Adama ısınmaya başladım çok ama çok yetenekli gibi. Arena'yı ayağa kaldırabilir.
Adama ısınmaya başladım çok ama çok yetenekli gibi. Arena'yı ayağa kaldırabilir.
@Facx
John Guidetti'yi diyorsun herhalde.Lukaku kiralanabilir ama aradığımız oyuncunun o olduğuna emin değilim.
Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp
ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !
Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved
ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !
Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved
Aradığımız yardırıcı kanat olabilir![]()
Hayirli Olsun Assiadi ama bi resmi olarak açiklansinGalatasaray Adasinda , Hasan Şaş, Ümit Davala ve Oussama Assaidi yemek yedi bonservisi 5m falan diyorlar
Last edited by byariff : 14.Haziran.2012 at 04:23
Boylece Amrabatin piyasa degeri tekrar 5 milyona dusmus oldu
Kaliteli adam aldi GS helal olsun.
Şuan çalımcıl gözüküyor ama şuan Türkiye de o tarz artislik çalımları yaparsan 2. çalımda eline verirler ayağını
Gayet güzel transfer tebrik ederim.
Fossa dei Leoni / AC Milan
Leoni armati, stiam marciando,
Siam la Fossa dei leoni, dei leon leon leon,
Milan Milan Milan...
Kaka Leite
22 / 8 / 10
The Amazing Spider-Man - I'm Peter Parker
http://futboldasondurum.blogspot.com.tr/
TAKİP ET!
Amrabat"da Gelirse Sasirmam![]()
Valla Cenker hakli.Adam Holaanda ligi gibi savunma namina hicbirseyin olmadigi yerden buraya geliyor.Orda boyle rahat rahat takilmak kolay ama burda ona izin vermezler gibi geliyor baada.
Bu tabir yanlış olur.Stoch hızı ile çalım atan bu ise yetenekleriyle ayak hareketleri ile atan bir oyuncu.
Ayrıca Stoch gibi uzaktan şutları yok.Yani aynı olan pek özelliği yok gibi.
Mustafa abi de söylemiş videoda da bakarsanız hep uzak markaj adam hafif sürttüryor arkadan direk elini kaldırıp geri çekiliyor, buradan itecekler formadan tutacaklar ama geri çekilmeyecekler o adam yere inmeden rahat bırakmazlar.
Tabii bunlar adamı beğenmediğim anlamını taşımaz ama burada bunları pek beklemeyin bence sakatlığın tadını aldırırlar
Fossa dei Leoni / AC Milan
Leoni armati, stiam marciando,
Siam la Fossa dei leoni, dei leon leon leon,
Milan Milan Milan...
Kaka Leite
22 / 8 / 10
The Amazing Spider-Man - I'm Peter Parker
http://futboldasondurum.blogspot.com.tr/
TAKİP ET!
Oyle boyle Amrabat ayarinda futbolcuve buyuk ihtimal COK daha ucuz. Galatasarayinda aradigi buydu. Sahsen boyle bir adam Trabzonsporda isterdim.
Alenzinho varya iste İbo ne isimize yariyorsa.
Yahu Türkiye ligi dediğiniz gibi olsa Brezilya, Hollanda, Arjantin gibi takımlara 5er tane atıp göndeririz. Emre Çolak bile bu ligde iyi bir sezon geçirip göze battıysa bu ligde herkes oynar. Yeter ki mental yapın mesafeyi ve hızını ölçecek kadar iyi olsun. Lincoln'nün orta sahada top sektirerek gittiği, Querasma ve Stoch'un bi anda 2 adam eksilttiği lig burası değil mi?
Yattara, Alenzinho, Jaja başka tip futbolcular mı? Amrabat, Popov falan?
"Burası Türkiye burada öyle çalım attırmazlar adama" çok yanlış bir düşünce.
Bu sadece Türkiye için geçerli değil ki, ben İtalya futbolunu bizim ligimizden daha sert buluyorum.
Topu ayağından çıkarma zamanlaması da oyuncunun mental yapısıyla alakalı. Topu alıp mevlana gibi dönmeye başlarsan illa biri gelip biçer.
Haklısın ama ben Querasma orada başarısızdı burada başarılı gibi bir imada bulunmadım. Sadece çalım için örnek verdim.
2 mesajdır söylemeye çalıştığım şey olay tamamen futbolcunun mental yapısı ile alakalı. Tekniği izlediğimiz kadarıyla oldukça iyi bir oyuncu ama bu tekniği iyi bir mental yapıyla birleştiriyorsa 3 kasapta gelse boş çünkü doğru zamanda çalım atmış doğru zamanda pas vermiş bir oyuncu izliyor oluyoruz. Eğer mentali zayıfsa, işi top cambazlığıysa Avrupa'nın hiç bir ülkesinde kalkamaz yerden.
ya beyler öyle bi konuşuyosunuz ki ne yani o zaman hiç teknik oyuncu almayalım,hep güçlü bodoslama giden oyuncular alalım o zaman. amrabat bu ülkede yıldız olmadı mı? Stoch olmadı mı?
Umut Bulut ile halen görüşüyoruz galiba kaç gün oldu açıklanmadı transfer.
Steam: briannn07
PS4: Swoldern
Evet yaratmadı. Inter'de 2 sezonda toplam sadece 32 maçta (24 lig+8 Avrupa) forma giyip 1 gol 2 asistle oynadı. Bu 32 maçın 19'unda oyuna sonradan girdi, 9 maçta ise oyundan alındı. Toplam 1456 dakika süre aldı. Sen youtube'da falan hazırlanan videolardan İtalya'da harikalar yarattığı fikrine kapıldın sanıyorum![]()
Inter'de 2 sezon oynayan bir adama istikrarlı demek için 60 maç falan oynaması gerekiyor.Çünkü Inter'in 2 sezonda oynadığı maç sayısı 80'i geçiyor rahatlıkla.
Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp