Sayfa 4 / 6 İlkİlk ... 23456 SonSon
91 ile 120 arası toplam 163 sonuç

Konu: Tatangalar Süper Lig'de! | 2. Sezon

Nesil
    2010
    Yer
    54 & 34

Bank Asya 1. Ligde 1. Devre Sonunda Oluşan Puan Durumu :

1. Devre sonunda 2. sırada bulunuyoruz...Adanasporla ligde rakiplerimizle aramızdaki fark ortada...Bu iki takım sürekli puan kaybetmedikçe zirvenin yeri değişmez gibi ya biz şampiyon oluruz ya da Adanaspor...Şampiyonluğu çok istiyoruz çünkü borçlardan kurtulmak için şampiyonluktan gelecek para çok önemli...

Nesil
    2010
    Yer
    54 & 34

Kupa Beyi Engel Tanımıyor 2-0

Evimizde Beşiktaş'ı ağırladık...Zorlu maça hızlı başlayan taraf onlardı Holosko'nun şutu direkten döndü 3. dakika da...Ardından biz ataklara başladık ve 29. dakika da Hilbert'in Sidnei'ye attığı pası Sidnei kontrol edemedi fırsatçılığını konuşturan İlkay Demir topu ağlarla buluşturdu ve Sakaryamızı 1-0 öne geçirdi...Golden 7 dakika sonra ise yine İlkay Demir sahneye çıktı Bünyamin'in pasını çok güzel takip etti ve topu ağlarla buluşturdu...İlk yarıyı 2-0'lık rahat bir skorla kapattık 2. yarı Beşiktaş yüklenmeye başladı ancak kontrollü oyunumuz sayesinde sahadan 2-0 galip ayrılan taraf olduk...İlkay bugün kendini aştı hem bitiriciliğini hem de fırsatçılığını konuşturdu...

Maçın Adamı : İlkay Demir(8.8)

Nesil
    2010
    Yer
    54 & 34

Gençlerimizde Olmasa 1-0

Ligin 17. haftasında evimizde Giresunspor'u ağırladık...Maçın ilk yarısı golsüz eşitlikle tamamlanırken maçta tek kalelik oyunumuz vardı...2. Yarıda da bu güzel oyunumuz devam etti aradığımız golü 90. dakika da oyuna 2. yarı da dahil olan Ali Genç'in ayağından bulduk...Gerçekten çok önemli bir oyuncu 2. yarı oyuna girip bize çok katkı sağlamıştır yine yaptı...Uzatma dakikalarında Giresun yüklendi ancak aradıkları golü bulamadılar ve Adanaspor'un 2 puan önünde liderliği almış olduk...

Maçın Adamı : Salih Dursun(7.8)

Nesil
    2010
    Yer
    54 & 34

Kupada Rakip : Eskişehirspor

Düşmanımız Eskişehirspor ile eşleştik...Maçı evlerinde oynamaları büyük avantaj...Stilic'i her kariyerimde olduğu gibi yine almışlar işimiz zor açıkçası evimizde olsak daha çok şansımız olurdu...

Nesil
    2010
    Yer
    54 & 34

Sakaryaspor 3 Farkla Veda Etti 3-0

Deplasmanda kaptan Levent Demiray'ın yokluğunda Eskişehirspor'un konuğuyduk...Maça çok hızlı başladılar ve ard arda 2 duran top golüyle 2-0'ı yakaladılar...Biz hücumda hiç bir varlık gösteremeyince ilk yarı 2-0 bitti...İkinci yarıda ise yine etkisiz oyunumuz vardı Eskişehirde kontrollü bir oyun sergiledi 80. dakika da Serdar'da bir gol attı ve sahadan 3-0 mağlubiyetle ayrılarak kupaya 4. turda veda ettk...Çok amacımız yoktu biz ilerlediğimiz kadar ilerledik teşekkür ediyorum oyuncularıma...

Nesil
    2008
    Yer
    Balıkesir

Stilic insan gibi oynamıyor zaten. Eskişehir gibi bir takıma yenilmek çok normal. Fizik olarak çok iyiler.
    Football is simple,but Football Manager is not

Nesil
    2010
    Yer
    54 & 34

Aynen Süper Lig'e çıkalım da intikamı alırız

Nesil
    2010
    Yer
    54 & 34

Sakarya Evinde Güzel 2-0

Evimizde Adanaspor'u ağırladık...Maça hızlı başlayan taraftık 1 şutumuz direkten döndü ardından Adanaspor Mbilla ile etkili olmayı denedi ancak ataklarında sonuç bulamadılar ve ilk yarı 0-0 sona erdi...İkinci yarıya hızlı başlayan taraftık ve 52. dakika da Levent kaptanın attığı golle 1-0 öne geçtik...Bu sezonki ilk golüydü kaptanın...Ardından Onur'un kafa golüyle iyice rahatladık ve bu golde maçtaki son goldü...2 Tarafta çok sert oynadı kartlar havada uçuştu...Görkem'in sakatlığı çok uzun sürmeyecek...

Kartal Şanssızlığı 3-1

Deplasmanda Kartalspor'un konuğuyduk...Maça hızlı başlayan Kartal idi ve 12. dakika da Deyvison'un kafa golüyle 1-0 öne geçtiler...İlkay bitime 1 dakika kala ilk yarının skorunu belirlerken 2. yarıya çok hızlı başlayan Kartalspor Burak Akdiş ile tekrar öne geçti ardından Timuçin durumu 3-1'e getirerek takımını rahatlattı...İlkay Demir 2. sarıdan atılınca daha da rahatlayan Kartal sahadan 3-1 galip ayrıldı...Ligde haftalardır yenilmiyorduk bu sonuç bizi üzdü...Yine de oynadığımız oyun harikaydı kalecileri 7.2 ile oynadı yenileceksek iyi oynayarak yenilelim...

Nesil
    2009
    Yer
    Istanbul

Kanka Türkiye kupasında süpriz yapmışsın ama Kartal yenilgisi bozmuş seriyi
    Steam: briannn07
    PS4: Swoldern

Nesil
    2010
    Yer
    54 & 34

Aynen kupa da sürpriz oldu Es-es i de elesek güzel olur GS,BJK,TS elenmişti FB kalmıştı bi Kartal ise şanssızlık iyi oynadık kaybettik

Nesil
    2010
    Yer
    54 & 34

Sakarya Yine Mağlup 3-2

Kartalspor'a yenildikten sonra yine başka bir deplasmandaydık...Boluspor'un konuğuyduk...Maça çok hızlı başladılar golcüleri Omar Wade ile 1-0 öne geçtiler...Ardından 6. dakika da Veli ile durumu 2-0'a getirdiler...Berat 5 dakika sonra farkı 1'e indirdi bu skor aynı zamanda ilk yarının skoruydu...İkinci yarının başında Veli durumu 3-1'e getirip takımını rahatlattı.Görkem'in bitime 11 dakika kala attığı golle farkı tekrar 1'e indirmemize rağmen kalan dakikalarda etkisiz olunca sahadan mağlup ayrıldık...2 Haftadır yeniliyoruz bu da bizi üzüyor...Acil toparlanmamız lazım...

Nesil
    2009
    Yer
    Istanbul

Nedir bu Adana ile Bolu'dan çektiğimiz yaw

Nesil
    2010
    Yer
    54 & 34

2 Haftalık Mağlubiyet Serisi Son Buldu 2-0

Evimizde Güngören'i ağırladık...Maça hızlı başlayan taraftık ilk yarı tek kalelik bir oyun oynadık ve aradığımız golü son saniyelerde Berat'ın kafa golüyle bulduk...2. Yarı da ise kontrollü bir oyun oynuyorduk İlkay'ın penaltı golüyle iyice rahatladık ve sahadan 2-0'lık galibiyetle ayrıldık...

Nesil
    2010
    Yer
    54 & 34

Quote Originally Posted by William Rookwood View Post
    Nedir bu Adana ile Bolu'dan çektiğimiz yaw
    Aynen ya adamların kadroları çok kaliteli ama yapacak bir şey yok

Nesil
    2010
    Yer
    54 & 34

Salih Dursun AMK'ya Konuştu !

Sakaryaspor'un başarılı oyuncularından Salih Dursun içini AMK'ya döktü...İşte Salih'in açıklamaları "Öncelikle AMK'ya beni dinlediği için çok teşekkür ediyorum...AMK çok detaylı bir spor gazetesi ismine bakılmadan alınması gereken bir gazete...Sakaryaspor'da her şey çok güzel gidiyor liderliğimizi koruyoruz hedefimiz şampiyon olarak Süper Lig'e çıkmak...Sözleşmemi 1 yıl daha uzattım ve çok mutluyum tüm arkadaşlarımın hedeflediği gibi A Milli takımda oynamak ve büyük takımlarda forma giymek...Şuan 1-2 Süper Lig ekipleri ile görüşüyorum ancak son sözü kulübüm ve hocam söyleyecek...Ben gidersem bile hedeflerimi gerçekleştirmek için ve Sakaryama para kazandırarak gideceğim...Bu yüzden çok rahatım şu an aklımızda sadece Süper Lig'e çıkabilmek var...Hocamız 3 büyükleri de rahat şampiyon yapabilecek bir hoca onunla çalışmak bizim için büyük bir şans...AMK ile son bir şey demek istiyorum AçıkMertKorkusuzca diyorum AMK almayan üzülür..." diyerek açıklamalarını tamamladı...

Nesil
    2010
    Yer
    54 & 34

Kardeşimizi Üzdük 3-0

Evimizde Kardeşimiz Göztepe'yi konuk ettik...Maça hızlı başladık golcümüz İlkay'ın ayağından şık bir golle 1-0 öne geçtik...İlk yarının son sözünü sağ kanadımız Bünyamin söylerken 2. yarıda da 1 gol daha attı ve kardeşimizi 3-0 yenerek 3 puanı 3 golle aldık...

Nesil
    2009
    Yer
    Istanbul

İsmine bakılmadan alınmalı

Nesil
    2010
    Yer
    54 & 34

Aynen kanka

Nesil
    2009
    Yer
    Alanya/Antalya

Hocam bence bu sene rahat çıkarız sen borçları bitirmeye bak

Nesil
    2010
    Yer
    54 & 34

Tatangalar Süper Lig'de !!!

Ligde çok çok iyi sonuçlar aldık son haftalarda istemediğimiz sonuçlar aldık Giresun maçından önce 2 takımda Süper Lig'e çıkmayı garantiledi ve son maç Giresun ile şampiyonluk maçına çıktık ve rakibimizi 2-0 yenerek Bank Asya 1. Lig şampiyonu olduk...Gelecek sezonun planlarına hemen başladık Salih ve Şaban için teklifler bize ulaştı en kısa sürede onlar için bir karara varacağız...Bu arada kazandığımız ödüllere baktığımızda "Yılın Genç Oyuncusu" ödülünü Salih Dursun kazanırken "Fair Play" ödülünü de kazandık...Hem şampiyon olduk hem de Fair Play şampiyonu olduk bu çok önemliydi bizim için...

Nesil
    2006
    Yer
    TATANGALAR

Tebrikler Hafız.. İnşallah açılır transfer durumu..

Nesil
    2007
    Yer
    İzmir

Tebrikler Kaan. Süper Lig'de başarılar.
    TariboWest

Hayırlı olsun.

Nesil
    2010
    Yer
    54 & 34

Salih Dursun Academica'da !

Sakaryaspor'un genç yeteneği Salih Dursun €250k karşılığında Academica takımı ile anlaştı...Salih Dursun yaptığı açıklamada "Hocamla konuşup Avrupa'dan teklifler aldığını ve Avrupa'da oynamak istediğimi söyledim o da sağolsun beni kırmadı ve gitmeme izin verdi kulübüme para kazandırarak gittim Portekiz'de başarılı olup A Milli takıma çağırılmayı hedefliyorum..." dedi.

Şaban Özel Kayseri'de !

Hasan Ali'ye yedek arayan Kayserispor aradığı ismi Sakaryaspor'da buldu...Genç oyuncu Şaban Özel ile €100k karşılığında anlaşıldı...Kayserispor'a transfer olan Şaban yaptığı açıklamada "Hocam gelecek sezon fazla yedek kalabileceğimi söyleyince teklif varsa değerlendirmem gerektiğini söyledi ben de değerlendirdim kulübüme para kazandırarak gittim bu yüzden mutluyum..." dedi.

Nesil
    2006
    Yer
    ada'dan

Ufak bocalama olmus ama sonunda ipi goguslemisin. Transferleri merakla bekliyoruz, Sakaryaya yakisir transferler olsun

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Şaban az fiyata gitmiş bence Süper Lig'de başarılar.
    "Biz, ilhamlarımızı, gökten ve gaipten değil; doğrudan doğruya hayattan almış bulunuyoruz."

Nesil
    2010
    Yer
    54 & 34

İlk Bomba Alman Steinhart !

Alman sol bek Steinhart'ı Şaban'ın yerine aldık...Şaban'dan kat kat iyi olduğunu düşünüyorum Şaban ileri çıkışlarında etkili olamıyor ancak Steinhart bu konuda hayli tecrübeli...Serbest transferden kadromuza kattık...1860 Munih alt yapısında yetişti...

Zenke Sakaryaspor'da !

Zenke ile anlaşan Gaziantepspor küme düştüğü için yapacakları ilk işi Zenke'den kurtulmaktı...Bir çok takipçisi olan Zenke Sakaryaspor'u tercih etti...Zenke satın alma opsiyonuyla 1 yıllığına bedelsiz olarak Sakaryaspor'a kiralandı...

Berat'a Rakip ! Soner Sakaryaspor'da !

Berat'a rakip olsun diye Gaziantepspor'dan serbest kalan Soner Örnek ile sözleşme imzaladık...Kendisine güvenimiz tam...

İlhan Parlak Sakaryaspor'da !

Karabükspor'dan serbest kalan İlhan Parlak ile sözleşme imzaladık...Zenke'nin yedeği olarak aldık kendisini...

Plzen'in Başarılı Oyuncusu Sakaryaspor'da !

Salih'in yerine alacağımız adam çok çok iyi olmalıydı bunu başardığımızı düşünüyorum...Plzen'in Slovak stoperi Brezinsky ile €110k karşılığında anlaştık...Kendisine çok güveniyoruz...

Nesil
    2010
    Yer
    54 & 34

Quote Originally Posted by lofthei View Post
    Şaban az fiyata gitmiş bence Süper Lig'de başarılar.
    Kesinlikle az fiyata gitti...Valla ilk defa bu oyunumda sıkıntılar yaşadım çok iyi istatistik görüntüsü çizemedi oyuncularımız bundan dolayı da olabilir tabi...Şaban mutsuzdu göndermekten başka çaremiz kalmamıştı yerine aldığım eleman onu aratmaz diye düşünüyorum...

Nesil
    2008
    Yer
    Balıkesir

Transferler güzel Kaan. İlhan beklemediğin performanslar sergileyebiliyor. Bende 10' un üzerinde gol atmıştı yanlış hatırlamıyorsam. Sağ açıkta , arkaya gelen topları güzel tamamlıyor. Hatta şöyle bir video koyayım

[YOUTUBE="http://www.youtube.com/watch?v=8OVWEJlLmXE"]İlhaninho[/YOUTUBE]
    Football is simple,but Football Manager is not

Nesil
    2010
    Yer
    54 & 34

İlhan nöbetçi golcümüz olacak ona güveniyoruz...

Sayfa 4 / 6 İlkİlk ... 23456 SonSon

Mesaj Yetkileri