Sayfa 737 / 1204 İlkİlk ... 237637687727735736737738739747787837 ... SonSon
22,081 ile 22,110 arası toplam 36115 sonuç

Konu: Galatasaray Transfer Haberleri | Ryan Donk

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Adama ısınmaya başladım çok ama çok yetenekli gibi. Arena'yı ayağa kaldırabilir.

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

@Facx

John Guidetti'yi diyorsun herhalde.Lukaku kiralanabilir ama aradığımız oyuncunun o olduğuna emin değilim.
    Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul / Samsun

ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !

Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul / Samsun

Ahaha ne güldüm ya

Çok iyi be
    [YOUTUBE="CKfGItAC8fU"]Assaidi[/YOUTUBE]

Bize böyle çalımcı adam lazımdı zaten. Bitiriciliği iyi değil ama tekniği çok iyi. Uzun boylu stoch
    ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !

Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved

Nesil
    2009
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by europeanconquer View Post
    @Facx

John Guidetti'yi diyorsun herhalde.Lukaku kiralanabilir ama aradığımız oyuncunun o olduğuna emin değilim.
    evet aynen sakatlık problemi vardı galiba onu atlatırsa gelsin isterim , lukaku bana göre tam aradığımız adam hem iş bitirici hem güçlü bi fiziği var hem kazanmaya aç kendini kanıtlamak istiyo hemde o fiziğe rağmen muazzam bi hızı var

Nesil
    2006
    Yer
    22 | 34

Aradığımız yardırıcı kanat olabilir

Nesil
    2011
    Yer
    Madrid

Hayirli Olsun Assiadi ama bi resmi olarak açiklansin Galatasaray Adasinda , Hasan Şaş, Ümit Davala ve Oussama Assaidi yemek yedi bonservisi 5m falan diyorlar
    Last edited by byariff : 14.Haziran.2012 at 04:23

Nesil
    2006
    Yer
    ada'dan

Boylece Amrabatin piyasa degeri tekrar 5 milyona dusmus oldu

Kaliteli adam aldi GS helal olsun.

Nesil
    2011
    Yer
    Sakarya[54]

Şuan çalımcıl gözüküyor ama şuan Türkiye de o tarz artislik çalımları yaparsan 2. çalımda eline verirler ayağını

Gayet güzel transfer tebrik ederim.

Fossa dei Leoni / AC Milan
    Leoni armati, stiam marciando,
    Siam la Fossa dei leoni, dei leon leon leon,
    Milan Milan Milan...
    Kaka Leite
    22 / 8 / 10
    The Amazing Spider-Man - I'm Peter Parker
    http://futboldasondurum.blogspot.com.tr/
    TAKİP ET!

Nesil
    2011
    Yer
    Madrid

Amrabat"da Gelirse Sasirmam

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by ThreepWooD View Post
    Şuan çalımcıl gözüküyor ama şuan Türkiye de o tarz artislik çalımları yaparsan 2. çalımda eline verirler ayağını

Gayet güzel transfer tebrik ederim.
    Diğer oyuncuların veriyorlarda bu adamın hızına yetişmeleri lazım önce

Nesil
    2007
    Yer
    Zonguldak

Valla Cenker hakli.Adam Holaanda ligi gibi savunma namina hicbirseyin olmadigi yerden buraya geliyor.Orda boyle rahat rahat takilmak kolay ama burda ona izin vermezler gibi geliyor baada.

Nesil
    2011
    Yer
    Sakarya[54]

Quote Originally Posted by Nedvedmania View Post
    Ahaha ne güldüm ya

Çok iyi be
    [youtube="CKfGItAC8fU"]Assaidi[/youtube]

Bize böyle çalımcı adam lazımdı zaten. Bitiriciliği iyi değil ama tekniği çok iyi. Uzun boylu stoch
    Bu tabir yanlış olur.Stoch hızı ile çalım atan bu ise yetenekleriyle ayak hareketleri ile atan bir oyuncu.

Ayrıca Stoch gibi uzaktan şutları yok.Yani aynı olan pek özelliği yok gibi.

Mustafa abi de söylemiş videoda da bakarsanız hep uzak markaj adam hafif sürttüryor arkadan direk elini kaldırıp geri çekiliyor, buradan itecekler formadan tutacaklar ama geri çekilmeyecekler o adam yere inmeden rahat bırakmazlar.

Tabii bunlar adamı beğenmediğim anlamını taşımaz ama burada bunları pek beklemeyin bence sakatlığın tadını aldırırlar

Fossa dei Leoni / AC Milan
    Leoni armati, stiam marciando,
    Siam la Fossa dei leoni, dei leon leon leon,
    Milan Milan Milan...
    Kaka Leite
    22 / 8 / 10
    The Amazing Spider-Man - I'm Peter Parker
    http://futboldasondurum.blogspot.com.tr/
    TAKİP ET!

Nesil
    2006
    Yer
    ada'dan

Oyle boyle Amrabat ayarinda futbolcu ve buyuk ihtimal COK daha ucuz. Galatasarayinda aradigi buydu. Sahsen boyle bir adam Trabzonsporda isterdim.

Nesil
    2007
    Yer
    Zonguldak

Alenzinho varya iste İbo ne isimize yariyorsa.

Nesil
    2007
    Yer
    Istanbul

Yahu Türkiye ligi dediğiniz gibi olsa Brezilya, Hollanda, Arjantin gibi takımlara 5er tane atıp göndeririz. Emre Çolak bile bu ligde iyi bir sezon geçirip göze battıysa bu ligde herkes oynar. Yeter ki mental yapın mesafeyi ve hızını ölçecek kadar iyi olsun. Lincoln'nün orta sahada top sektirerek gittiği, Querasma ve Stoch'un bi anda 2 adam eksilttiği lig burası değil mi?

Yattara, Alenzinho, Jaja başka tip futbolcular mı? Amrabat, Popov falan?

"Burası Türkiye burada öyle çalım attırmazlar adama" çok yanlış bir düşünce.

Nesil
    2010
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by GeanyGS View Post
    Yahu Türkiye ligi dediğiniz gibi olsa Brezilya, Hollanda, Arjantin gibi takımlara 5er tane atıp göndeririz. Emre Çolak bile bu ligde iyi bir sezon geçirip göze battıysa bu ligde herkes oynar. Yeter ki mental yapın mesafeyi ve hızını ölçecek kadar iyi olsun. Lincoln'nün orta sahada top sektirerek gittiği, Querasma ve Stoch'un bi anda 2 adam eksilttiği lig burası değil mi?

Yanlış bir düşünce olabilir fakat doğru bir düşünce Quaresma oyundan 2 adam eksilttiğinde 3. adam Quaresmanın bileklerine daldığını da unutmamak gerekir.

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Demek istedikleri şu;

10 maç yapar yapar 11. maç o adamı sağ koymazlar.Ligimizde kasapdan çok ne var ?

Nesil
    2007
    Yer
    Istanbul

Bu sadece Türkiye için geçerli değil ki, ben İtalya futbolunu bizim ligimizden daha sert buluyorum.

Topu ayağından çıkarma zamanlaması da oyuncunun mental yapısıyla alakalı. Topu alıp mevlana gibi dönmeye başlarsan illa biri gelip biçer.

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Bu sadece Türkiye için geçerli değil ki, ben İtalya futbolunu bizim ligimizden daha sert buluyorum.
    Quaresma'da İtalya'da harikalar yaratmadı yani.

Nesil
    2007
    Yer
    Istanbul

Haklısın ama ben Querasma orada başarısızdı burada başarılı gibi bir imada bulunmadım. Sadece çalım için örnek verdim.

2 mesajdır söylemeye çalıştığım şey olay tamamen futbolcunun mental yapısı ile alakalı. Tekniği izlediğimiz kadarıyla oldukça iyi bir oyuncu ama bu tekniği iyi bir mental yapıyla birleştiriyorsa 3 kasapta gelse boş çünkü doğru zamanda çalım atmış doğru zamanda pas vermiş bir oyuncu izliyor oluyoruz. Eğer mentali zayıfsa, işi top cambazlığıysa Avrupa'nın hiç bir ülkesinde kalkamaz yerden.

Nesil
    2007
    Yer
    Marmaris

ya beyler öyle bi konuşuyosunuz ki ne yani o zaman hiç teknik oyuncu almayalım,hep güçlü bodoslama giden oyuncular alalım o zaman. amrabat bu ülkede yıldız olmadı mı? Stoch olmadı mı?

Nesil
    2009
    Yer
    Istanbul

Umut Bulut ile halen görüşüyoruz galiba kaç gün oldu açıklanmadı transfer.
    Steam: briannn07
    PS4: Swoldern

Nesil
    2010
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by William Rookwood View Post
    Umut Bulut ile halen görüşüyoruz galiba kaç gün oldu açıklanmadı transfer.
    Umut Bulut Kiralandı diye biliyorum.

Nesil
    2009
    Yer
    Turksportal

Evet yaratmadı. Inter'de 2 sezonda toplam sadece 32 maçta (24 lig+8 Avrupa) forma giyip 1 gol 2 asistle oynadı. Bu 32 maçın 19'unda oyuna sonradan girdi, 9 maçta ise oyundan alındı. Toplam 1456 dakika süre aldı. Sen youtube'da falan hazırlanan videolardan İtalya'da harikalar yarattığı fikrine kapıldın sanıyorum

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Quote Originally Posted by Walter Sakana View Post
    Evet yaratmadı. Inter'de 2 sezonda toplam sadece 32 maçta (24 lig+8 Avrupa) forma giyip 1 gol 2 asistle oynadı. Bu 32 maçın 19'unda oyuna sonradan girdi, 9 maçta ise oyundan alındı. Toplam 1456 dakika süre aldı. Sen youtube'da falan hazırlanan videolardan İtalya'da harikalar yarattığı fikrine kapıldın sanıyorum
    Yaratmadı dedim zaten abi.O tür oyuncu İtalya'da zaten oynayamadı,Türkiye'de de ahım şahım bir performans göstermiyor.

Nesil
    2010
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Walter Sakana View Post
    Eğer 32 Maç oynamışsa harikalar yaramatmasa bile takımın önemli bir oyuncusu olduğunu göstermiş.Şuanda Ligimizde 20-25 maç oynayan adamları istikrarlı gösteriyoruz.

Nesil
    2009
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by pele96 View Post
    Eğer 32 Maç oynamışsa harikalar yaramatmasa bile takımın önemli bir oyuncusu olduğunu göstermiş.Şuanda Ligimizde 20-25 maç oynayan adamları istikrarlı gösteriyoruz.
    2 sezonda oynamış o kadar maçı.Çoğunda da ya yedekten gelmiş ya da ilk11 başlayıp oyundan alınmış.
    Sanmasınlar yıkıldık, sanmasınlar çöktük, bir başka bahar için, sadece yaprak döktük.

Nesil
    2010
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by futureless View Post
    2 sezonda oynamış o kadar maçı.Çoğunda da ya yedekten gelmiş ya da ilk11 başlayıp oyundan alınmış.
    2 Sezonda olsa az değil hadi onu bırakalım Türkiye Ligi için üst düzey bir oyuncu.

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Inter'de 2 sezon oynayan bir adama istikrarlı demek için 60 maç falan oynaması gerekiyor.Çünkü Inter'in 2 sezonda oynadığı maç sayısı 80'i geçiyor rahatlıkla.

Mesaj Yetkileri