FM'de kötü bir profili var gerçektede böyle mi bilmiyorum
FM'de kötü bir profili var gerçektede böyle mi bilmiyorum
Steam: briannn07
PS4: Swoldern
A.Albayrak Trabzondaymis Hurriyete gore, oglu soylemis.
Soyle bi teklif varmis
Caglar+Baros+1.5€=Burak
Caglar kalsin Baros+3€ versin ben isterim ama tabi Baros ne kadar kazaniyor Trabzona gelirmi bilinmez
Burak yılmazı alsınlar verdikleri isimler kalsın.Bitmiş iki ismi alsalar ne olacak?
Baros kariyerinde cok inisli cikisli donem yasadi, tekrar cikisa gecebilir. Kaliteli bir forvet.
Ya bırak abi çıkışından bahsediyorsun?Adam ölü yahu izlemiyormusunuz Çek maçlarını ayrıca Gs'de ne yaptı bu sezon?Hadi onu geçtim bitik adamları alıp bunlar çıkışa geçer düşüncesiylemi hareket edecez sürekli?Burak geldiğinde 2 İstanbul kulübünde başarılı olamamış oyuncuydu şansı yardım etti yıldızı parladı her zaman olmaz o işte:
Ayrıca şuan takım 12 tane yabancı oyuncu var Bamba dıyorlar etti 13,hala yabancı oyuncu arıyorlar.Önce elindeki gereksiz birsürü adamı bir gönder bakalım.
Yildizin tekrar parlamasi icin ortam musait Musti. Gidip ust duzey adam alacak degilerya10 milyon para Henrique ve Adriana vermis bir kulubuz
![]()
Tamam işte madem yıldızını parlatabiliyorlar bu iki adamınkiyi parlatsınlar.Kumaşları Baroş'tan aşa değilller.Ferhat var sol bek oynadığını görmedim Çağlar ondan çok mu iyi ?Servet deniyor birde Mustafa oynasın hata yapsın razıyım.
Caglari zaten istememOynamasi icin parasini Galatasaray verse bile kulupten iceri almam. Baros konusunda anlasamiyacagiz belli
Peki Burak gittiginde kimi istersin ?
Gundemde olanlar
Cenk , Muhammed, Turgay, N'doye ve Bony(imkansiz)
http://www.talkceltic.net/forum/showthread.php?t=124063
Halen daha yabanci bakiyorlar. Ki gelirse Zokora veya Colman gider.
Muhammet ve Cenk iki genç oyuncu.Takımda direk 11 oynarlarmı bilemem.Turgay'ı beğenirim ama onu alacaklarına Vittek oynasın daha iyi para çıkmaz kasadan en azından.N'Doye limdir bilmiyorum.Boy imkansız demişsin canlı izlemedim FM'de iyi oyuncu ama imkansız diyemeyiz sonuçta çok üst düzey bir ligde ve takımda değil.Parasını verirsen gelir.
Hani dedinya yıldızı parlatma olayı diye Burak giderse illa forvet alcan diye kaide yok.Madem yılzdız parlatabiliyoruz.Vittek,Henrique,Halil,Pavel var elimizde.
Vittek iyi oyuncu ama sakatlık onu izlememize engel oldu.Halil,topu tutup takımın hucüm bölgesine gelmesini sağlayan bulduğundan iyi bitiren ama devamlılığı olmayan bir isim.Henrique'den umutluyduk ama adam herkesi yanılttı.Ama kendisini bulursa Teo gibi olabilir.Kaçmaz herhalde ama o
O Koreli oyuncu nasıl oynuyor peki?Tam mevkisi ne İbo?
Ki bildigin deep lying playmaker, fazla maceraya girmez daha cok sey bekleniyordu ondan Celtic'te ama tam beklentilere cevap veremedi. Potansiyelinin herkes farkinda, Celtic taraftarlari forumlarinda zaten yazmis, avrupanin daha iyi liglerini dusunuyordular oyunculari icin, Trabzonspor nerden cikti
N'Doye'yi bi youtube'dan izle derim. Bony niye imkansiz dersen, Vittese'in sahibine bi bakiver. Paraya muhtac adam degiler. Belki oyuncuyu ikna edersen anca oyle alirsin.
Ben yabanci forvet istemiyorum, yeterince yabanci var zaten. Cenk'i alirim Burak giderse. Cokta guzel is yapmis olur yonetim bunu yaparsa.
Elde birçok gereksiz isim var kadro 30 kişiden fazla sanırım.İşe yaramayan bir sürü isim ile yolları ayıracaksın.82 puan aldığımız yıl oynadığımız 4-2-3-1 taktiğitle bu sezonda oynayacaksın.Gereksiz oyuncu almayacaksın zaten şu aşamada kadro doluyken boşa daha çok doldurmanın anlamı yok.Yani Servet,Çağlar,Baroş falan bunlar takıma zarardan başka bir etki etmez.
Onur---Serkan----Giray---??---Cech-Zokora---Colman----Adrian---Olcan----Volkan----???
2 tane kaliteli isim alıp şu kadroya koyacaksın.Alacağın forvet Burak gibi bekleyen değil Umut gibi yırtıcı olacak arkasındakilere koridor açacak.Sağlam bir takım oyunuyla çok etkili bir ekip oluruz.Ama geçen yılki gibi Serkanı orta saha oynatıp,Celustka'yı saola koyup fantazi yapmadan,sahadaki oyuncularda kapasitesini ve yapabileceklerini bilerek oynarlarsa istenilen alınabilir.
Yedek bekleyen isimlerde biraz kaliteli olmalı ki bu 11'de sıkıntı olduğunda sorun yaşamayalım.Yani Zokora olmadığında yerine Aykut oynarsa orda sorun olur.Kanatların ve forvetı alternatifleri iyi savunmanın göbeği ve orta sahaya Zokora-Colman ikisiline alternatif bir yerli alacaksın iş bitecek.
Stopere Sol bamba gelcek zaten burak giderse bence cenk alinmali yerli olarak vittek"den bence umutlanmayin 1 yil falan sakat kaldi eski performansina donmesi zor.
Baroş'un Türkiyeye gelirken kariyeri bitmişti Gatalatasaray'da çıkışa geçti sebebi ise kolay bir ligti artık Baroş için Türkiye'de çok gelmeye başladı gitsin Yunanistan'a Bulgaristan'a parlasın yine![]()
Ben 4-3-3'e gecme taraftariyim. Artik Colmani daha fazla ofansif izlemek istiyorum.
Sol Bamba'yi ilk 11'e aldiklarini pek dusunmuyorum, 2 stoper alincakti bu 1 tanesi oldu.
Yazilanlara gore Cech'e musteri bulundugu anda satilacagi, onuda neden yapacaklar anlam veremedimyaYillar sonra kiz gibi olmiyan bir sol bek bulduk onuda satacaklar.
Bu sezon simdiye kadarki transferlere cok para harcamadik
Yasin - bonservis yok
Bamba - 800 bin sterlin deniyor
Emre Gural - 600 bin euro
Alinan 3 futbolcuda ilk 11'i zorliyabilecek oyuncular, bu sezon daha iyi bir transfer politikasi izliyoruz. Umarim sonradan bozmazlar, gidip suna buna 5 milyonlari vermezler.
Onur
Serkan---Giray---???---Cech
Zokora
Colman---Adrian
Volkan---???---Olcan
Stancu'yu alsalar çok iş yapar Trabzon'da. Burak kesin gidici GS'a gitmek isterse para+Stancu istenebilir. 2 takım da memnun olur.
SON DAKİKA! Şenol Güneş: Yeni dönemde Ünal Karaman ile birlikte çalışmayacağız.
Geçen bir gazete Ünal Karaman ile sözleşme yenilenmeyip yerine Hami Mandıralı'nın getirileceğini yazmıştı.
Şenol Hocadan sonra takımın başına Ünal Karaman geçer diye bekliyor,umuyor ve istiyorduk ama olmadı.Umarım birgün bu kulüpte yine olur.Ünal Karaman bizim için çok değerli bir isim.
Ünal Karaman antrenörlük yerine tekrardan bir takım yönetmek istemiş olabilir. Yoksa durduk yere yolların ayrılacağını sanmıyorum.
Gecen sene Mecnun Odyakmaz hakkindaki soylemleri etkili olmus olabilir![]()
Hedeflerine kilitlenmis Burak, buda veda konusmasi olarak tarihte yerini alir. Bizede kendisine basarilar dilemek duser, bir an evvel halet su transferinide bizde onumuze bakalim![]()
Trabzonspor, Leicester City'den 27 yaşındaki Fildişi Sahilili savunmacı Souleymane Bamba ile anlaşıldığını borsaya bildirdi.
Kaynak: AMK
Bu adam boşa alındı diye geliyor bana.Umarım yanılırım.
Her zenci de bir hayır vardır arkadaş bunda da vardır...Toure'nin partneriymiş zaten Kamil Zayette de İngiltere'den gelmişti gayet iyi oynuyor İ.B.B'de bu da öyle olabilir...Tek farkları Zayette EPL'de oynamıştı bu onun bi alt liginde orda savunma daha bi ön planda gerçi...
E.P.L"de oynuyan adam turkiye liginde oynar ki fildisi milli takiminda tourenin partneri.
£750,000 verildi, tutmasada zarar olmaz![]()