Anket Sonuçlarını Görüntüle: Euro 2012 Sampiyonasinda ceyrek-finale kalan asagidaki 8 takimdan hangisi sampiyon ?

Voters
37. You may not vote on this poll
  • İngiltere

1 2.70%
  • Ukrayna

0 0%
  • Portekiz

3 8.11%
  • İrlanda

1 2.70%
  • Sırbistan

0 0%
  • İtalya

3 8.11%
  • İspanya

6 16.22%
  • Türkiye

23 62.16%
1 ile 30 arası toplam 124 sonuç

Konu: Turkiye A Milli Futbol Takimi | Siz Inandiniz Biz Basardik | Sira Dunya Kupasi'nda

Hybrid View

Nesil
    2006
    Yer
    DM | MC [izmir]

Quote Originally Posted by managerking66 View Post
    Hocam Yunanistan'ı yenelim,Almanya'ya yenilmeyelim.Şansımızı bekleyelim.
    Quote Originally Posted by pele96 View Post
    İspanya normal bir skor fark yemediğimiz için şanslıyız Yunanlıları farklı yenmemiz gerekiyor Almanya'dan 1 puan alırsak çıkarız.
    Quote Originally Posted by balde_mir_07 View Post
    İspanya Almanya'yı yenerse, Yunanistan'ı farklı yenip Almanya'dan beraberlik koparmak turu getirir. Başarılar.
    ben de ayni sekilde dusunuyorum. yunanistani farkli yenersek ispanya da almanyayi yenerse son macta beraberlik yetecek. obur yandan almanya benim oyunda regen oyunculardan kurulu, oyundaki bu eksikligi duzeltmedim. o yuzden almanyayi yenme sansimiz da yok degil hani.

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Quote Originally Posted by TeNaciOUS MidFieLdeR View Post
    ben de ayni sekilde dusunuyorum. yunanistani farkli yenersek ispanya da almanyayi yenerse son macta beraberlik yetecek. obur yandan almanya benim oyunda regen oyunculardan kurulu, oyundaki bu eksikligi duzeltmedim. o yuzden almanyayi yenme sansimiz da yok degil hani.
    Ama o regenler de en az gerçekleri kadar çılgın oluyor hocam Profilleri aynı zaten. Sadece isimleri değişik...
    "Biz, ilhamlarımızı, gökten ve gaipten değil; doğrudan doğruya hayattan almış bulunuyoruz."

Mesaj Yetkileri