-
17.Haziran.2012, 02:32
Evet arkadaşlar başarılı geçen bir sezonun ardından 4. sezon hazırlıklarımız başlamış bulunmakta...Şu an transferlerle uğraşıyorum.Federasyon yetkilileriyle yabancı kontenjanı üzerine bir konuşmamız oldu ama 'sen lig tv misin ki koca ligin kurallarını değiştireceksin bre dürzü' dediler...küstüm çıktım odadan ben de...
Genç forvetim Leo ya çok iyi teklifler var...elden çıkarım yeni bir forvet almayı düşünüyorum...ayrıca ortasahaya bir takviye daha yapma peşindeyim...kazım-selçuk satılması düşünülen futbolcular.selçukun özellikleri düşüyor.kaldı ki yeterli verimi alamadığıma inanıyorum kendisinden.
öte yandan villanueva huzursuzluk çıkarıyor.9m kontrat istiyor.dedim canımımı alcaksın arkadaşım neyin kafası bu.tartıştık sonra baya.onun akıbetine bağlı olarak transfer düşünülebilir...ama takımdan genel anlamda memnunum.bir kaç genç yetenek alıp kardeş kulübe gönderim 2 seneye satma düşüncem var.2-3 e alıp 6-7 ye satabileceğim futbolcular arıyorum velet...
alt yapımdan çıkmış ama oynatmayacağım yetenkler de var.bunları da kardeş kulübe gönderip sonrasında satmayı düşünüyorum...
yeni yıl hedefi olarak şampiyonlar liginde final görmeyi belirledim...artık birşeyler yapmak lazım...bunun için yabancı transferler yapacağım.ligde rotasyonlu oynatıp şl ye ağırlıklı yabancı çıkacağım...
planlar bunlar...haydi hayırlısı=))
Mesaj Yetkileri