Yildizimiz
Kurallari herzamanki gibi okudum ve kabul ettim
Yildizimiz
Kurallari herzamanki gibi okudum ve kabul ettim
Başarılar dilerim.
Premier Lig sevdamdan vazgeçersem bende Fransa ve Almanya'da takım almak istiyorum ama çabuk sıkılıyorum genelde. Başarılar.
Başarılar dostum
Başarılar. Başlık güzel.![]()
TariboWest
Bende başlığı beğendim takipteyim.
Başarılar iyi şanslar adaş : )
...
Tessekur ediyorum herkese tek tek
Toulouse'ta ilk gozlemledigim altyapidaki genc yetenekler takimin ortalama yasinin dusuk olmasi.
Bu sezon sagolsun yonetim hic transfer icin para vermedi, aslinda pekte lazim degil 2 amc haric. Cunki takimda o bolgede oyniyacak futbolcu yok. Acigi kapatmak icin orta sahamazinda ofansif gozuken Machado'yu o bolgede oynamasi antremanlarda calismasini soyledik.
Biz oyuncu alamiyorken, takimdaki oyuncularin talipleri cok. Ozelikle Lyon genclerimizin pesinde. Yasi ilerlemis futbolculari iyi fiyatlar verilirse satacagiz.
İbo madem AMC yok sende AMC kullanma.4-4-2'nin suyu mu çıktı?Yada 4-3-3'ün?
Musti bu seride ben Amc'nin cok faydasini gordumki, 4-3-3'u hic bir zaman basaramadim (taktiklerimi hep kendim yaparimda)
4-4-2 zaten imkansiz gibi. Takimda 2 forvet var sadece birde genc bir cocuk cikardim As takima 3 forvetle gitmez o sistem. Yine benim 4-2-3-1 i kullanacagim.
Braaten 4,300,000 karsiliginda EVERTON'da
Jean Daniel Akpa Akpro 500,000 karsiliginda LYON'da
Giannis Fetfatsidis kiralik olarak takimimiza katildi.
[/IMG]
KARIM AIT FANA 3,500,000 karsiliginda Toulouse'ta
Fana'ya o parayı vermeseydin keşke sezon sonu beleş alırdın.
Benimde niyetimde o yoktu ama istedigimiz diger oyunculara cok ucuk rakamlar istediler, Fana sag kanatta pek verimli olamiyor, sol kanadida Tabanou'dan alamiyor. Sag kanat icin antreman yaptirsam gelisirmi oyunu orda?![]()
Fenerbahceden Dia'yi istedim ama oyle boyle yanasmadilar, Ocakta tekrar kapilarini calacagiz.
Hazirlik maclarimiz
Toulouse - 1
Rapid Wien - 1
Toulouse - 0
Lask Linz - 0
Toulouse - 1
AA Gent - 1
Toulouse - 4
Toulouse reserves - 0
Hazirlik donemi herzamanki gibi gecti oyunculara fizik yukleme yaptik. Butun maclar bizim kontrolumuz altindaydi. Son 1 hafta kala ligde sadece Fizik ve Taktik antremana odaklandik.
kanatlı mı kanatsız mı 4-2-3-1 oynuyorsun acaba?
10 kisi kalan Toulouse'a puani uzatmada UMUT getirdi
Maca iyi basladik golude bulduk ama sonra Aymen birden bire sert bir mudahele ile rakibini yere dusurunce oyunda dengeler degisti. Ikinci yarinin basinda zaten oyle bir baski kurduki Marsilya oyuna nasil mudahele edecegimi sasirdim. 85'de golu yiyince en azindan 1 puani kurtarmak icin takimin iyice yuklenmesi icin komut verdim ve sahneye yine Umut Bulut cikti.
Uzatmalardaki golden sonra Umut
İyi gidiyorsun Umut Bulut'tan iyi performans alıyorsun.