Evet arkadaşlar transfer döneminin özeti bu...bu arada süper bir hazırlık kampı geçiriyorum.ss ler birazdan
![]()
Evet arkadaşlar transfer döneminin özeti bu...bu arada süper bir hazırlık kampı geçiriyorum.ss ler birazdan
![]()
fierro yu olmamışken ucuza alabilseydin daha iyi olurdu senin için neyse sağlık olsun fierrounun ss ini alabilirmiyiz malum set pa sı yok
20m çok yüksek bir miktar, keşke önce kiralama ve sonradan 12-13m vererek almayı deneseydin.
76 m transfer bütçesi oldugu için bi de leo çok paraya gidince gözüm döndü...kiralık vermediler bi de denedim=))
set pa ne oluyo?
set pa olunca mesela 176 set pa var bir oyuncuda oyuncunun ca sı 176 oluncaya kadar gelişir ama oyuncu -9 filan gibi bir değer aldıysa gelişime açık deniyor genelde ama pa sı her açılan oyunda değişik çıkar 160 ta çıkabilir 179 da çıkabilir o yüzden dedim bulunduğun sene itibariyle ffierro gelişiminin büyük bir bölümünü tamamlamıştır profilinin bir ss inin alabilirmiyim ?
Fierro başta olmak üzere transferler ve Süper Kupa iyi.
Sezona kupa ile başlamak iyidir. Ama Şampiyonlar Ligi ölüm grubu olmuş.
TariboWest
Hahahahha hocam gruba ve ilk maça kahkaha attım resmenTransferler şahane, yeni sezonda başarılar...
"Biz, ilhamlarımızı, gökten ve gaipten değil; doğrudan doğruya hayattan almış bulunuyoruz."
Kemal Tokak'ı al arkana yaslan hocam![]()
"Biz, ilhamlarımızı, gökten ve gaipten değil; doğrudan doğruya hayattan almış bulunuyoruz."
O nasil bir SL grubudur ben bide kendime sansiz derim kuralarda![]()