Sayfa 88 / 149 İlkİlk ... 3878868788899098138 ... SonSon
2,611 ile 2,640 arası toplam 4455 sonuç

Konu: Trabzonspor Transfer Haberleri | Marko Marin ve Douglas Teixeira

Nesil
    2009
    Yer
    Istanbul

FM'de kötü bir profili var gerçektede böyle mi bilmiyorum
    Steam: briannn07
    PS4: Swoldern

Nesil
    2006
    Yer
    ada'dan

A.Albayrak Trabzondaymis Hurriyete gore, oglu soylemis.

Soyle bi teklif varmis

Caglar+Baros+1.5€=Burak

Caglar kalsin Baros+3€ versin ben isterim ama tabi Baros ne kadar kazaniyor Trabzona gelirmi bilinmez

Nesil
    2007
    Yer
    Zonguldak

Burak yılmazı alsınlar verdikleri isimler kalsın.Bitmiş iki ismi alsalar ne olacak?

Nesil
    2006
    Yer
    ada'dan

Baros kariyerinde cok inisli cikisli donem yasadi, tekrar cikisa gecebilir. Kaliteli bir forvet.

Nesil
    2007
    Yer
    Zonguldak

Ya bırak abi çıkışından bahsediyorsun?Adam ölü yahu izlemiyormusunuz Çek maçlarını ayrıca Gs'de ne yaptı bu sezon?Hadi onu geçtim bitik adamları alıp bunlar çıkışa geçer düşüncesiylemi hareket edecez sürekli?Burak geldiğinde 2 İstanbul kulübünde başarılı olamamış oyuncuydu şansı yardım etti yıldızı parladı her zaman olmaz o işte:

Nesil
    2007
    Yer
    Zonguldak

Ayrıca şuan takım 12 tane yabancı oyuncu var Bamba dıyorlar etti 13,hala yabancı oyuncu arıyorlar.Önce elindeki gereksiz birsürü adamı bir gönder bakalım.

Nesil
    2006
    Yer
    ada'dan

Yildizin tekrar parlamasi icin ortam musait Musti. Gidip ust duzey adam alacak degilerya 10 milyon para Henrique ve Adriana vermis bir kulubuz

Nesil
    2007
    Yer
    Zonguldak

Tamam işte madem yıldızını parlatabiliyorlar bu iki adamınkiyi parlatsınlar.Kumaşları Baroş'tan aşa değilller.Ferhat var sol bek oynadığını görmedim Çağlar ondan çok mu iyi ?Servet deniyor birde Mustafa oynasın hata yapsın razıyım.

Nesil
    2006
    Yer
    ada'dan

Caglari zaten istemem Oynamasi icin parasini Galatasaray verse bile kulupten iceri almam. Baros konusunda anlasamiyacagiz belli

Peki Burak gittiginde kimi istersin ?

Gundemde olanlar

Cenk , Muhammed, Turgay, N'doye ve Bony(imkansiz)

Nesil
    2006
    Yer
    ada'dan

http://www.talkceltic.net/forum/showthread.php?t=124063

Halen daha yabanci bakiyorlar. Ki gelirse Zokora veya Colman gider.

Nesil
    2007
    Yer
    Zonguldak

Quote Originally Posted by Bordo61Mavi View Post
    Caglari zaten istemem Oynamasi icin parasini Galatasaray verse bile kulupten iceri almam. Baros konusunda anlasamiyacagiz belli

Peki Burak gittiginde kimi istersin ?

Gundemde olanlar

Cenk , Muhammed, Turgay, N'doye ve Bony(imkansiz)
    Muhammet ve Cenk iki genç oyuncu.Takımda direk 11 oynarlarmı bilemem.Turgay'ı beğenirim ama onu alacaklarına Vittek oynasın daha iyi para çıkmaz kasadan en azından.N'Doye limdir bilmiyorum.Boy imkansız demişsin canlı izlemedim FM'de iyi oyuncu ama imkansız diyemeyiz sonuçta çok üst düzey bir ligde ve takımda değil.Parasını verirsen gelir.

Hani dedinya yıldızı parlatma olayı diye Burak giderse illa forvet alcan diye kaide yok.Madem yılzdız parlatabiliyoruz.Vittek,Henrique,Halil,Pavel var elimizde.

Vittek iyi oyuncu ama sakatlık onu izlememize engel oldu.Halil,topu tutup takımın hucüm bölgesine gelmesini sağlayan bulduğundan iyi bitiren ama devamlılığı olmayan bir isim.Henrique'den umutluyduk ama adam herkesi yanılttı.Ama kendisini bulursa Teo gibi olabilir.Kaçmaz herhalde ama o

O Koreli oyuncu nasıl oynuyor peki?Tam mevkisi ne İbo?

Nesil
    2006
    Yer
    ada'dan

Quote Originally Posted by Trabzonspor View Post
    Muhammet ve Cenk iki genç oyuncu.Takımda direk 11 oynarlarmı bilemem.Turgay'ı beğenirim ama onu alacaklarına Vittek oynasın daha iyi para çıkmaz kasadan en azından.N'Doye limdir bilmiyorum.Boy imkansız demişsin canlı izlemedim FM'de iyi oyuncu ama imkansız diyemeyiz sonuçta çok üst düzey bir ligde ve takımda değil.Parasını verirsen gelir.

Hani dedinya yıldızı parlatma olayı diye Burak giderse illa forvet alcan diye kaide yok.Madem yılzdız parlatabiliyoruz.Vittek,Henrique,Halil,Pavel var elimizde.

Vittek iyi oyuncu ama sakatlık onu izlememize engel oldu.Halil,topu tutup takımın hucüm bölgesine gelmesini sağlayan bulduğundan iyi bitiren ama devamlılığı olmayan bir isim.Henrique'den umutluyduk ama adam herkesi yanılttı.Ama kendisini bulursa Teo gibi olabilir.Kaçmaz herhalde ama o

O Koreli oyuncu nasıl oynuyor peki?Tam mevkisi ne İbo?
    Ki bildigin deep lying playmaker, fazla maceraya girmez daha cok sey bekleniyordu ondan Celtic'te ama tam beklentilere cevap veremedi. Potansiyelinin herkes farkinda, Celtic taraftarlari forumlarinda zaten yazmis, avrupanin daha iyi liglerini dusunuyordular oyunculari icin, Trabzonspor nerden cikti

N'Doye'yi bi youtube'dan izle derim. Bony niye imkansiz dersen, Vittese'in sahibine bi bakiver. Paraya muhtac adam degiler. Belki oyuncuyu ikna edersen anca oyle alirsin.

Ben yabanci forvet istemiyorum, yeterince yabanci var zaten. Cenk'i alirim Burak giderse. Cokta guzel is yapmis olur yonetim bunu yaparsa.

Nesil
    2007
    Yer
    Zonguldak

Elde birçok gereksiz isim var kadro 30 kişiden fazla sanırım.İşe yaramayan bir sürü isim ile yolları ayıracaksın.82 puan aldığımız yıl oynadığımız 4-2-3-1 taktiğitle bu sezonda oynayacaksın.Gereksiz oyuncu almayacaksın zaten şu aşamada kadro doluyken boşa daha çok doldurmanın anlamı yok.Yani Servet,Çağlar,Baroş falan bunlar takıma zarardan başka bir etki etmez.

Onur---Serkan----Giray---??---Cech-Zokora---Colman----Adrian---Olcan----Volkan----???

2 tane kaliteli isim alıp şu kadroya koyacaksın.Alacağın forvet Burak gibi bekleyen değil Umut gibi yırtıcı olacak arkasındakilere koridor açacak.Sağlam bir takım oyunuyla çok etkili bir ekip oluruz.Ama geçen yılki gibi Serkanı orta saha oynatıp,Celustka'yı saola koyup fantazi yapmadan,sahadaki oyuncularda kapasitesini ve yapabileceklerini bilerek oynarlarsa istenilen alınabilir.

Yedek bekleyen isimlerde biraz kaliteli olmalı ki bu 11'de sıkıntı olduğunda sorun yaşamayalım.Yani Zokora olmadığında yerine Aykut oynarsa orda sorun olur.Kanatların ve forvetı alternatifleri iyi savunmanın göbeği ve orta sahaya Zokora-Colman ikisiline alternatif bir yerli alacaksın iş bitecek.

Nesil
    2011
    Yer
    Madrid

Stopere Sol bamba gelcek zaten burak giderse bence cenk alinmali yerli olarak vittek"den bence umutlanmayin 1 yil falan sakat kaldi eski performansina donmesi zor.

Nesil
    2010
    Yer
    İstanbul

Baroş'un Türkiyeye gelirken kariyeri bitmişti Gatalatasaray'da çıkışa geçti sebebi ise kolay bir ligti artık Baroş için Türkiye'de çok gelmeye başladı gitsin Yunanistan'a Bulgaristan'a parlasın yine

Nesil
    2006
    Yer
    ada'dan

Ben 4-3-3'e gecme taraftariyim. Artik Colmani daha fazla ofansif izlemek istiyorum.

Sol Bamba'yi ilk 11'e aldiklarini pek dusunmuyorum, 2 stoper alincakti bu 1 tanesi oldu.
    Yazilanlara gore Cech'e musteri bulundugu anda satilacagi, onuda neden yapacaklar anlam veremedimya Yillar sonra kiz gibi olmiyan bir sol bek bulduk onuda satacaklar.

Bu sezon simdiye kadarki transferlere cok para harcamadik
    Yasin - bonservis yok
    Bamba - 800 bin sterlin deniyor
    Emre Gural - 600 bin euro

Alinan 3 futbolcuda ilk 11'i zorliyabilecek oyuncular, bu sezon daha iyi bir transfer politikasi izliyoruz. Umarim sonradan bozmazlar, gidip suna buna 5 milyonlari vermezler.

Onur
    Serkan---Giray---???---Cech
    Zokora
    Colman---Adrian
    Volkan---???---Olcan

Nesil
    2007
    Yer
    Istanbul

Stancu'yu alsalar çok iş yapar Trabzon'da. Burak kesin gidici GS'a gitmek isterse para+Stancu istenebilir. 2 takım da memnun olur.

Nesil
    2011
    Yer
    Madrid

SON DAKİKA! Şenol Güneş: Yeni dönemde Ünal Karaman ile birlikte çalışmayacağız.

Nesil
    2011
    Yer
    Elazığ

Geçen bir gazete Ünal Karaman ile sözleşme yenilenmeyip yerine Hami Mandıralı'nın getirileceğini yazmıştı.

Nesil
    2010
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by bySperman View Post
    Geçen bir gazete Ünal Karaman ile sözleşme yenilenmeyip yerine Hami Mandıralı'nın getirileceğini yazmıştı.
    Bende hatırlıyorum öyle birşeyler.

Nesil
    2007
    Yer
    Zonguldak

Şenol Hocadan sonra takımın başına Ünal Karaman geçer diye bekliyor,umuyor ve istiyorduk ama olmadı.Umarım birgün bu kulüpte yine olur.Ünal Karaman bizim için çok değerli bir isim.

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul/Antalya

Ünal Karaman antrenörlük yerine tekrardan bir takım yönetmek istemiş olabilir. Yoksa durduk yere yolların ayrılacağını sanmıyorum.

Nesil
    2006
    Yer
    ada'dan

Gecen sene Mecnun Odyakmaz hakkindaki soylemleri etkili olmus olabilir

Nesil
    2006
    Yer
    ada'dan

Nesil
    2006
    Yer
    ada'dan

Hedeflerine kilitlenmis Burak, buda veda konusmasi olarak tarihte yerini alir. Bizede kendisine basarilar dilemek duser, bir an evvel halet su transferinide bizde onumuze bakalim

Nesil
    2007
    Yer
    Bafra/Balıkesir

Trabzonspor, Leicester City'den 27 yaşındaki Fildişi Sahilili savunmacı Souleymane Bamba ile anlaşıldığını borsaya bildirdi.

Kaynak: AMK

Nesil
    2007
    Yer
    Zonguldak

Bu adam boşa alındı diye geliyor bana.Umarım yanılırım.

Nesil
    2010
    Yer
    54 & 34

Her zenci de bir hayır vardır arkadaş bunda da vardır...Toure'nin partneriymiş zaten Kamil Zayette de İngiltere'den gelmişti gayet iyi oynuyor İ.B.B'de bu da öyle olabilir...Tek farkları Zayette EPL'de oynamıştı bu onun bi alt liginde orda savunma daha bi ön planda gerçi...

Nesil
    2011
    Yer
    Madrid

E.P.L"de oynuyan adam turkiye liginde oynar ki fildisi milli takiminda tourenin partneri.

Nesil
    2006
    Yer
    ada'dan

£750,000 verildi, tutmasada zarar olmaz

Mesaj Yetkileri