İlk maçtan umutları hatta grupla beraber umutlarını kaybetmişsin.Bence çıkarız sen rahat ol![]()
İlk maçtan umutları hatta grupla beraber umutlarını kaybetmişsin.Bence çıkarız sen rahat ol![]()
Sanmıyorum
UKRAYNA'YI TURUNCUYA BOYADIK!
MÜKEMMELDİK! İsmail İsa'nın sakaltanmasından sonra oyuna giren Matija Smrekar hayatının futbolunu oynadı! Alper'e de mükemmel bir asist yapan Hırvat'ın önderliğinde, Metalist'i evine puansız gönderdik. HELAL OLSUN ÇOCUKLAR!
Adana'da tribünler galibiyet nedeniyle çok coşkuluydu.
İsmail İsa sahalardan 2 ay uzak kalacak. Bu haber sevincimize limon sıktı açıkçası.
"Biz, ilhamlarımızı, gökten ve gaipten değil; doğrudan doğruya hayattan almış bulunuyoruz."
J GRUBU 3. MAÇ
Skora rağmen maç esnasında çok eğlendim. İki takım da elinden gelenin en iyisini sahaya koydu. Gollü, pozisyonlu, en önemlisi de çok centilmence bir maç oldu. Maçtan sonra oyuncularımı ve İtalyan kulübünün oyuncularını teker teker tebrik ettim. Keşke hep böyle yenilsek
Saint Etienne'in Metalist Kharkiv'i deplasmanda yenmesi bizim için çok kötü oldu. Biz zaten önümüzdeki maçta da puan alamayacağız, fakat Metalist'in de Fransa deplasmanından puan çıkarabileceğini hiç sanmıyorum. Juventus'tan sonraki iki maçı da kazanır, ayriyetten Saint Etienne'den ikili averajda öne geçersek gruptan ikinci olarak çıkıyoruz. O-hooooo... Kulağa biraz imkansız geliyor
7. HAFTA
Şaşkınım! Beşiktaş deplasmanında dakika 23'te 3 gol farkla önde olacağımız aklımın ucundan geçmezdiOyuncularımı tebrik ediyorum. Harika bir performans göstererek bu sezon büyük takımlarla oynadığımız 3. maçta da kayıp yaşamadılar.
8. HAFTA
Maçtan önce İBB menajeri Ramon Diaz, katıldığı basın toplantısında hakkımda şu açıklamalarda bulundu: ''Eren bizi yeneceğini düşünüyorsa hayal görüyor demektir.''. Bu sözler karşısında sessiz kalmayı tercih ettim. Fakat Diaz'ın bu sözleri oyuncularımda bir stres mi yaratacak; yoksa aksine onları hırslandıracak mı, merak ediyordum.
Cevabımızı sahada fazlasıyla verdikHer ayağımıza aldığımız gol oldu. İlk defa bu kadar arogan bir yorum yapan teknik direktör karşısında, yönetimimdeki en farklı galibiyeti alarak kendisini yerin dibine soktuk
(Daha önce Akhisar Belediye ve Kayserispor karşısında da 5-0 kazanmıştık)
9. HAFTA
Galatasaray'ın sırrını bir türlü çözemedim. Hala ilk 11'de Servet, Gökhan Zan, Kazım Kazım, Sercan Yıldırım gibi oyuncularla başlıyorlar ancak iyi de gidiyorlar. Bir kez daha onlar karşısında çok şanssızdık. Kornerden Kotysch'in bir kafa vuruşunu, ve İlhan Parlak'ın altıpastan vurduğu bir şutu nefis kurtaran Muslera farkı yaratan oyuncuydu. Sağlık olsun, 1 puanı kabul ediyoruz.
10. HAFTA
Lige yeni yükselen ancak ''gidici'' olan Kayseri Erciyesspor karşısında son 3 yılın en güzel futbolunu oynadık. Özellikle Smrekar, Erciyes stoperlerini perişan etti. Tamamen kendi çabasıyla yaptığı hat-trick'in yanında direkten dönen bir topu ve kalecinin fantastik kurtarışlarla dışarıya çeldiği bir sürü topu var. Üzülerek söylüyorum ki, Erciyes bu gidişle ait olduğu yere döner. Sevinerek söylüyorum ki, muhteşemdik
83. dakikada Matija Smrekar'ı alkışlatmak için oyundan çıkaran Aydemir'in hamlesi karşılıksız kalmadı. Hırvat golcünün muhteşem hat-trick'i ve nefis futbolu karşısında mest olan taraftarlar, Smrekar'ı ayakta alkışladı ve oyuncunun adına marşlar söyledi.
10 haftası geride kalan ligimizde Trabzonspor'un 1 puan gerisinde 2. sırada bulunuyoruz. Lider olmamamıza rağmen ligin tek namağlup takımıyız. Ayrıca en skorer, ve en az gol yiyen takım ünvanları da bize ait. Bu sezon Bordo-Mavililerle birlikte ligi tarumar edeceğiz gibi görünüyor. Golcüler Smrekar-İsmail İsa ve Burak-Paulo Henrique arasında geçen gol düellosu da şimdiden nefesleri kesmiş durumda.
"Biz, ilhamlarımızı, gökten ve gaipten değil; doğrudan doğruya hayattan almış bulunuyoruz."
Ben 3 haftalık bir tatile çıkıyorum arkadaşlar. Orada Fm oynama imkanım olmayacak ama internet var. Arada sırada kariyerin kapanmaması için birkaç görselle falan güncellerimAl si ya!