 sonuç

Konu: Türkçe FM Genel Tartışma [Lütfen Başka Konu Açmayınız]

Hybrid View

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul

konu yine duyurular bölümüne taşınmalı bence ilgilenen yok,açıklama yapıcazgız yüzde belirtecegiz dendi aylardır tık yok ,var mı bi ilerleme sevgili mustafa abi

Nesil
    2001
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by leave_992 View Post
    konu yine duyurular bölümüne taşınmalı bence ilgilenen yok,açıklama yapıcazgız yüzde belirtecegiz dendi aylardır tık yok ,var mı bi ilerleme sevgili mustafa abi
    Kimse açıklama sözü vermedi. Açıklama yapılmak zorunda da değil. Yapılan çeviriler SI Games'in malıdır, SI Games isterse açıklama yapar. Kimsenin SI Games adına herhangi bir şahsi görüşü dahil açıklama sorumluluğu yok. Ben de sorumlusu değilim, hiç bir konuda dahilinde değilim, durumu hakkında hiçbir bilgim de yok ama lütfen bunun da farkına varalım artık.Şahsen sorumlusu olsam bu konuyu konuşmaz, varolan konuları da devam ettirmezdim. Artık heves ise yapılan bir iş değil bu, profesyonel bir iş ve sözleşmeli çalışılıyor. Kimsenin kanunlar ile sıkıntı yaşamasını istemeyiz. Büyük firmalar bedel ödemeyecekleri konularda bile gizlilik konusunda sözleşme mutlaka yaparlar. Bu konularda daha fazla üstelemeyin lütfen.
    TURKSPORTAL Interactive - FM Türkiye

Cengiz Haskan
    Fenerbahçe Araştırmacısı

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

Quote Originally Posted by ABOOO View Post
    Kimse açıklama sözü vermedi. Açıklama yapılmak zorunda da değil. Yapılan çeviriler SI Games'in malıdır, SI Games isterse açıklama yapar. Kimsenin SI Games adına herhangi bir şahsi görüşü dahil açıklama sorumluluğu yok. Ben de sorumlusu değilim, hiç bir konuda dahilinde değilim, durumu hakkında hiçbi bilgim de yok ama lütfen bunun da farkına varalım artık.
    sakin ol gardaş çocuk bişi dememiş sadece bilgilendirme rica etmiş ne bu şiddet bu celal

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul

Kimse açıklama sözü vermedi. Açıklama yapılmak zorunda da değil. Yapılan çeviriler SI Games'in malıdır, SI Games isterse açıklama yapar. Kimsenin SI Games adına herhangi bir şahsi görüşü dahil açıklama sorumluluğu yok. Ben de sorumlusu değilim, hiç bir konuda dahilinde değilim, durumu hakkında hiçbir bilgim de yok ama lütfen bunun da farkına varalım artık.Şahsen sorumlusu olsam bu konuyu konuşmaz, varolan konuları da devam ettirmezdim. Artık heves ise yapılan bir iş değil bu, profesyonel bir iş ve sözleşmeli çalışılıyor. Kimsenin kanunlar ile sıkıntı yaşamasını istemeyiz. Büyük firmalar bedel ödemeyecekleri konularda bile gizlilik konusunda sözleşme mutlaka yaparlar. Bu konularda daha fazla üstelemeyin lütfen.
    Cocuk yok karsında düzgün konus.yukarilari çıkıp Mustafa abinin yazdıklarına bak ona göre neden açıklama bekleyip beklemediğimi anlarsın.haydi güle güle

Nesil
    2001
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by leave_992 View Post
    Cocuk yok karsında düzgün konus.yukarilari çıkıp Mustafa abinin yazdıklarına bak ona göre neden açıklama bekleyip beklemediğimi anlarsın.haydi güle güle
    Gayet düzgün bir üslup ile konuşuyorum ama amacınız kavga etmek. Yanlış yerdesiniz kavga etmek için.

Mustafa benim 10 yıllık arkadaşım. Siz üslubunuzu düzeltmelisiniz önce. Kimi nereden kovuyorsunuz?
    TURKSPORTAL Interactive - FM Türkiye

Cengiz Haskan
    Fenerbahçe Araştırmacısı

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul

Gayet düzgün bir üslup ile konuşuyorum ama amacınız kavga etmek. Yanlış yerdesiniz kavga etmek için.

Mustafa benim 10 yıllık arkadaşım. Siz üslubunuzu düzeltmelisiniz önce. Kimi nereden kovuyorsunuz?
    kimseyi biyerden kovdugum yok Aboo.Yukardaki arkadaşlta farkındaysan neden böyle bir uslup kullandın demiş,sert yazmışım isteyerek olmadı diyip geçebilrdin

Babanın çiftliği değil ayrıca bura,yada mustafa abinin velihatı felan değilsin,kimi tehdit ediyorsun üstü kapalı hehe

Mesaj Yetkileri