Bu kupayi sonuna kadar hakettik. 10 kisi oynadik 1 yari boyunca, herseyin bittigini dusunmedik hic. Oyuncularimi bu maca her sarta kazanmak icin hazirlamistik oylede oldu. 1957'den beri ulke kupasi alamamis bir kulup (ikinci lig sampiyonlugunu saymiyorum) icin bugun bir baslangic olsun.
Kariyeri araliklarla anlatiyorum ama idare edin bu sezonun bitmesini bir an evvel istiyorumAvrupa kupalarina katilmak icin sabirsizlaniyorum
![]()
Ucuncu sezonumuzuda geride birakirken, ikinci kere 61 puan toplama mutlulugu yasiyoruz
Zor bir sezon gecti, cok kotu basladik ve tam toparlanmisken ayriliklar oldu. Onlarin yerini dolduramadik ve sonuc olarak fazla mac temposuna dayanamadik ligin ikinci yarisinda. Yinede kupa alarak bu sezonumuzu taclandirdik.
Forvet sikintimiz var, Papis Cisse ile sezon boyunca en az 5 kere gorustuk kendini toparlamasi icin ama son maclarda halen ortalamanin cok altinda oynuyordu. Boyle form dusukluklerini engeliyemedik.
Seneye avrupa kupalarina katilacagiz, kadroda ufak capli bir revizyon yapacagiz. Tabiki kadrodaki mevcut oyuncularinda talipleri cok onlara iyi fiyat geldigi anda satacagiz.
Kolo Toure'ye 1 sezonluk kontrat vermistik bunu yenilemiyecegiz, kendisi fizik olarak dusmeye basladi. Antrenorluk teklif edecegiz.
Bu baskan ile aramiz acilacak yakinda, bu senede Wilsonu satti kafasina gore. Dentinho'da gidiyordu, son anda iptal oldu Napoli'nin o seneki avrupa disi transfer haklarini kullandilar diye.
Gecen sene Munoz
Bu sene Wilson
Bunu engellemenin bi yolu yokmu, ben onlem olarak istenilen fiyat ekledim herkese ve yuksek tuttum, buna ragmen satarmi?
Maçlar çok iyi hocam .![]()
Lige istedigimiz gibi basladik, oyucularimda benim istedigim gibi basladi. Ornek olarak Griezmann'i cok kulup istedi, 20 milyonluk teklifleri geri cevirdik. Gecen sene istediklerimizi yapamasada bu sene ondan umitliydim ve bu beklentimi karsilamaya basladi.
Avrupa kupasi icinse diyeceklerim daha kolay rakip dusebilirdi bize, kura sansim olmadigindan dolayi Feyenoord dustu. Disarda 1 gol attik ama keske yemeseydik ozaman hersey daha guzel olurdu. Simdi evde oyniyacagimiz macta kontrolu bir sekilde uzerlerine gidecegiz, suanki skor bize yetebilir ama biz kendi taraftarlarimizin onunde kazanmak istiyoruz.
Forvet ariyoruz deliler gibiMaliyetsiz ama takima direk katki yapacak bir isim
Avrupa ve Afrikali olur. Kontenjan doldu yoksa alacaktim Lucas Barriosu
leo-wilfried-damiao-luuk de jong
gerçi biliyosundur bunları elbette abi de bi bak istersen
Malongayi istedik ama adami biraz arastirinca soyle resimler cikti![]()
aman allahım tövbe=)
kolbeinn e bak bir de hocam
Ben şl de chelsea barça dortmund grubuna düşmüştüm.koşarak uzaklaştım ordan=) zaten 5 puanla uefaya gidebildim.şimdi finaldeyim=) kariyerime beklerim=)
Grup zor fakat Bilbao'ya 2 maçta yenilmeyip Arsenalden'de extradan 1 puan koparabilirsen çıkıcağını düşünüyorum bu zorlu gruptan. Ligdede artık bi şampiyonluk lazım. 4. sezon malum.