Sayfa 174 / 447 İlkİlk ... 74124164172173174175176184224274 ... SonSon
5,191 ile 5,220 arası toplam 13405 sonuç

Konu: Fenerbahçe Sohbet Alanı

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Öyle zaten Serkan, Eğer Uefa Türkiye'ye toplu bir ceza verir, Türk takımlarını Avrupa Kupasından men ederse bunun sorumlusu Fenerbahçe değil, Davanın sanıkları olmasına rağmen Avrupa Kupalarında "0 tolerans kontejanından" oynayan Beşiktaş ve Trabzonspor yüzünden olur. Lakin bütün sorumluluk yine Fenerbahçe üzerine yıkılır bundan şüphemiz yok : )
    ...
    http://i.hizliresim.com/eNzXNg.gif

Türkiye'nin En İyi Football Manager Sitesi

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Quote Originally Posted by balde_mir_07 View Post
    Öyle zaten Serkan, Eğer Uefa Türkiye'ye toplu bir ceza verir, Türk takımlarını Avrupa Kupasından men ederse bunun sorumlusu Fenerbahçe değil, Davanın sanıkları olmasına rağmen Avrupa Kupalarında "0 tolerans kontejanından" oynayan Beşiktaş ve Trabzonspor yüzünden olur. Lakin bütün sorumluluk yine Fenerbahçe üzerine yıkılır bundan şüphemiz yok : )
    Orası garanti, hem her şeyi Fenerbahçe yaptı, yaptırıyor derler, yok Aziz Yıldırım yasası, yok federasyon Fenerbahçe'ye çalışıyor yok şöyle yok böyle derler, yani her taşın altından Fenerbahçe çıkıyordur ama biz çıkıp, bize karşı oyunlar oynanıyor deriz, yazılmış senaryo oynanıyor deriz, yahu herkes mi size karşı derler, yahu sen her şeyi mal ediyorsun Fenerbahçe'ye ama...
    "YÜCE ATATÜRK"

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Nesil
    2009
    Yer
    Antalya

Bende çok güldüm buna.

Nesil
    2008
    Yer
    İSTANBUL

Quote Originally Posted by KanaKe View Post
    ertem senere helal olsun iyi kapak yapmis severimde zaten kendisini.. ins. SL'ne bu sezon katilirizda daha ne "baba golü gördünmü baba" tarzi goller görürüz özledim vallahi ertem senerin fb sampiyonlar ligi maclarini anlatmasini..
    ''Baba golü gördün mü baba'' repliği Emre Tilev'e ait ama

Nesil
    2011
    Yer
    Kocaeli

hocanın saçları o kadar siyah değil bakışları aynı ama

Nesil
    2011
    Yer
    Madrid

Fenerbahce'de Kuyt transferi oncesi satilan toplam kombine: 7.000. Kuyt sonrasi ulasilan rakam: 17.000

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul - Tokat

Quote Originally Posted by byariff View Post
    Fenerbahce'de Kuyt transferi oncesi satilan toplam kombine: 7.000. Kuyt sonrasi ulasilan rakam: 17.000
    3 Hazırana kadar zaten kombine sahiplerinin öncelikli hakkı vardı düşük olması normal.. 3 Hazirandan sonra kademeli olarak, kombine üyelerine, fenercell sahiplerine ve Fenerbahçe kartı sahiplerine, Daha sonra da genel satışa çıkarıldı.. Kuyt transferine pek bağlamamak lazım bu olayı.. Kuyt alnmasa da satılırdı o kadar

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul / Samsun

Evet bende onu yazacaktım da belki yanlış anlaşılırım diye yazmadım Kuytla fazla alakası yok o sayının. Zaten gün geçtikçe artacak o sayı.
    ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !

Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul & İzmir

kombineler çok fazla bizde yahu. öğrenci indirimi olacak deniliyordu , o da yapılmadı.
    Eğer adaletsizlik karşısında tarafsız kalıyorsanız, zalimin tarafını seçmişsiniz demektir.

Nesil
    2011
    Yer
    Sakarya[54]

Gazeteci : Hollanda takımında çok iyi oyuncular var.Hem ilk 11'de hem yedek kulübesinde.Sence en çok hangi oyuncu golü zorlar ?

Cristiano Ronaldo : Bütün hücüm oyuncuları kaleyi zorluyacaktır.Başlarında tabi ki Robben,Sneijder,Persie,Afellay,Huntelaar olucaktır.Yedek kulübesindeki oyuncularda çok kaliteli.Dirk Kuyt iki kişilik koşan yorulmak nedir bilmeyen bir futbolcu eğer oda girerse oyuna gerekli önlemleri alırız.Manchester'da oynarken Ferguson ona özel yöntemler uyguluyodu.Ama bize hat-rick yapmayı başarmıştı.

Gazeteci : Dirk Kuyt'ın Fenerbahçe'ye transfer olmasını nasıl değerlendirirsiniz ?

Cristiano Ronaldo : Fenerbahçe iyi bi takım.Nuri ve Hamit Fenerbahçe'nin çok zor bi dönemden geçtiğini ancak iki kupadada sonuna kadar mücadele ettikleri söyledi.Pek fazla gol yemiycekler herhalde.Çünkü kalecileri inanılmaz.Bidaha ona karşı oynamak istemezdim açıkcası.

Fossa dei Leoni / AC Milan
    Leoni armati, stiam marciando,
    Siam la Fossa dei leoni, dei leon leon leon,
    Milan Milan Milan...
    Kaka Leite
    22 / 8 / 10
    The Amazing Spider-Man - I'm Peter Parker
    http://futboldasondurum.blogspot.com.tr/
    TAKİP ET!

Nesil
    2006
    Yer
    11

Quote Originally Posted by ThreepWooD View Post
    Pek fazla gol yemiycekler herhalde.Çünkü kalecileri inanılmaz.Bidaha ona karşı oynamak istemezdim açıkcası.
    Biz ona kısaca adamın hammaddesi diyoruz

- Rıdvan Dilmen : "Brezilya Milli Takımı'nın sol beki fazla oynayamıyor Fenerbahçe'de, sebep?"

- Aykut Kocaman : "Brezilya Milli Takımı'nın sol bekinin bunu düşünmesi lazım."

Nesil
    2011
    Yer
    Sakarya[54]

Olası bir Şampiyonlar ligi Real eşleşmesine aynı şekilde oynarsa seneye Real'de görürüz Volkan'ı

Zaten korkuyorum övüp duruyor aldıracak gibi

Milan Milan Milan...
    Kaka Leite
    22 / 8 / 10
    TAKİP ET!

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul / Samsun

Pek fazla gol yemiycekler herhalde

"Yemiycekler" ne ya Nasıl bi habercilik anlaşıyı bu
    ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !

Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved

Nesil
    2007
    Yer
    Istanbul

Quote Originally Posted by Nedvedmania View Post
    En az 20 tane imla hatası sayabilirim, kaynak yine bir forum sitesi galiba.
    Last edited by GeanyGS : 13.Haziran.2012 at 17:51

Nesil
    2009
    Yer
    İstanbul

Olası bir Şampiyonlar ligi Real eşleşmesine aynı şekilde oynarsa seneye Real'de görürüz Volkan'ı

Zaten korkuyorum övüp duruyor aldıracak gibi
    orda bi duralım aldırmak volkanın işi

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

@ThreepWooD
    Nereden buluyon hacı 2 gündür bu röportajları

Nesil
    2011
    Yer
    Sakarya[54]

Quote Originally Posted by Nedvedmania View Post
    Quote Originally Posted by GeanyGS View Post
    En az 20 tane imla hatası sayabilirim, kaynak yine bir forum sitesi galiba.
    Quote Originally Posted by C h A o S View Post
    @ThreepWooD
    Nereden buluyon hacı 2 gündür bu röportajları

Evet forum siteside Futbol üzerine değil bizim gibi kısım var orada buldum.

Yahu anlıyorsan sorun yok öyle yazmışlar

Milan Milan Milan...
    Kaka Leite
    22 / 8 / 10
    TAKİP ET!

Nesil
    2007
    Yer
    Istanbul

Evet forum siteside Futbol üzerine değil bizim gibi kısım var orada buldum.

Yahu anlıyorsan sorun yok öyle yazmışlar
    Sen de inandın?

*Vizontele geldi aklıma.

Nesil
    2011
    Yer
    Sakarya[54]

Sen de inandın?

*Vizontele geldi aklıma.
    Ne alaka ki ? Gerçek olma payıda vardır yani bunları daha önce söylemişti zaten adam.

Direk Kuyt'ın Fenere transferini sorsaydı inanmayabilirdim ama konu milli maçtan açılmış ve Ronaldonun maçlar öncesi basına konuştuğunu biliniyor..

Birazcık araştırsan belki sende bilirdin bunun doğruluk payı olabileceğini.

Ayrıca bu doğru olmasa bile burada rakip takım hakkında birşey yok.Amacınız farklı işte buradan belli bu dostum.

Milan Milan Milan...
    Kaka Leite
    22 / 8 / 10
    TAKİP ET!

Nesil
    2007
    Yer
    Istanbul

Ne alaka ki ? Gerçek olma payıda vardır yani bunları daha önce söylemişti zaten adam.

Direk Kuyt'ın Fenere transferini sorsaydı inanmayabilirdim ama konu milli maçtan açılmış ve Ronaldonun maçlar öncesi basına konuştuğunu biliniyor..

Birazcık araştırsan belki sende bilirdin bunun doğruluk payı olabileceğini.
    20 tane imla hatası ve kelime hatası olan bir röportajın doğru olma ihtimali var diyosun yani? Kaynakta bir forum sitesi?

Şöyle olabilir; televizyondan duyduğu bir röportajı yazım kurallarıyla pek alakadar olmayan bir arkadaş yazmıştır ama 8 gol yediğimiz rakibin kalecisine Hami'nin şutunu soran bir medyanın böyle bir haberi boş geçeceğini sanmıyorum. Aralarında oynadıkları bir maçtan sonra Volkan'ı iyi bulması her röportajda "Allah'ım o nasıl bir kaleciydi bir daha karşıma çıkmaz umarım" demek olmuyor.

Volkan benim gözümde de çok iyi bir kaleci belki Dünya'da ilk 10'a, ilk 20'ye girebilecek bir kaleci ama bu yazanlara ben inanmadım, ayrıca komik buldum.

Nesil
    2011
    Yer
    Sakarya[54]

20 tane imla hatası ve kelime hatası olan bir röportajın doğru olma ihtimali var diyosun yani? Kaynakta bir forum sitesi?

Şöyle olabilir; televizyondan duyduğu bir röportajı yazım kurallarıyla pek alakadar olmayan bir arkadaş yazmıştır ama 8 gol yediğimiz rakibin kalecisine Hami'nin şutunu soran bir medyanın böyle bir haberi boş geçeceğini sanmıyorum. Aralarında oynadıkları bir maçtan sonra Volkan'ı iyi bulması her röportajda "Allah'ım o nasıl bir kaleciydi bir daha karşıma çıkmaz umarım" demek olmuyor.

Volkan benim gözümde de çok iyi bir kaleci belki Dünya'da ilk 10'a, ilk 20'ye girebilecek bir kaleci ama bu yazanlara ben inanmadım, ayrıca komik buldum.
    İnanmayabilirsin, ancak diyorum ki gerçek olmasada bunları söylemişti zaten sana göre herşey komik buraya ne yazsak bir olumsuzluk çıkarıyorsun.

Milan Milan Milan...
    Kaka Leite
    22 / 8 / 10
    TAKİP ET!

Nesil
    2011
    Yer
    Madrid

Son Dakika : Fenerbahçe Messi ile ilgileniyor Kaynak : Antu Boyle Bir Haber Galiba Cenkerin Paylastigi

Nesil
    2009
    Yer
    Antalya

Bence de gerçekçi degil.

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Ronaldo Volkan'dan mı bahsetmiş ? Konuşurken Fenerbahçe mi demiş ? Vay be, yahu yaşadık biz, 2 bira açıp bunu kutlamalıyım.
    Last edited by ReaList : 13.Haziran.2012 at 19:42
    ...
    http://i.hizliresim.com/eNzXNg.gif

Türkiye'nin En İyi Football Manager Sitesi

Nesil
    2011
    Yer
    adana

hocam pek inandırı gelmedi haber fakat doğruysa helal olsun ne diyeyim volkan çok iyi bir kaleci ve üst yorumlarda gördüm adamın dibi denmiş bence hata yapılmış kalecinin dibi olmalı ordaki mesaj çünkü volkanı ya seversin yani fenerbahçe taraftarısındır ya da nefret kin duyarsın ülkenin geri kalanısındır

Nesil
    2008
    Yer
    İSTANBUL

Fenerbahçe'de değişim rüzgarları esmeye devam ediyor. Önceki yıllarda transfer ettiği yıldızların uçak biletinden, evindeki mobilyaya kadar kulübün kasasından harcama yapan sarı lacivertliler, farklı bir uygulamaya gidiyor. Fenerbahçe Teknik Direktörü Aykut Kocaman, Dirk Kuyt transferi ile birlikte yepyeni bir uygulamaya imza atmaya hazırlanıyor. Başarılı teknik adam, Kuyt'a kulübün lojmanları olduğunu ve isterse ücretsiz olarak orada kalabileceğini söyledi. Ancak burada kalmayı tercih etmezse evinin tüm masraflarının kendisinin karşılaması gerektiğini belirtti.
    1 milyon dolarlık tasarruf
    Bunun üzerine Kuyt'ın eşi Gertrude, çocukları ile İstanbul'a geldi ve Beykoz'dan kirası 20 bin dolar olan evlere baktı. Genel masraflar dahilinde F.Bahçe, Kocaman'ın başlattığı uygulama ile 1 milyon dolar tasarruf edecek.

SPORX

Nesil
    2007
    Yer
    Adana

adam takımın menfaatini düşünüyor tamamiyle. gurur verici.
    (/s)

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul - Tokat

Yahu Alex falan zaten kendi kirasını kendisi veriyodu.. Yeni bi uygulama değil ki bu..

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Gazeteci : Hollanda takımında çok iyi oyuncular var.Hem ilk 11'de hem yedek kulübesinde.Sence en çok hangi oyuncu golü zorlar ?

Cristiano Ronaldo : Bütün hücüm oyuncuları kaleyi zorluyacaktır.Başlarında tabi ki Robben,Sneijder,Persie,Afellay,Huntelaar olucaktır.Yedek kulübesindeki oyuncularda çok kaliteli.Dirk Kuyt iki kişilik koşan yorulmak nedir bilmeyen bir futbolcu eğer oda girerse oyuna gerekli önlemleri alırız.Manchester'da oynarken Ferguson ona özel yöntemler uyguluyodu.Ama bize hat-rick yapmayı başarmıştı.

Gazeteci : Dirk Kuyt'ın Fenerbahçe'ye transfer olmasını nasıl değerlendirirsiniz ?

Cristiano Ronaldo : Fenerbahçe iyi bi takım.Nuri ve Hamit Fenerbahçe'nin çok zor bi dönemden geçtiğini ancak iki kupadada sonuna kadar mücadele ettikleri söyledi.Pek fazla gol yemiycekler herhalde.Çünkü kalecileri inanılmaz.Bidaha ona karşı oynamak istemezdim açıkcası.
    O değilde röportaj çin mali gibi.neresinden tutarsan tut elinde kaliyor.

Mesaj Yetkileri