Sayfa 365 / 483 İlkİlk ... 265315355363364365366367375415465 ... SonSon
10,921 ile 10,950 arası toplam 14489 sonuç

Konu: Büyük Şike Soruşturması

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul / Samsun

Bu arada UEFA bu yazıları gönderdiğine göre ülke geneline bir ceza gelmeyeceği belli oldu. En azından rahatlamış olduk.
    ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !

Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved

Nesil
    2009
    Yer
    İstanbul

bu arada trabzonu avrupa ligine gönderirse tottenhamı şl ye yollayabilir gibi geliyo bana

Nesil
    2006
    Yer
    ada'dan

Fenerbahceyi almazlarsa bizi onlarin yerine koyarlar, Tottenhamin alinmasi soz konusu olmaz bence.

Gecen sene bizi Uefa'dan alip Sl'ye yollamistilar ki biz SL on elemesi oynamistik ve elenmistik. Bu seferki bundan daha zor bi durum degil, yapilacak sey basit.Tabi Fenerbahceyi almazlarsa

Nesil
    2006
    Yer
    Türkiye

Trabzonspor'un Fenerbahçe'den bir farkı bulunmuyor. Aynı duyarlılığın bu konuda da gösterilmesi lazım. Trabzonspor içinde hem Avrupa'da hem ligde yaptırımlar uygulanması gerekiyor.

O yüzden Bursaspor'dan Altay'dan bir açıklama bekliyorum. Türk futbolu sadece Fenerbahçe'ye verilecek -bana göre haklı- cezalarla kurtulmaz. Türk futbolunu savunma sadece Fenerbahçe lehine yapılan hatalarda konuşmakla da olmaz. Bunları Galatasaray'dan beklemiyorum çünkü bize dokunmadıkça şaibeli ligde de oynarız, maç satarız, alırız yeter ki Avrupa'ya gidelim havasındalar.

Nesil
    2001
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by GALATAS4R4Y View Post
    Oyuncu parası ödemeyen takımı bile 1 yıl men ediyosa 7-8 maç ortada şike varsa 5-8 yıl verilmesi normal olabilir.
    Mantıksız yorum yapıyorsunuz.
    Hadi onu da geçtim ortada 7-8 maç da yok, hatta şike bile yok.
    Siz istiyorsunuz diye öyle olmak zorunda değil.
    TURKSPORTAL Interactive - FM Türkiye

Cengiz Haskan
    Fenerbahçe Araştırmacısı

Nesil
    2008
    Yer
    Balıkesir

Ortada şike yokmuş. Pehhh... İnsanlar kendilerini kandırıyorlar. Bir de buna dinmiş gibi inanıyorlar.
    Football is simple,but Football Manager is not

Nesil
    2001
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Corpus View Post
    Ortada şike yokmuş. Pehhh... İnsanlar kendilerini kandırıyorlar. Bir de buna dinmiş gibi inanıyorlar.
    Olmadığını görüyorum, inanmıyorum. Belge denilen şeylerin hiçbiri kanıtlamıyor.
    TURKSPORTAL Interactive - FM Türkiye

Cengiz Haskan
    Fenerbahçe Araştırmacısı

Nesil
    2007
    Yer
    Zonguldak

Quote Originally Posted by DisCo View Post
    Trabzonspor'un Fenerbahçe'den bir farkı bulunmuyor. Aynı duyarlılığın bu konuda da gösterilmesi lazım. Trabzonspor içinde hem Avrupa'da hem ligde yaptırımlar uygulanması gerekiyor.

O yüzden Bursaspor'dan Altay'dan bir açıklama bekliyorum. Türk futbolu sadece Fenerbahçe'ye verilecek -bana göre haklı- cezalarla kurtulmaz. Türk futbolunu savunma sadece Fenerbahçe lehine yapılan hatalarda konuşmakla da olmaz. Bunları Galatasaray'dan beklemiyorum çünkü bize dokunmadıkça şaibeli ligde de oynarız, maç satarız, alırız yeter ki Avrupa'ya gidelim havasındalar.
    Bize neden iceride de disarida da ceza gelmeli ?

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

O zaman İlhan Ekşioğlu NE SUÇUNDAN CEZA ALDI

Bu arada Trabzonspor'dan şike yüzünden ceza alan yok diye biliyorum varsa onlar da men yemeli yoksa katılmalı.

Nesil
    2006
    Yer
    22 | 34

Quote Originally Posted by ABOOO View Post
    Olmadığını görüyorum, inanmıyorum. Belge denilen şeylerin hiçbiri kanıtlamıyor.
    Ne hikmetse o belgeler mahkemede bir işe yaramıyor

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Az önce Platiniyle görüştüm hal hatırınızı sordu gençler : )

Delinin biri kuyuya taş atmış 40 akıllı inanmış iyi mi, Koskoca haber ajansları bir adamı kaynak göstererek haber editlemiş gerçekten helal olsun. Hayır Uefa'nın verebileceği tek karar Disiplin Kuruluna göndermek veya göndermemek olur, açıklanacak şeyde budur.

3 Temmuzdan bu yana adı sanı duyulmayan Seten, Baransu vb gazeteci kimlikli iş güzarların "ben biriyle konuştum" diye başlayan palavraları sayesinde oluşturdukları suni gündem özellikle borsada kulübe o kadar hisse kaybettirdi ki her Allah'ın günü böyle adamlara lanet okuyorum.
    ...
    http://i.hizliresim.com/eNzXNg.gif

Türkiye'nin En İyi Football Manager Sitesi

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul - Tokat

Quote Originally Posted by CoşkuN ÖzdemiR View Post
    Eğer TFF lig düşürmez eksi puan verirse UEFA kuralları gereği eksi puan alan takımda Avrupa kupalarına katılamıyorum.

Çok yüksek bir ihtimalle FB bu senede Avrupa kupalarında oynuyamıcak.
    Bu söylediklerin neden Milan ve Porto için uygulanmadı?

Nesil
    2006
    Yer
    22 | 34

Quote Originally Posted by CoşkuN ÖzdemiR View Post
    Eğer TFF lig düşürmez eksi puan verirse UEFA kuralları gereği eksi puan alan takımda Avrupa kupalarına katılamıyorum.

Çok yüksek bir ihtimalle FB bu senede Avrupa kupalarında oynuyamıcak.
    Puan silme verileceğine takımı ligten çekeriz falan diyorlardı.Gerçi onu da yapamazlar.Bunu diyen kişiler CAS bizim namusumuz diyen kişilerdi

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Quote Originally Posted by barahir View Post
    Bu söylediklerin neden Milan ve Porto için uygulanmadı?
    Çünkü onlarda Totti Lütfü veya Ricardo Helvacı yok. Ayrıca Juve'si İnter'i, Lisbon'u Benfica'sı da toplu mail kampanyaları düzenleyip Uefa basın bürosunu mail bombardımanına tutmuyor. Nasıl olacak o iş ?
    ...

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Quote Originally Posted by RaSenGan View Post
    Puan silme verileceğine takımı ligten çekeriz falan diyorlardı.Gerçi onu da yapamazlar.Bunu diyen kişiler CAS bizim namusumuz diyen kişilerdi
    Dinime küfreden müslüman olsa demiş atalarımız : )

...

Nesil
    2006
    Yer
    22 | 34

Quote Originally Posted by balde_mir_07 View Post
    Dinime küfreden müslüman olsa demiş atalarımız : )

İkisi arasında dağlar kadar fark var.Birisinde rakibi küçümsüyorsun kendine güveniyorsun birisinde o davayı namus davan kabul ediyorsun ve bundan vazgeçiyorsun.Adım gibi eminim puan silme olsa onu da kabul ederler.

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Bence fark yok, ikisinde de büyük konuşuyorsun ve yarın ne olacağını, başına ne geleceğini mantıklı olarak kestirmek yerine sadece lehine sonuçlanacağını düşünüyorsun.

Kaseti tekrar tekrar başa sarıp duruyoruz biraz sıkıcı olsa da tekrar çalmakta fayda var. Şampiyonlar Liginden men edildikten sonra Yönetim Kurulu-Teknik Heyet ve Kaptanlar toplantı yaptı ve o toplantıdan çıkan sonuç basın toplantısıyla kamuoyunu duyuruldu. Ne diyordu Fenerbahçe, Bizi göndermiyorsan, Küme düşür. Ertesi gün TFF 6 saat toplantı yaptı ve toplantı sonucunda bu talebi reddetti.

Eğer ortada korkak bir kulüp arıyorsan aynaya bakmaktan başlayabilirsin.
    ...

Nesil
    2011
    Yer
    Madrid

Tamamen basini uydurmasi oyle birsey dememistir.

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Bize gazete , internet haberlerine yalan diyenler onları önümüze sunmaya başladı. Kanıt isteyenler kanıtsızca suçlamalar yapmaya başladı.

Ben yine bir şeyi merak ediyorum İlhan Ekşioğlu neden ceza aldı onu bana bir söylemediniz.

Nesil
    2006
    Yer
    ada'dan

Ibo aramisken Platiniye su bizim arsa isini sorsaydin

Beyler saat kaca gelmis halen bunlar icin kafa yormayin Hersey olacagina varacak.

Yok su bunla konusmus, onun kaynak saglam, digeri bizzat kagitlari gormus hepsi yalan dolan. Bu saate birbirinize bosuna laf yetistirmeyin. 12 ay boyunca dinledik ve tartistik, kimsenin istedigi olmadi bundan sonrada olmiyacak gibi.

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Quote Originally Posted by Bordo61Mavi View Post
    Ibo aramisken Platiniye su bizim arsa isini sorsaydin
    Ayıp ettin adaş hemen aradım, aramızda geçen konuşmayı aktarayım.

Ben: Frère comment allez-vous? (Gardaş Nasılsın?)
    Plo: Je prie pour la santé du frère aîné (Sağlığına duacıyım abi)
    Ben: Nous avons eu une parcelle de terrain de l'emploi? Qui lui est arrivé? (Bizim bir arsa işi vardı, Noldu ona ?)
    Plo: Vous savez, il a terminé (Sen onu bitmiş bil)
    vs
    vs

Muhabbetin geriye kalan kısmı çoluk çocuk hal hatır vs.

Bakın Seten ve Baransu'dan daha gerçekçi atıyorum. En azından onlar sürekli konuştum diyor ama iki kelam Fransızca bilmezler, Platini de Türkçe bilmediğine göre : )
    ...

Nesil
    2007
    Yer
    Marmaris

Ben: Nous avons eu une parcelle de terrain de l'emploi? Qui lui est arrivé? (Bizim bir arsa işi vardı, Noldu ona ?)
    vs
    vs

Bakın Seten ve Baransu'dan daha gerçekçi atıyorum. En azından onlar sürekli konuştum diyor ama iki kelam Fransızca bilmezler, Platini de Türkçe bilmediğine göre : )
    Baransu Fransızca biliyor. Kimseyi küçümsemeye gerek yok,takımın aleyhinde haber yapıyor diye ki dedikleri çıktı bak. 25 haziran'ı bekle Fenerbahçe...
    Şükürler olsun ki Galatasaray'lıyım!

Nesil
    2007
    Yer
    Adana

Quote Originally Posted by RaSenGan View Post
    Aygüncüm, cas aşağı namus yukarı, farkettim de 3 mesajından birinde bu var. Artık insanları bu şekilde tahrik etmekten vazgeç.

Garip bir şekilde seni durduran da yok.
    Last edited by goosfraba : 17.Haziran.2012 at 11:09
    (/s)

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Uefa, Bursa'yı felan sudan sebeplerle avrupadan men ediyorsa,Platini'nin"elimizde yüzlerce delil var.Kendi ceza kurulumuzla bir karar vericeğiz".Açıklamasından sonra bize ve Ts'ye gelen onay sonrasında Fenerbahçe'ye ceza vermeme ihtimalini yok denecek kadar az buluyorum.BJK-Bursa-ve Antep'e men vererek zemin hazırlandı ve şimdi 25 haziranda asıl karar verilecektir.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul-Acıbadem

UEFA bizi kendi men ederse TFF'yi kullanmadan bu yeni bir cas davası demektir ve bu sefer kendi iç meseleleri diye bir kenara çekilemeyeceğinden UEFA o davayı kaybeder. Bu topa gireceklerini sanmıyorum.

Fenerbahçe avrupa'da oynayacaktır diye düşünüyorum. Sadece süreci uzatarak UEFA ipler benim elimde imajı vermek istiyor olabilir. Fenerbahçe'yi men etmeleri için hukuki olarak bir dayanakları yok.
    "İngiltere'de 2 büyük takım vardır. 1-Liverpool, 2-Liverpool Genç Takımı" Bill Shankly

Nesil
    2009
    Yer
    İstanbul

vs
    vs

bu nasıl bi egodur arkadaş ya herşeyi geçtim bu adamlar ingilizce bilmiyo dimi

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

vs
    vs

Böyle diyince bizim meşhur Yıldırım Demirören - Ali Koç ses kaydını hatırladım. Her dediği çıkan gazeteciler

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul & İzmir

QTM nin şişirmesi olan tüm ülkeye men gelecek haberleri yalan oldu. herşeyi geçtim ben bu haberlere inanan bir sürü insan çıkıyor, hatta olayla alakası olmayan kulüpler bu kararı bekliyor transfer için. kandırılmaya çok müsait bir ülkeyiz hani deriz ya Türk'ün Türk'ten başka dostu yoktur diye Türk'ün Türk'ten başka düşmanı da yoktur
    Eğer adaletsizlik karşısında tarafsız kalıyorsanız, zalimin tarafını seçmişsiniz demektir.

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Yineliyorum, UEFA Fenerbahçe'yi neden men edecek?

Eğer bir UEFA maçında şike ya da teşvik ispat edilmiş olsa, UEFA disiplin komitesi toplanır ve cezayı verir, 3 sene ya da 5 sene.

UEFA, ülkelerin yerel liglerinde yapılan bu tür olaylarda ceza veremez.

Eğer ülke federasyonunun yaptığı uygulamalardan memnun değilse, ülkeye komple ceza verir.

Şimdi, geçen sene basında çıkan haberleri delil kabul eden (bunu UEFA söyledi ki basında çıkan haberlerle TFF yetkilelerinin dolduruşuna gelen hatta o yetkililerin başkanlarından bile gizli kapaklı işler çevirmeleri) UEFA, elimizde yüzlerce delil var der elbette.

Şimdi ben düşünüyorum, UEFA hala neden Fenerbahçe'ye ceza verecek?

Eğer mahkemede yaşanan gelişmelerle alakalıysa, Trabzonspor'u neden alıyor?

Eğer UEFA 0 tolerans diye bir şey çıkarıyorsa ortaya, neden geçen sene aynı davada sanık olan Beşiktaş ve Trabzonspor avrupaya alındı? Trabzonspor'un ŞL'ye alınması haberinden sonra ne gibi önemli bir gelişme oldu da bir anda Sadri Şener'in yurt dışı yasağı ertesi gün kalktı?

Yok, UEFA, TFF disiplin kurulunun kararına göre uygulama yapıyorsa, yöneticisi teşebbüste bulunan kulübe yaptırım uygulamadığı için yine federasyona yani tüm ülkeye ceza verir.

Şimdi, UEFA Fenerbahçe'ye ceza verecek diyen arkadaşlardan, hangi gerekçeyle vereceğini düşündüklerini öğrenebilir miyim?

Ha ben de ceza gelebileceğini düşünüyorum ama bunu mantıklı bir çerçeveye oturtamıyorum, tıpkı 1 senedir yaşananları oturtamadığım gibi.

Ha bir de şu vardı değil mi, yok şubatta ceza verilsin puanlar silinsin, yok illa nisanda ceza verilmeli, play off başlamadan verilmeli verilmezse UEFA 8 sene men edecek, sezon bitmeden verilmeli uefa 5 sene men edecek, ülke futbolu bitti vs vs vs vs vs. Ortalarda dolananlar ne oldu? UEFA ceza verecek diye korku pompalayanlar, Fenerbahçe'ye nefret pompalayanlar acaba şimdi çıkıp hala UEFA ülkeye ceza verecek diyebilecek mi?
    "YÜCE ATATÜRK"

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by benbenim View Post
    QTM nin şişirmesi olan tüm ülkeye men gelecek haberleri yalan oldu. herşeyi geçtim ben bu haberlere inanan bir sürü insan çıkıyor, hatta olayla alakası olmayan kulüpler bu kararı bekliyor transfer için. kandırılmaya çok müsait bir ülkeyiz hani deriz ya Türk'ün Türk'ten başka dostu yoktur diye Türk'ün Türk'ten başka düşmanı da yoktur
    Uefa'ya rest çeken diğer ülke federasyonlarını unutmayalım bu arada

Mesaj Yetkileri