Sayfa 5 / 6 İlkİlk ... 3456 SonSon
121 ile 150 arası toplam 161 sonuç

Konu: Proje: Beşiktaş | Değişim

Quote Originally Posted by footballer33 View Post
    Çifte kupaya doğru gidiyoruz. Böyle devam.
    Quote Originally Posted by anil luque View Post
    Devaaaaammm
    Tamaaam

Spor Toto Süper Lig
    Şampiyonluk Play-Off Grubu
    2. Maç

Başa baş mücadele koyduk ortaya Türk Telekom Arena'da güçlü rakibimize karşı. Her iki takımında ciddi gol şansları yakaladığı ve her iki kalecinin de harika kurtarışlar yaptığı görsel anlamda çok kaliteli bir karşılaşma oldu. Yediğimiz gol ne kadar komik olsa da Burak'ın golüyle sahadan puanla ayrılmayı başardık ve şampiyonluk için artık gün sayıyoruz. Fenerbahçe'nin kendi sahasında Kaysersipor'la yenişememesi gelecek hafta Kayserispor karşısına şampiyonluk için çıkacağımız anlamına geliyor.

Maçın Adamı : Johan Elmander

Nesil
    2010
    Yer
    Kırşehir

Bu kadroyla Avrupa'da gerçekten çok iyi iş başarmışsın. Çifte kupa da geliyor. İlk sene bayağı verimli geçmiş Tebrikler.

Galatasaray'ı geçeriz.

Spor Toto Süper Lig
    3. Maç

Maçın Adamı : Ricardo Quaresma

2011/2012 Sezonu Şampiyonu...

BEŞİKTAŞ!

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Tebrik ederim Hak ettin gerçekten.
    "Biz, ilhamlarımızı, gökten ve gaipten değil; doğrudan doğruya hayattan almış bulunuyoruz."

Tebrikler.

Nesil
    2009
    Yer
    Tarsus

Tebrik ederim. Sırada Türkiye Kupası var. Sanırım daha oynamadın finali.

Nesil
    2010
    Yer
    54 & 34

Tebrikler dostum...Kupayı da alırsan muazzam bir sezon geçirmiş olacaksın...

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

tebrikler ligi domine etmişsin

Quote Originally Posted by lofthei View Post
    Tebrik ederim Hak ettin gerçekten.
    Quote Originally Posted by alpaykartal View Post
    Tebrikler.
    Quote Originally Posted by footballer33 View Post
    Tebrik ederim. Sırada Türkiye Kupası var. Sanırım daha oynamadın finali.
    Quote Originally Posted by Fearless Coward View Post
    Tebrikler dostum...Kupayı da alırsan muazzam bir sezon geçirmiş olacaksın...
    Quote Originally Posted by Önder HOCA View Post
    tebrikler ligi domine etmişsin
    Hepinize çok teşekkür ederim arkadaşlar. Yoğun ve zorlu bir dönem geçirdik, alnımızın akıyla, teriyle zirvede bitirmeyi sonuna kadar hak ettik. Kalan maçları da paylaşıp Türkiye Kupası finaline doğru yol alalım isterseniz

Spor Toto Süper Lig

Kalan üç maçımızda da aynı özveri ve konsantrasyonu gösterdi oyuncularım, hepsini kazanmayı başardık. Sezonun kapanışını Tükiye Kupası finali ile Trabzonspor'a karşı yapıyoruz. Taraftarlarımıza mutlu son'la veda etmek en büyük arzumuz.

Ziraat Türkiye Kupası
    FİNAL

İki takımında birbirine üstünlük kurmakta zorlandığı karşılaşma penaltılara gitti. Gerek Cenk, gerek Onur maç içinde çok iyi performans gösterdiler, penaltılarda da iki ismin ön planda olacağı belliydi.

Penaltı atışlarına Wallyson ile takımımız başladı. Kaleciyi yanıltıp ters köşeye yatırmayı başardıysa da penaltısı direğe takıldı. İkinci penaltıyı Holosko Onur'un üzerine nişanlayınca ciddi bir avantaj vermiş olduk Trabzonspor'a. Cenk Vittek'in kullandığı penaltıyı kurtarınca umutlansak da Pogba'nın topu dışarı gönderişi umutlarımızı yitirmemize neden oldu. 4. penaltılarda Burak Pogba gibi topu dışarı gönderince kupa Trabzonspor'a gitti. Sezonu iki kupayla bitirmeyi çok istemiştik ama kısmet değilmiş. Yine de oyuncularıma gösterdikleri özveriden dolayı teşekkür ediyorum.
    Sezonun genel bir değerlendirmesini ve oyuncu analizlerini yaparak ilk sezona nokta koyma zamanı geldi.

Maçın Adamı : Burak Kaplan

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

4 penaltının 4'ünü de kaçırmak ha? İyi dayanmışsın hocam
    "Biz, ilhamlarımızı, gökten ve gaipten değil; doğrudan doğruya hayattan almış bulunuyoruz."

Nesil
    2009
    Yer
    İzmir

Ben hayatımda böyle saçma penaltı sonucu görmedim vallahi

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

ben olsam klavyeyi kırmıştım hocam

Nesil
    2009
    Yer
    Tarsus

Çok kötü bir yenilgi olmuş. Keşke normal sürede kaybetseydik, bu kadar üzücü olmazdı sonuç. Sağlık olsun yine de, başarılı bir sezon geride kaldı böylece.

Penaltıcı belirlerken oyuncuların sadece özelliklerine odaklanmak yeterli olmuyormuş, dersimi aldım Emin olun, 5. penaltıya kalsaydı iş Hilbert'te kaçıracaktı. Maç bittikten sonra fark ettim, seçtiğim bütün oyuncular gergin ve huzursuz hissediyormuş penaltı konusunda. Trabzonspor'da tam tersine hepsi rahattı. Takım konuşmaları çok önemli yer tutuyor bu oyunda.

Beşiktaş 2011-2012

Geride bıraktığımız sezonda üç farklı kulvarda mücadele etmeye çalıştık elimizden geldiği kadarıyla. Zaman zaman sıkıntılı dönemler geçirsek de büyük bir bölümde istikrarı korumayı başardık diyebilirim. Belli bir seviyenin altına inmedi takımın genel performansı. Bakalım hangi organizasyonda kim, ne yapmış.

Spor Toto Süper Lig

40 maçlık serüvende 31 galibiyet, 8 beraberlik, 1 mağlubiyet ile zirvede yer aldık. Daha düzenli olması ve görüntü kirliliği oluşturmaması açısından spoiler içinde paylaşıyorum diğer istatistikleri.

Spoiler: TAKIM İSTATİSTİKLERİ 

Spoiler: OYUNCU İSTATİSTİKLERİ 

Ziraat Türkiye Kupası

4. Turdan dahil olduğumuz kupa mücadelesinde son maça kadar gelmeyi başarsak da Trabzonspor karşısında istediklerimizi yapamadık, penaltılar sonucu kaybettik. Genel anlamda ciddi hedeflerimizden biri olmaması sebebiyle çok üzüldüğümüz söyleyemem bu sonuca. Yine de sonuna kadar gelip kupaya uzanamamak can sıkıcı oluyor... Bu bölüm daha kısa sürecek Malum sadece 5 maçlık bir serüven oldu.

Kupanın en çok gol atan takımı 12 golle Beşiktaş ve Ünyespor. Şanssızlıkları 4. turda rakibimiz olmaları olmuş sanırım. 4 maçta 12 gol atarak gerçekten iyi performans göstermişler.
    Gol yemeden turnuvaya veda eden 3 takım var, Fenerbahçe, Samsunspor ve Büyükşehir Bld.

Kupa gol krallığında 4 oyuncu 4'er golle liderliği paylaşmakta. Takımımız adına bu oyuncular arasında Simao var. Final müsabakasında oynayamadı sakatlığı sebebiyle bunu da eklemek istedim Ünyespor'dan iki oyuncu zirvede.
    En çok gol pası veren oyuncu Ünyespor'dan Aytaç Uçar. Dede 3 asistle 2. sırada. Takımıızdan Mehmet Aurelio 2 asistle 3.lüğü paylaşmış.
    Last edited by Deus Dominus : 13.Haziran.2012 at 17:46

Avrupa Ligi

Avrupa Ligi'nin bu yıl kazananı finalde Metalist'i 3-1''le geçen Fulham oldu. Turnuvada bulunduğumuz süre içinde (İtalyan takımları hariç) etkili oyun sergiledik, başa baş mücadele ettik güçlü rakiplere karşı. Çeyrek finale ulaşmayı da başarı olarak görüyorum diğer ekiplerle kıyaslama yaptığımda.

Spoiler: Gol Krallığı 

Spoiler: Asist Krallığı 

Spoiler: Clean Sheet 

Spoiler: Maçın Adamı 

Spoiler: Ortalama Puan 
    Last edited by Deus Dominus : 13.Haziran.2012 at 18:56

As kadromuz dışında rezerv ve u18 kadrolarımız da başarılı sezon geçirdiler. Rezerv takım bulunduğu grupta 3. olurken u18 takımımız Bursaspor genç takımıyla aynı puanda bitirdi ligi, ancak averajla ikinci oldu. Genç Kartallar gelecek adına umut veriyor

Bu arada Euro 2012'de boy gösterecek iki oyuncumuz var. Portekiz Milli Takımı'ndan davet alan Quaresma ve Almeida aynı zamanda takımımızı temsil edecekler. Başarı ve bol şans diliyorum oyuncularıma.

Bu sezonluk bu kadar. Sıcaktan duramıyorum, bayılmadan önce kendimi dışarı atmam lazım Yeni sezonla birlikte olana dek hoşça kalın!

Dramatik yenilgi olmuş.

Başarılı sezonun ardından ciddi gelir elde etti kulübümüz. Düşündüklerimi uygulamaya koymak için çok güzel bir altyapı oluştu, yönetimin de verdiği destekle plan-programımızı yaptık ve yeni sezona yepyeni bir Beşiktaş kurmak için kolları sıvadık. Kulüple 4 yıllık yeni bir mukaveleye imza attım. Kontrolümüz dışında gelişen durumlar olmazsa 2016 yılına kadar takımın başında başarı için ter dökeceğiz

Yenilenen sözleşme ve moralle vakit kaybetmeden işe koyulduk. İlk olarak takımlarımızın kullandıkları antrenman tesislerini geliştirme kararı alındı. Junior Coaching için ayrılan bütçe arttırıldı. Genç takımımızın tesisleri 28 Eylül, as takımımızın 21 Kasım'da kullanıma hazır olacak.

Teknik Ekip

Değişimin ilk ayağı teknik kadroyla başladı. Personelimizin büyük çoğunluğu ile sözleşmeler sona eriyordu ve yüklü miktarda maaş kontratları vardı. Yenilemek için uçuk ücretler talep ediliyordu. Fırsattan istifade aklımdaki revizyonu gerçekleştirmek için başladık çalışmalara. Bana ve kulübe, hedeflere uygun olacağını düşündüğüm kişilerle birer birer görüşüp anlaşma sağladık. Şimdi bu isimler kimler bakıyoruz.

2016'ya kadar almadık kupa bırakma sonrada takımdan ayırl bence.

Gelişmeler ve gelirlerin çok iyi olduğuna eminim , BJK ile iyi yerlere gelirsin umarım

2 saate yakın bir elektrik kesintisi oldu, o sebeple yazı yarım kaldı. Özür diliyorum gecikme için.

(Her zamanki gibi oyun içi profillere ulaşmak için kişilerin isimlerine ya da resimlerine tıklamanız yeterli )

Kulübe geldiğimde asistan menajer olarak Roland Koch görev alıyordu. Kendisi ile sözleşme tazeledik, ama form antrenörü olarak. Geçen yıl aramıza katılan Patrice Bergues ve Remy Reynierse görevlerine devam ediyorlar.

Mustafa Denizli : Koch'un görev değişikliği sonrası boşalan asistan menajerlik görevine sürpriz bir isim geldi. Yılların tecrübesi, kulübü yakın zamanda çalıştırmış ve çok iyi tanıyan Mustafa Denizli ile birlikte çalışma fırsatı yakaladığım için kendimi şanslı hissediyorum.

Ray Clemence : Kaleci antrenörümüz İngiltere'den. İngiltere Milli Takımı'nda da görev alan tecrübeli antrenör ile 4 yıllık sözleşme imzaladık.

Simon Smith : İkinci kaleci antrenörümüz de İngiliz ve milli takımda görev alıyor. Uyumlu ikiliyi birbirinden ayırmak istemedik Kalecilerimizi tecrübeli ellere teslim ettik.

João Aroso : Genç Portekizli antrenör Aroso fizik-kondüsyon çalışmalarında oyuncularımıza yardımcı olacak. Kulübümüze katıldığı için ne kadarda mutlu, yüzünde güller açıyor

Enrico Fedele : Roland Koch'un tavsiyesi üzerine İtalyan antrenör teknik ekibimiz içinde yer aldı. Burada gülümsediğine bakmayın, çok ciddi, ağırbaşlı biri.

Erick Mombaerts : Sanırım çoğu kişinin kariyerinde bu isme rastlamak mümkün. Takım ayırmaz, yetenekli, mütevazı. Her eve lazım

John Metgod : Hollandalı koçumuz Remy Reynierse yalnız kalmasın dedik, bir başka Hollandalı John Metgod'la ekibimizi genişlettik.
    (fotoğraf kulüp binası önünde, (boynunda siyah-beyaz kravatı) kendisine sevgi gösterisinde bulunan (?) taraftarı selamlarken)

Hans Dieter Hermann : Remy'ye arkadaş getirdik, eski asistanımıza getirmesek olmazdı. Mustafa hoca ve bana büyük yardımı dokunacak, motivasyon ve oyuncu yönetimi konusunda başarılı bir isim, tam bir akıl hocası. Tecrübeli Alman antrenör takım içi yaşam koçu olacak futbolcuların.

Alejandro Garay : Uruguaylı çalıştırıcının kulübe gelmesinde üç etken var, birincisi genç takıma yönelik bir antrenör ihtiyacı. İkincisi Güney Amerika ile bağlantımız olmasını istemem (scouting knowladge) ve üçüncü olarak takıma uygulamak istediğim oyun sistemine hakim olması. Genç oyuncularımız zamanı geldiğinde as takıma çıktıklarında adaptasyon sorunu yaşamayacaklar böylece. (yani öyle umuyorum )

Scout ekibimiz de güçlendi. Üç yeni isim Eduardo Macia, Mandfred Linzmaier ve Stephane Chapuisat. 3 gözlemci Amerika'yı Beşiktaş için tekrar keşfedecek.

Elimden geldiği kadarıyla her alanda en iyiye ulaşmaya çalışıyorum. Güçlü bir teknik kadromuz oldu, 4 yıl birlikteyiz. Düzenli ve uyumlu çalışmayla kulübü hak ettiği yere taşıyacağız inşallah.

Antrenör ekibi çok iyi.

mustafa denizli asistan dusundurucu o.O

Transfer Dönemi

Kadromuzda gösterdiği performansla kazandığı ücret arasında ciddi fark olan futbolcular mevcut bildiğiniz gibi. Kulübün giderlerini azaltmak, daha dengeli bir yapı sağlamak amacıyla radikal kararlar alma gereği duyduk. Kulüpten ayrılanlar oldu, yeni aramıza katılanlar oldu, sözleşme yenileyenler oldu.

İlk olarak iç transferde, sözleşmelerinin son senesinde olan Muhammed Demirci, Roberto Hilbert ve İsmail Köybaşı ile sözleşme tazeledik. Roberto Hilbert'le yaptığımız görüşmeler olumlu geçti ve 115bin€ olan aylık maaşını 80bin €'ya çektik. İsmail'de geçtiğimiz sezon istikrarlı ve iyi oyun ortaya koymuştu, hak ettiği maaş zammını yaptık kendisine, 2017 yılına kadar uzatılan sözleşmesiyle aylık 65bin € kazanacak. Muhammed'in genç kontratını da 2015'e uzattık, aylık ve maç başı primlerinde düzenleme yaptık.

Kulübümüzden ayrılan isimlere gelecek olursak...
    Ricardo Quaresma ile başlayalım. Yıldız oyuncu kulüpte 300bin €'luk maaşıyla en çok kazanan kişiydi ve sözleşmesi 1 yıl sonra bitiyordu. Kontratı ile ilgili yaptığımız görüşmelerde çok uçuk rakamlar telaffuz edildiği için elimde tutmam mümkün görünmüyordu. Yok pahasına kaybetmek istemediğimiz için satılık listesine koyduk kendisini. Özellikle İspanya ve Portekiz'den kulüplerin kadrosuna katmak istediği yıldız Villarreal'i tercih etti. Transferinden kasamıza 10.25 milyon € girdi.

Simao çok beğendiğim bir oyuncu olsa da, yaşı, maaşı ve yeni sezonda kullanmak istediğim oyun planı nedeniyle kadroda düşünmediğim isimlerden biriydi. Yüksek maaşı sebebiyle bonservisini almaya yanaşan kulüp bulamadık, ikinci opsiyon olarak kiralama gündeme geldi. West Bromwich kulübünde sezon sonuna kadar görev alacak tecrübeli kanat oyuncusu. Sözleşmesi sezon sonunda bitiyor ancak sezon sonunu beklemek istemezse 1.5 milyon € karşılığı oyuncunun haklarını satın alabilir İngiliz kulübü.

Filip Holosko zaman zaman kendisinden beklenmedik şeyler yaptı, çok iyi maçlar çıkardı kabul ancak kadromda yabancı kontenjanını dolduracak seviyede oyuncu olarak görmüyorum. Simao gibi kiralamak isteyen kulüpler oldu, Slovak oyuncu tercihini İspanya, Racing'ten yana kullandı. Yeni kulübünde başarılar diliyoruz kendisine.

Hugo Almeida... Ayrılık zor oldu bu oyuncuyla. Euro 2012'de finale kadar yükselen Portekiz'de 3 gol, 3 asistlik iyi bir performans gösterdi Almeida. Çok tereddütte kaldım, gitmeli mi kalmalı mı diye. Kendisi de kulüpte mutlu olduğunu, kalmak istediği defalarca belirtti ama duyguları kenara bırakıp mantığın dediği yaptım Oyuncumuz sezon sonuna kadar Real Betis'te forma giyecek. İspanyol takımı, oyuncu kadrosunda bulunduğu süre içerisinde 7.5milyon € bonservis ödeyerek kadrosuna katma hakkına sahip.

Aramızdan ayrılan oyunculara yeni kulüplerinde başarılar dileriz. Elde ettiğimiz ekstra geliri sağa sola saçmadık tabii ki. Kadromuzu güçlendirirken dengeyi de bozmamaya gayret ettik, şimdi aramıza yeni katılan arkadaşlarımızı tanıyalım.

Laurentiu Branescu (Juventus) ve Andrea Bertolacci (Roma) daha önce anlaştığımız isimlerdi bildiğiniz gibi. Kadromuza dahil olan bir başka isimde geçtiğimiz sezonun ortasından itibaren kiralık olarak görev alan Wallyson oldu. Kısa zamanda takıma adapte olup son derece iyi performans göstermişti, hiç tereddütsüz bonservisini 400bin €'ya aldık Cruzeiro'dan.

Mehmet Topal'ı ön libero olarak oynatmayı düşünüyorum bu sezon. Ersan ve İbrahim Toraman iyi oyuncular olsalar da Egemen'in yanında görev alacak daha kaliteli bir oyuncu istedim. Aradığım özelliklere sahip oyuncuyu ne gariptir ki Portekiz'de buldum Rolando Porto kulübünde satılık listesindeydi, makul bir bonservis bedeli ödeyerek yetenekli stoperi kadromuza katmayı başardık. 1.1milyon Porto kulübüne ödendi, oyuncumuza aylık 47.500 € ve yılda %10 artış sözüyle 4 yıllık kontrat imzaladık.

Ortasahayı güçlendirmek için rotamızı Hollanda'ya çevirdik. Ajax kulübünün genç ve yetenekli oyuncusu İsmail Aissati için yaptığımız 4 milyon €'luk teklif kabul edildi ve 5 yıllık bir anlaşmaya imza attık. Oyuncu kulübümüzden aylık 80bin € kazanacak.

Geçen yıl Manchester United'dan Paul Pogba'yı kiralamıştık. Kadromuzda yabancı sayısı yüksek olduğundan kulübüne geri dönmesini tercih ettim, gelişimiz açısından oynayabileceği bir takımda yer alması çok daha iyi olur diye düşündüm. Ayrılan Pogba'nın yerine Inter ile sözleşme yenilemeyen McDonald Mariga'yı gündeme aldık. Uzun görüşmele sonucu anlaşma sağlandı ve 5 yıllık sözleşme imzalandı. Orta sahanın ortasında görev alacağı gibi ön libero mevkinde tecrübeli Ernst ve Mehmet Topal'a da alternatif oluşturacak.

Son transferimiz Arsenal kulübünden Carlos Vela. Almeida ile yolların ayrılması sonrası hücum hattı için alternatif arayışına girmiştik. Arsenal'in iki oyuncusu Bendtner ve Vela'ya talip oldum. Bendtner'den olumlu yanıt alamasak da Vela transferini bitirmeyi başardık. Yüksek bir maaş kazanıyor genç oyuncu takımından, karşılayamayacağım rakamlar değil ancak şu an için ekstra yük bindirmek istemedim takıma. Bu nedenle iki yıllık kiralık anlaşması yaptık kendisiyle. Sözleşmesi süresince 3 milyon €'ya tamamen transfer etme hakkına sahibiz.

Geleceğe yatırımımız da devam ediyor. Oyuncunun temsilcisinin tavsiyesi üzerine gündeme aldığımız genç Brezilyalı sağ bek Romario sözleşmesinin bitmesiyle birlikte ara transfer döneminde takımımıza katılacak.

Bunun yanında gözlem ağımızı genişletmek, kulübün avrupa futbolu ile ilgili bilgisini arttırmak amacıyla Hırvatistan'ın NK Zagreb takımıyla anlaşma yaptık. Her iki takım içinde hayırlı olsun.

Aramıza katılacak isimler şimdilik bu kadar. Yeni transfer düşünmüyorum ancak aramızdan ayrılacak arkadaşlar olabilir. Genç oyuncularımızın gelişimi açısından farklı kulüplere kiralanmaları gündemde.

Nesil
    2009
    Yer
    Tarsus

Transferler güzel, Portekiz Çetesi'ni tamamen temizlemişsin. Sanırım, yabancı transferini kapattın artık. 8 isim saydım ben çünkü. Kadroda yer alan başka yabancılar da vardır illa ki. Yerli isimlere yönelebilirsin bence ihtiyaç duyduğunda, bundan sonraki transfer döneminde.

Yeni sezonu bekliyoruz. Başarılar.

Yeni Takım, Yeni Oyun Anlayışı

Bu sezon ve önümüzdeki dönem için uygulamayı düşündüğüm sistem 4-4-2 diamond. Kanatsız formasyonda hücum beklerimizi çok daha etkili kullanabiliriz, orta alanda sayısal üstünlüğü sağlayıp oyunu kontrol etmek daha kolay olacaktır. İkili forvet hattına forvet arkasından da gelecek destekle hücum zenginliğimiz artacak. Yine iki güçlü takım çıkarabilecek kadroyu oluşturduk taktiksel anlayışımıza göre. Yukarıda görülen oyuncular dışında rotasyonda forma şansı bulabilecek Burak Kaplan, Muhammed Demirci, Branescu, Sezer Özmen gibi yetenekli oyunculardan oluşan oldukça geniş bir kadroya sahibiz.

Hücum

Savunma

Oyunun farklı anlarında yaklaşık yukarıdaki gibi şekil alıyor takım, bu da hem savunmada, hem hücumda etkili oyunu birlikte getiriyor. Hazırlık döneminde oyuncularımızın adapte olmasını sağlamak için bu düzeni kullandık. Hala geliştirme aşamasındayız ancak şu ana kadar geçen dönemden oldukça memnunum.

(Coutinho hazırlık döneminde denemeye aldığım bir oyuncu, transferini gerçekleştiremedim temsilcisinin bitmek bilmeyen istekleri yüzünden.)

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Tebrik ederim, mükemmel bir takım kurmuşsun. Bu sezon yarışacağın 4 kulvarda da başarılı olacağına inanıyorum. Yalnız Aissati'ye pek kanım ısınmadı

Sayfa 5 / 6 İlkİlk ... 3456 SonSon

Mesaj Yetkileri