15 istemiyormuş ciddenadam bildigin satmamak için uçuyor da uçuyor
biri bu adama dur demeli
![]()
Eğer adaletsizlik karşısında tarafsız kalıyorsanız, zalimin tarafını seçmişsiniz demektir.
çok iyi biliyomuşsun piyasayı eljero elia gibi oyuncu 9 m €a gitti krasic juve ye 15 e gitti 7 - 8 e liverpool a gitti şuan elia ı istesek ben eminim 6-7'e alırız nedir bu amrabat anlamadım devre arasında neyse piyasa daha yüksek oluyoda amrabat yaz transfer sezonunda 5 ten fazla etmicek bi oyuncu
50 mac yaptida sanki 50 mactada 90 dakika mi oynadi bak senin icin oynadigi dakikalari buldum getirdim o dedigin 2 sezonda toplam 2877 dakika oynamis toplam 51 maca cikmis buda mac basina 56 dakika yapar.. 21 kere oyuna sonradan dahil olmus 21 kerede oyundan alinmis yani topu topu 8 macta 90 dakika oynamis simdi 8 macta 90 dakika oynayan adama sen as oyuncu diyorsan hic tartismaya gerek yok sen daha iyisini bilirsin.. gecen sezon kayseride 24 maca cikmis 2013 dakika oynamis sadece 1 kere oyuna sonradan dahil olmus.. sen hala israr edersin simdi psv de bu adam kesfedilmisti dersin![]()
Sen kesvedilmemis bir oyuncu diyorsunbu adam Kayserispordami kesvedilmis.
Okadar macta forma giymis bir adam kac dakika olursa olsun reserv takimdan diyorsan ben konuyu amacindan daha fazla saptirmiyalim derimNasil reserv ve kesvedilmemis yaptin adami halen aklim almiyor
kariyerleri düsüste olan adamlari getirip örnek veriyorsun amrabatin kariyeri daha yeni yükselise gecti 1 sene daha kayseride oynasin seneye helalinden 10-15 milyona avrupaya yada rusyaya okuturlar görürsünüz.. krasic dedigin adam juventusa transfer oldugundan beri ortada yok elia desen 2 sene önce dünya kupasinda hollanda milli takimi kadrosundaydi bu sene avrupa sampiyonasina götürülmedi bildigim kadariyla.. üstelik verdigin ücretler bu oyuncular icin bile yüksek benim gözümde bende zaten diyorum amrabat icin su an 10-15 milyon yüksektir benim gözümde ama piyasa böyle elia krasic formlari yerinde olsa bunlarda 10 15 e rahat transfer olurlardi..
al dostum
http://www.transfermarkt.de/en/engin...eler_8399.html
27 maç ortalama 61 dk 5 maç 90 dk oynamış ve as oyuncu napıcaz şimdi ?
Oyuncuyu GS almak istiyor bunu da Fenerli ve Trabzonlu tartışıyor![]()
amrabat 25 inde kayseride kesfedildi benim düsüncem bu sekildedir kimseyide ikna etmek zorunda degilim herkesin fikri kendine.... isterseniz size örnek vereyim yusuf niye 32 yasinda milli takima yükseldi? cünkü 32 sinde kesfedildi bazi oyuncular 17-18 inde kesfedilir bazilarida gec kesfedilir oyuncunun formuyla takima uyumuyla alakali bi durum..
Keşfedilme kelimesi olmuyor sanki oraya, kendini gösterdi ya da parlattı demek daha mantıklı gibi. Drogba'da mesela geç parladı ama keşfedilmek farklı bişey, tanıtmak, parlatmak farklı bişey.
Screw you guys, I'm goin' home
Beyler isler pek iyi gitmiyor diye duydum, hayirlisi.
Oyle boyle adam RESERV ve kesvedilmemis degildi, 2.5 sezonda 50-60 maca cikmisti ve Kayseriye 1.1 milyona gelmisti (biz bank asyadan okadara futbolcu aliyoruz).
Kayseri disiplin sorunlari yuzunden almis olabilir ucuza ama Kayseriye geldikten sonra kendine hic birsey katmadi Amrabat. Mevcut haliylede Kayseriye buyuk maclar haric hic bir katkida bulunmadi (buyuk maclarda dedigim ufak ufak parlamalar).
Mevcut hali ile istikrarsiz bir takimda istikrarsiz bir futbolcu, ne yuzle 15 milyon isteniyor anlamiyorum. Konuyu dahada fazla uzatmiyorum ve herkese iyi gunler diliyorum![]()
sen benim yazdiklarimi okumuyosun okusan zaten cevap yazmassin ben kisaca özetlemek gerekirse, dedimki benim standartlarima ve düsüncelerime göre bir oyuncu hangi yasta nerde parliyorsa orada kesfedilmistir.. hadi sanada iyi günler.. bu kadar saldirilacak ne dedim anlamiyorum stresiniz varsa gidin baska bir yerde atin beyler disari cikin hava alin forumda niye stresinizi atmaya calisiyorsunuz?![]()
Amrabat geleceğine Pino kalsın![]()
Steam: briannn07
PS4: Swoldern
Transfer, genel olarak. Amrabat 3. alternatifti kanat listesinde yabancı olarak. Arshavin-Barnetta-Amrabat-Assaidi. Hoilett yazıldı ama doğrulatamadım.
7-8 tane adam alınacaktı. Şu geçtiğimiz 2 günde işler sarpa sardı ve liste oldukça daraldı. Ünal Aysal da açıkladı zaten 4-5 adam alacağız dedi ve forveti söylemedi mevkii olarak. Adebayor'u alamadık, Ba'yı da o maliyete uygun görmedik. Gel gelelim 7 Milyon €'ya Amrabat'ı layık görüyoruz şu durumda. Hayretler içerisindeyim. Tek bir dileğim var Kayserispor 15 Milyon €'da diretsin ve almayalım şu adamı. 7 Milyon €'ya Arshavin'i istesek alabiliyoruz. Tabii ki yıllığı aynı değil ama "Arshavin" sonuçta. 10-13 Milyon €'ya Demba Ba'yı getirebiliyorsun. Demek istediğim parayı har vurup harman savuralım değil madem Amrabat'a bu parayı verebiliyorsun, üst düzey oyunculardan yana kullanmak daha mantıklı tercih olarak.
Açık ve net söylüyorum savunmaya takviye yapılmaya çalışılıyordu. Forvet transferi için uğraşılıyordu. Melo geldi gibi birşey zaten. Hamit için hala "menajer oyunları" devam ediyor. 2 kanada yerli-yabancı görüşmeler oluyordu. Kabaca 7-8 oyuncu alınacak gibiydi. Sanırım Ünal Aysal da böyle birşey açıkladı ama benim bildiğim ve gerçek de buydu bundan adım gibi eminim. Şimdi o sayı 4-5'e düştü. 25'inde transfer bitmezse şaşırır mıyım? Hem de hiç şaşırmam. Neyin peşindeyiz anlamıyorum. 4-5 gün önceki tıkır tıkır işleyen çarklar adeta bozuldu. Birşeyler dönüyor yönetim içinde ya da paraya kıyamıyoruz.
Amrabat olmamış.
Çok şükür.![]()
Ağzımı seveyim.
Hayırlısı buydu bence de Galatasaray adına . Hurma dizlerini dövsün .
Sanmasınlar yıkıldık, sanmasınlar çöktük, bir başka bahar için, sadece yaprak döktük.
Ocak ayinda yari fiyattan aza baska birine verirler![]()
Hasan Ali Kaldırım, Türk pasaportlu, ülkenin en kısıtlı mevkisinde top oynuyor, 4 milyon euro'ya Fenerbahçe'ye satabiliyor işinin ehli Süleyman Hurma.
Amrabat için Galatasaray 7 milyon euro vermeyi kabul ediyor - ki bu çok büyük saçmalık- ama Süleyman bey 15 milyon euro istiyor. Bu işte bir terslik var, devreye Fenerbahçe girse 7.5 milyon'a bu iş biterdi, bence.
Neyse ki en hayırlısı oldu, teşekkürler Süleyman Hurma.
Amrabat büyük ihtimal Türkiye liginde başka takıma gidecektir.
Biz Afrika'dan ucuz Emenike gibi canavar gibi adamlar getirelim. Başarısız olacaksa onlar olsun bari. Yoksa transfer falan yapamayacağız.