Sayfa 617 / 896 İlkİlk ... 117517567607615616617618619627667717 ... SonSon
18,481 ile 18,510 arası toplam 26862 sonuç

Konu: Fenerbahçe Transfer Haberleri | Lazar Markovic

Nesil
    2008
    Yer
    İSTANBUL

Quote Originally Posted by balde_mir_07 View Post
    Şu Uefa ne zaman açıklama yapacak ? Beklemekten sıkıldım. Ceza verecekse versin vermeyecekse işimize bakalım. Her geçen gün zararımıza, sonra milletin ekmeğine yağ sürüyoruz.
    20 haziranda açıklayacaklarmış kararı

Nesil
    2011
    Yer
    Sakarya[54]

Dirk Kuyt Hollanda ulusal kanalına bi röportaj verdi.

Dirk Kuyt : Albert Riera'yı anlayamıyorum.Liverpool'da bile yedeğimdi.Bana 'abi' diyen adam şimdi sanal alemde bana laf yetiştiriyor.Ben Türkiye'nin en büyük kulübüne geldim diyor.Hollanda Milli takımındaki arkadaşlarıma sorunca hepsi en iyisi Fenerbahçe diyor.Rieramı futboldan anlamıyor yoksa bizmi anlamıyoruz ? Yaşımı sorun eden taraftarlarımız varmış.Yaşımı kimse sorun etmesin.40 yaşında bile olsam sahada en çok ben koşarım.Ayrıca Alex de Souza gibi bir kaptanla oynamak gurur verici olur.Kendisi Gerrard gibi gerçekten. paraya değil formaya aşık.Sarı Lacivert formayı giymek için sabırsızlanıyorum.İnşallah Fenerbahçede uzun dönem oynar başarılar kazanırım.

Hadi ateistler bunu da açıklayın

Fossa dei Leoni / AC Milan
    Leoni armati, stiam marciando,
    Siam la Fossa dei leoni, dei leon leon leon,
    Milan Milan Milan...
    Kaka Leite
    22 / 8 / 10
    The Amazing Spider-Man - I'm Peter Parker
    http://futboldasondurum.blogspot.com.tr/
    TAKİP ET!

Nesil
    2007
    Yer
    Istanbul

Quote Originally Posted by ThreepWooD View Post

Dirk Kuyt : Albert Riera'yı anlayamıyorum.Liverpool'da bile yedeğimdi.Bana 'abi' diyen adam şimdi sanal alemde bana laf yetiştiriyor.Ben Türkiye'nin en büyük kulübüne geldim diyor.Hollanda Milli takımındaki arkadaşlarıma sorunca hepsi en iyisi Fenerbahçe diyor.Rieramı futboldan anlamıyor yoksa bizmi anlamıyoruz ? Yaşımı sorun eden taraftarlarımız varmış.Yaşımı kimse sorun etmesin.40 yaşında bile olsam sahada en çok ben koşarım.Ayrıca Alex de Souza gibi bir kaptanla oynamak gurur verici olur.Kendisi Gerrard gibi gerçekten. paraya değil formaya aşık.Sarı Lacivert formayı giymek için sabırsızlanıyorum.İnşallah Fenerbahçede uzun dönem oynar başarılar kazanırım.

Zaytung'a mı yapmış bu açıklamayı?

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

"Teke tekte çıksın karşıma" da demiş mi

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Derbide bunlar ilk 11 çıksın

Nesil
    2009
    Yer
    İzmir

Açıklıyorum madem öyle, sene de 5 milyon euro verselerdi "Dünyanın en iyisi Fenerbahçe, Liverpool'dan büyük bir kulübe geldim" de derdi.

Dipnot: Riera'nın takılması iyi acıtmış demek ki

Nesil
    2011
    Yer
    Sakarya[54]

yorumlar harika

Forum sitesinde buldum kaynak adı yazmıyordu.Yalan yada doğru hoşuma gitti paylaştım.Çok ağır bişeyde göremedim yani...

Fossa dei Leoni / AC Milan
    Leoni armati, stiam marciando,
    Siam la Fossa dei leoni, dei leon leon leon,
    Milan Milan Milan...
    Kaka Leite
    22 / 8 / 10
    The Amazing Spider-Man - I'm Peter Parker
    http://futboldasondurum.blogspot.com.tr/
    TAKİP ET!

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul-Acıbadem

ben de açıklıyorum bu haberi gerçek sanan liselidir
    "İngiltere'de 2 büyük takım vardır. 1-Liverpool, 2-Liverpool Genç Takımı" Bill Shankly

Nesil
    2007
    Yer
    Istanbul

yorumlar harika

Forum sitesinde buldum kaynak adı yazmıyordu.Yalan yada doğru hoşuma gitti paylaştım.Çok ağır bişeyde göremedim yani...
    Doğru olma olasılığı var diyosun yani?

Nesil
    2006
    Yer
    22 | 34

İBRAHİM SETEN ‏@ibrahimseten

SON DAKIKA-1: F.Bahce, Montpellier'nin 23 yasindaki M'Biwa ile anlasiyor.. Yobo gidiyor buyuk ihtimalle..

https://twitter.com/ibrahimseten/sta...36701317804033

İBRAHİM SETEN ‏@ibrahimseten

SON DAKIKA-2: Stoch'a Anzi ile D.Moskova kulupleri 12 milyon € onerdi.. Stoch Rusya'yi istemiyor.. Ama ikna olursa o gidecek, Dia kalacak..

https://twitter.com/ibrahimseten/sta...37292823719936

Nesil
    2010
    Yer
    54 & 34

M'Biwa hem genç hem de Yobo'dan daha iyi bence...Gelirse muazzam olur üstelik 23 yaşında...

Nesil
    2008
    Yer
    Frankfurt am Main

12 milyon iyi para ama seneye cl de oynarsa degerini ikiye katlar.

Fenerbahçe'nin, Montpellier'in 23 yaşındaki stoperi Mbiwa ile büyük ölçüde anlaştığı öğrenildi.
    Kaynak: LigTV

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Aykut Hoca kesin Fm oynuyor =)

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Kimdir bu Mbiwa ?

Nesil
    2009
    Yer
    Antalya

LigTv kolay kolay yazmaz gelicek heralde Mbiwa.Stoch kesinlikle takımda kalmalı.Seneye ŞL'de çok büyük işler yapacagına eminim. (Tabi gidebilirsek)

Nesil
    2003
    Yer
    Bursa

Mbiwa FransızLarın yeni Thuramı. Adam sağ bek oynar, soL bek oynar, Stoper de de muazzam oynuyor. MontpeLLier Fransa Liginde ki favori takımım oLduğu için geçen yıLdan bu yana bütün maçLarını izLerim ve her maçında da mükemmeL oynamıştır. Fenerbahçe eğer transfer ederse müthiş bir stoper den öte süper bir savunma oyuncusu kazanmış oLacak.
    ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...

Nesil
    2007
    Yer
    Zonguldak

Quote Originally Posted by KanaKe View Post
    İkiye falan katlamaz.Bu ülkeden kim gitmiş o miktarlaraki?Bir elin parmaklarını geçmez.

Nesil
    2006
    Yer
    22 | 34

Quote Originally Posted by KanaKe View Post
    İsterse 5'e katlasın Serbest kalma maddesi var o paraya

Nesil
    2009
    Yer
    İstanbul

Stoch gitmek istemedikten sonra sıkıntı yok .
    Sanmasınlar yıkıldık, sanmasınlar çöktük, bir başka bahar için, sadece yaprak döktük.

Nesil
    2006
    Yer
    11

Quote Originally Posted by RaSenGan View Post
    İsterse 5'e katlasın Serbest kalma maddesi var o paraya
    Şu mantık da öldürüyor beniGüvenrcin mi ya bu o parayı basan alacak?Senin futbolcunla aranda kalmış bir olay.12 veren klüplere gitmez.Sen daha fazlasını istersin ve tatmin edici bir teklif geldiğinde eğer oyuncuda gitmeye sıcak bakarsa o zaman ayrılır.Keza isteyen klüpler Rus klüpleri.Hadi 12'yi Tottenham, Fiorentina verir adam o zaman gidecem der amenna ki o durumda bile yine futbolcu ile klübün arasında kalmış.Adam klübüne daha fazla para kazandırmak istediği sürece fiyatı rahatlıkla artırılabilir.İş oyuncuda biter velhasıl.Stoch'un elden çıkartılmaması taraftarıyım her ne olursa olsun o ayrı.Gelişimini güzel bir şekilde devam ettirirse Türkiye'den en yüksek ücretle yurt dışına satılan oyuncu olabilir.Bence o potansiyel var.

Mbiwa haberi inşallah doğrudur, inşallahEmenike'nin bugün açıklaması vardı Türkiye'ye tatile bile gitmek istemiyorum diye.Hatta klübü Antalya kampını iptal etmiş Emenike Türkiye'ye gelmek istemediğinden dolayı.Her ne kadar bende çok istesemde bence unutun onu.

Hasan Ali, Mehmet Topal ve T Costa transferleri bitti bence.UEFA'nın vereceği kararlar bekleniyor.Ben olumlu düşünüyorum bu konuda CAS davasını çekmemizden dolayı.Karşılığı burada verilecek.Kaldı ki Cornu'nun istifası vs genel sürece bakıldığında bence işler istediğimiz gibi neticelenecek.

- Rıdvan Dilmen : "Brezilya Milli Takımı'nın sol beki fazla oynayamıyor Fenerbahçe'de, sebep?"

- Aykut Kocaman : "Brezilya Milli Takımı'nın sol bekinin bunu düşünmesi lazım."

Nesil
    2009
    Yer
    Antalya

Çok güzel yazmışsın.

Nesil
    2010
    Yer
    54 & 34

Ligtvye güvenmemek lazım Ozan'ı yazdılar Ozan dedi görüşmedim bile...Mbiwa o kadar kolay gelecek bir isim değil gelmez demiyorum yani Ligtv harici başka yerlerde denmiyorsa inanmamak lazım...İnşAllah gelir tabi ligimize renk katar çok kaliteli bir oyuncu Yobo'dan 7 yaş küçük sanırım önünde uzun yıllar var...

Nesil
    2006
    Yer
    22 | 34

Quote Originally Posted by Lim10 View Post
    Şu mantık da öldürüyor beniGüvenrcin mi ya bu o parayı basan alacak?Senin futbolcunla aranda kalmış bir olay.12 veren klüplere gitmez.Sen daha fazlasını istersin ve tatmin edici bir teklif geldiğinde eğer oyuncuda gitmeye sıcak bakarsa o zaman ayrılır.Keza isteyen klüpler Rus klüpleri.Hadi 12'yi Tottenham, Fiorentina verir adam o zaman gidecem der amenna ki o durumda bile yine futbolcu ile klübün arasında kalmış.Adam klübüne daha fazla para kazandırmak istediği sürece fiyatı rahatlıkla artırılabilir.İş oyuncuda biter velhasıl.Stoch'un elden çıkartılmaması taraftarıyım her ne olursa olsun o ayrı.Gelişimini güzel bir şekilde devam ettirirse Türkiye'den en yüksek ücretle yurt dışına satılan oyuncu olabilir.Bence o potansiyel var.
    Adam sözleşmesine böyle bir madde koydurmuşsa kulübün daha fazla alıp almayacağını önemsemez.Boşuna koydurmamış o maddeyi oraya süs olsun diye Kulüpler 12 verir oyuncuyla da anlaşırsa alırlar.Kimse enayi değil 12 milyona serbest kalan adama 20 vermez.Kulübe vereceğine oyuncunun maaşını falan yükseltir ikna eder alır adamı.

Nesil
    2009
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by RaSenGan View Post
    Adam sözleşmesine böyle bir madde koydurmuşsa kulübün daha fazla alıp almayacağını önemsemez.Boşuna koydurmamış o maddeyi oraya süs olsun diye Kulüpler 12 verir oyuncuyla da anlaşırsa alırlar.Kimse enayi değil 12 milyona serbest kalan adama 20 vermez.Kulübe vereceğine oyuncunun maaşını falan yükseltir ikna eder alır adamı.
    aynen katılıyorum bide oyuncu yabancı iken kulübü çok takıcağını düşünmüyorum

Nesil
    2007
    Yer
    Adana

Fenerbahçe kiminle ilgilense kolay kolay gelmiyor nedense.

Mbiwa kim diye soranlara: bu sezon Fransa'da şampiyon olan Montpellier'in as savunmacısı.
    (/s)

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul & İzmir

senad ok ‏@senadok
    Topal'la ilgili gelen bilgi. Fenerbahçe ile anlaştı ama imza yok. Sebep Topal,Avrupa Kupaların'da oynamak istiyor. UEFA Kararını bekilyor.
    Eğer adaletsizlik karşısında tarafsız kalıyorsanız, zalimin tarafını seçmişsiniz demektir.

Nesil
    2006
    Yer
    22 | 34

Quote Originally Posted by goosfraba View Post
    Çünkü oyuncular Avrupa'da oynamak istiyor.Fenerbahçe'nin de geçen sezon avrupaya alınmadığı düşünülürse bir şeyler belli olmadan kolay kolay gelmez kimse.

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

Quote Originally Posted by goosfraba View Post

Mbiwa kim diye soranlara: bu sezon Fransa'da şampiyon olan Montpellier'in as savunmacısı.
    biz saymaktan bıktık saydırmaktan bıkmadılar

Nesil
    2007
    Yer
    Istanbul

Fenerbahçe'ye gelmiyor diye değerlendirmeyelim. Oyuncular Türkiye'ye gelmeye çok sıcak bakmıyorlar. Hem lig kalitesi hem sosyal hayat hem çocuklarının eğitimi bunların hepsini Avrupa'da çok daha rahat sağlanıyor. Türkiye'de başarılı olmak için bir Alex, bi Hagi, bi Popescu kadar profesyonel olmaları gerekiyor. Geri kalanı para için geliyor, Avrupa'da 1 kazanıyorsa 2 verin geliym yoksa rahatımı bozmayın diyor.

Mesaj Yetkileri