Originally Posted by
Gncl1905
İlk 2.5 dklik kısmını izledim, adamın sorduğu her soru daha önce soruldu diye bıraktım. Cevapları da daha önce verildi. Siz beğenmediniz o ayrı.
Davanın siyasi olup olmadığıyla ilgilenmiyorum bence değil zaten(işi gücü yok milletin bir spor klübüyle uğraşmaz) ama Türkiye'de olay şu benim anladığım(biraz siyasete kaçacak ama yumuşatalım). İki ana grup var Türkiye'de, hangileri olduğunu biliyorsunuzdur. Biri iktidara geçerse her kilit pozisyonu tutuyor her yere kendi adamlarını geçiriyor ve diğer grubu eziyor. Bunun için yapacak birşey yok(çünkü iktidara gelirken kendi gruplarına birşeyler veriyorlardır, nasıl iktidar olacaklar), bugün bir grup iktidarda diğerleri çekmek zorunda ta ki diğer grup iktidarı alana kadar. Onlar da iktidar olunca yapacakları şeyleri biliyoruz. Zihniyet değişmeyecek.
Anlatmak istediğim, mahkeme onlarınmış davayı onlar yönetiyormuş falan filan. En basitinden tabii ki adamlar seçimden önce böyle bir olaya girişmez. Emniyetden duyum almışlardır seçimden sonrayı bekleyin denmiştir, emniyet hayır diyecek hali yok. Adamlar kendi zararlarına olacak birşeyi neden yapsınlar ki? Saçma sorular ama bir spor klübüyle de uğraşmazlar bence abartmayalım.
Şu an Türkiye'de yönetilmeyen yer yok dolayısıyla siyasi olmayan birşey de yok, o zaman her davaya her olaya siyasi bu zaten boşver herkes suçsuz diyelim olsun bitsin. Belli grup mutlu belli grup değil orasına girmeyelim. Bence bu bizim ülkeye de özel değil. Elinde gücü olan yönetir, zamanında Hitler'in Almanya'yı nasıl yönettiğini okuyoruz. Putin kaç yıldır Rusya'nın başında, güçlerini sonuna kadar kullanmıyor mudur, kullanıyordur bence çok da Rusya'yı takip etmiyorum ama.