13.Hafta
14.Hafta
15.Hafta
16.Hafta
17.Hafta
13.Hafta
14.Hafta
15.Hafta
16.Hafta
17.Hafta
Sezonun İlk Yarısı İtibariyle Oluşan Puan Durumu
İlginç bir puan durumu :S yorumlarınızı bekliyorum
Gözlemcimiz Grip Tord afrikada iyi bir iş çıkardı artık geleceğimiz bu siyahi gençlere emanet
Eski Alman milii takımı futbolcusu nu aldık umarım tecrübesiyle katkı sağlar gençlere yol gösterir
Şampiyonluk gruplarına kadar yaptığım diğer maçlar
Şampiyonluk için büyük bir avantaja sahipsin, ilk 3 maçta kopabilir. Kupada diğer iki rakibe göre daha güçlü bir takıma denk gelmişsin, başarılar iyi şanslar.
...
Zorlanmadan geçtik Trabzonspor'u finalde rakip Manisaspor
2 Kupa rahat gelir bu sezon seneye Ş.L. için şimdiden adama aramaya başlamak lazım![]()
Yine çok pozisyona girdik fakat değerlendiremedik
Playofflarda 2. maçta istediğimizi aldık antepten galibiyet çıkarırsak ligi garantiliyoruz
FENERBAHÇE 2011-2012 SPOR TOTO SÜPER LİG ŞAMPİYONU
Kalan maçlar
Ve kupayıda aldık
Alex bu sezon mükemmel oynadı
An itibariyle gidenler gelenler transferler sürecektir...
Bu çocuktan çok ümitliyim
Transfer listesindeki John Obi Mikel'i kiralamaya çok uğraştı ancak sıcak bakmadı boştaki Rene Adler'i Portoya kaptırdık
Last edited by Önder HOCA : 15.Haziran.2012 at 00:14
Hocam o topla oynama oranlarını gördükçe FM oynayasım geliyor.Sanırım taktiksel bakımdan aynı düşüncelere sahibiz.4-2-3-1 dizilişiylede çok güzel gözüküyor.Başarılı bir sezon geçirmişsin.Bu hızla 2-3 seneyede ŞL'yi alırız.Transfer politikanda çok iyi.Kara,Jali mükemmel kar olmuş.Başarılar dilerim.
Camacho'yu idare amaçlı aldık ön lberoda asıl ilgilendiğim isimler radja nainggolan veya mikel di onlar olmayınca camachoyla yetindik neyse devre arasında yada sezon sonunda iyi bir fiyata elden çıkartırız
Ekdal ilerleyen zamanlarda bu takımın beyni olucak
Alexin yerine aldığım conca çok verimli olucaktır
Sezona kupayla başladık moraller açısından iyi
Lige galibiyetle başlamak önemliyid bunu başardık
Last edited by Önder HOCA : 15.Haziran.2012 at 22:59
3. torbadan iyi bir gruba düştük içerde Mu yu yenebilirsek 1. çıkabiliriz sanıyorum
1 sezonda Kara'nın o kadar değer katladığını ilk defa görüyorum.
Olaya bak defansta banko oynatıcağım Ömer Toprak ı Şampiyonlar ligine kayıt ettiremiyorum daha öncede leverkusen le uefada oynamış :S grup elemelerinden sonra kayıt ettirebiliyormuyduk öyle bişey çıkmıştı sanırım?
Sırada Manchester deplasnmanı var bakalım pek ümidim yok ama olası bir beraberlik bizi grupta uçurur