Sayfa 750 / 1204 İlkİlk ... 250650700740748749750751752760800850 ... SonSon
22,471 ile 22,500 arası toplam 36115 sonuç

Konu: Galatasaray Transfer Haberleri | Ryan Donk

Nesil
    2006
    Yer
    ada'dan

Quote Originally Posted by KanaKe View Post
    gecen sezondan bahsediyorum ben 6 maca cikmis sadece.. rezerv takimdaydi gecen sezon.
    Valla ondan onceki 2 sezonda 50+ mac yapmis bir adam, yarim sezonda 10+ mac yapmis bir adamin reservlik bir hali yok, hele kesvedilmemis hali hic yok

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul & İzmir

15 istemiyormuş cidden adam bildigin satmamak için uçuyor da uçuyor biri bu adama dur demeli
    Eğer adaletsizlik karşısında tarafsız kalıyorsanız, zalimin tarafını seçmişsiniz demektir.

Nesil
    2009
    Yer
    İstanbul

avrupada da piyasa ayni kardesim amrabat su an avrupada oynuyor olsa yine 10 milyon eurolar konusulacakti adamin kapi gibi daha 3,5 senelik sözlesmesi var hangi kulüp 5-6 milyon euroya birakmak istesin böyle bir adami..
    çok iyi biliyomuşsun piyasayı eljero elia gibi oyuncu 9 m €a gitti krasic juve ye 15 e gitti 7 - 8 e liverpool a gitti şuan elia ı istesek ben eminim 6-7'e alırız nedir bu amrabat anlamadım devre arasında neyse piyasa daha yüksek oluyoda amrabat yaz transfer sezonunda 5 ten fazla etmicek bi oyuncu

Nesil
    2008
    Yer
    Frankfurt am Main

Quote Originally Posted by Bordo61Mavi View Post
    Valla ondan onceki 2 sezonda 50+ mac yapmis bir adam, yarim sezonda 10+ mac yapmis bir adamin reservlik bir hali yok, hele kesvedilmemis hali hic yok
    50 mac yaptida sanki 50 mactada 90 dakika mi oynadi bak senin icin oynadigi dakikalari buldum getirdim o dedigin 2 sezonda toplam 2877 dakika oynamis toplam 51 maca cikmis buda mac basina 56 dakika yapar.. 21 kere oyuna sonradan dahil olmus 21 kerede oyundan alinmis yani topu topu 8 macta 90 dakika oynamis simdi 8 macta 90 dakika oynayan adama sen as oyuncu diyorsan hic tartismaya gerek yok sen daha iyisini bilirsin.. gecen sezon kayseride 24 maca cikmis 2013 dakika oynamis sadece 1 kere oyuna sonradan dahil olmus.. sen hala israr edersin simdi psv de bu adam kesfedilmisti dersin

Nesil
    2006
    Yer
    ada'dan

50 mac yaptida sanki 50 mactada 90 dakika mi oynadi bak senin icin oynadigi dakikalari buldum getirdim o dedigin 2 sezonda toplam 2877 dakika oynamis toplam 51 maca cikmis buda mac basina 56 dakika yapar.. 21 kere oyuna sonradan dahil olmus 21 kerede oyundan alinmis yani topu topu 8 macta 90 dakika oynamis simdi 8 macta 90 dakika oynayan adama sen as oyuncu diyorsan hic tartismaya gerek yok sen daha iyisini bilirsin.. gecen sezon kayseride 24 maca cikmis 2013 dakika oynamis sadece 1 kere oyuna sonradan dahil olmus.. sen hala israr edersin simdi psv de bu adam kesfedilmisti dersin
    Sen kesvedilmemis bir oyuncu diyorsun bu adam Kayserispordami kesvedilmis.

Okadar macta forma giymis bir adam kac dakika olursa olsun reserv takimdan diyorsan ben konuyu amacindan daha fazla saptirmiyalim derim Nasil reserv ve kesvedilmemis yaptin adami halen aklim almiyor

Nesil
    2008
    Yer
    Frankfurt am Main

Quote Originally Posted by Facx View Post
    çok iyi biliyomuşsun piyasayı eljero elia gibi oyuncu 9 m €a gitti krasic juve ye 15 e gitti 7 - 8 e liverpool a gitti şuan elia ı istesek ben eminim 6-7'e alırız nedir bu amrabat anlamadım devre arasında neyse piyasa daha yüksek oluyoda amrabat yaz transfer sezonunda 5 ten fazla etmicek bi oyuncu
    kariyerleri düsüste olan adamlari getirip örnek veriyorsun amrabatin kariyeri daha yeni yükselise gecti 1 sene daha kayseride oynasin seneye helalinden 10-15 milyona avrupaya yada rusyaya okuturlar görürsünüz.. krasic dedigin adam juventusa transfer oldugundan beri ortada yok elia desen 2 sene önce dünya kupasinda hollanda milli takimi kadrosundaydi bu sene avrupa sampiyonasina götürülmedi bildigim kadariyla.. üstelik verdigin ücretler bu oyuncular icin bile yüksek benim gözümde bende zaten diyorum amrabat icin su an 10-15 milyon yüksektir benim gözümde ama piyasa böyle elia krasic formlari yerinde olsa bunlarda 10 15 e rahat transfer olurlardi..

Nesil
    2009
    Yer
    İstanbul

al dostum

http://www.transfermarkt.de/en/engin...eler_8399.html

27 maç ortalama 61 dk 5 maç 90 dk oynamış ve as oyuncu napıcaz şimdi ?

Nesil
    2008
    Yer
    Frankfurt am Main

Sen kesvedilmemis bir oyuncu diyorsun bu adam Kayserispordami kesvedilmis.

Okadar macta forma giymis bir adam kac dakika olursa olsun reserv takimdan diyorsan ben konuyu amacindan daha fazla saptirmiyalim derim Nasil reserv ve kesvedilmemis yaptin adami halen aklim almiyor
    kesfedilse psv niye 1 milyona biraksin neyse ben daha yazmiyorum 8 macta 90 dakika oynamis bi adamin nesini kesfedecekler..

Nesil
    2006
    Yer
    22 | 34

Oyuncuyu GS almak istiyor bunu da Fenerli ve Trabzonlu tartışıyor

Nesil
    2006
    Yer
    ada'dan

kesfedilse psv niye 1 milyona biraksin neyse ben daha yazmiyorum 8 macta 90 dakika oynamis bi adamin nesini kesfedecekler..
    Stoch'ta normal sezonun 9 macinda 90 dakika gorev almis, odami kesvedilmemis

Adamin belliki sorunlari olmus kuluple gelmeden onceki sezonu, ama bu demek degildirki reservdi ve kesvedilmemisti

Nesil
    2008
    Yer
    Frankfurt am Main

amrabat 25 inde kayseride kesfedildi benim düsüncem bu sekildedir kimseyide ikna etmek zorunda degilim herkesin fikri kendine.... isterseniz size örnek vereyim yusuf niye 32 yasinda milli takima yükseldi? cünkü 32 sinde kesfedildi bazi oyuncular 17-18 inde kesfedilir bazilarida gec kesfedilir oyuncunun formuyla takima uyumuyla alakali bi durum..

Nesil
    2008
    Yer
    Frankfurt am Main

Stoch'ta normal sezonun 9 macinda 90 dakika gorev almis, odami kesvedilmemis

Adamin belliki sorunlari olmus kuluple gelmeden onceki sezonu, ama bu demek degildirki reservdi ve kesvedilmemisti
    stoch fenere gelmeden önce kendisini twentede kanitlamisti amrabat ise psv de pekde kendini kanitlayamadi senin stoch örnegii olmadi yani..

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Keşfedilme kelimesi olmuyor sanki oraya, kendini gösterdi ya da parlattı demek daha mantıklı gibi. Drogba'da mesela geç parladı ama keşfedilmek farklı bişey, tanıtmak, parlatmak farklı bişey.
    Screw you guys, I'm goin' home

Nesil
    2006
    Yer
    ada'dan

stoch fenere gelmeden önce kendisini twentede kanitlamisti amrabat ise psv de pekde kendini kanitlayamadi senin stoch örnegii olmadi yani..
    Ben onu kesvedilme icin demedim okursan anlarsin

Fenerbahcenin as adami Stochun 90 dakika gorev aldigi mac sayisi ve
    PSV'nin RESERV takiminda oyniyan Amrabatin aldigi 90 dk mac sayisi

Sen Stochu As kabul ediyosan Amrabata reserv demen cok komik oluyor

Nesil
    2008
    Yer
    Frankfurt am Main

Quote Originally Posted by Spy.94 View Post
    Keşfedilme kelimesi olmuyor sanki oraya, kendini gösterdi ya da parlattı demek daha mantıklı gibi. Drogba'da mesela geç parladı ama keşfedilmek farklı bişey, tanıtmak, parlatmak farklı bişey.
    öylede denebilir ama sonuc olarak ikiside ayni manaya geliyor oyuncu parlamadan zaten nesini kesfedeceksin ?

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Beyler isler pek iyi gitmiyor diye duydum, hayirlisi.

Nesil
    2008
    Yer
    Frankfurt am Main

Ben onu kesvedilme icin demedim okursan anlarsin

Fenerbahcenin as adami Stochun 90 dakika gorev aldigi mac sayisi ve
    PSV'nin RESERV takiminda oyniyan Amrabatin aldigi 90 dk mac sayisi

Sen Stochu As kabul ediyosan Amrabata reserv demen cok komik oluyor
    ben onu gecen sezon icin söylemistim sadece 6 maca cikmis rezerv takimdaydi diye.. ki zaten rezerv takimda olmasa 1 milyona kayseriye niye biraksinlar adami psv nin as kadrosundan 1 milyona adam alinabilecegini mi saniyorsun

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Revolution View Post
    Beyler isler pek iyi gitmiyor diye duydum, hayirlisi.
    Hangi işler?Amrabat mi sadece?

Nesil
    2006
    Yer
    ada'dan

ben onu gecen sezon icin söylemistim sadece 6 maca cikmis rezerv takimdaydi diye.. ki zaten rezerv takimda olmasa 1 milyona kayseriye niye biraksinlar adami psv nin as kadrosundan 1 milyona adam alinabilecegini mi saniyorsun
    Oyle boyle adam RESERV ve kesvedilmemis degildi, 2.5 sezonda 50-60 maca cikmisti ve Kayseriye 1.1 milyona gelmisti (biz bank asyadan okadara futbolcu aliyoruz).

Kayseri disiplin sorunlari yuzunden almis olabilir ucuza ama Kayseriye geldikten sonra kendine hic birsey katmadi Amrabat. Mevcut haliylede Kayseriye buyuk maclar haric hic bir katkida bulunmadi (buyuk maclarda dedigim ufak ufak parlamalar).

Mevcut hali ile istikrarsiz bir takimda istikrarsiz bir futbolcu, ne yuzle 15 milyon isteniyor anlamiyorum. Konuyu dahada fazla uzatmiyorum ve herkese iyi gunler diliyorum

Nesil
    2008
    Yer
    Frankfurt am Main

Oyle boyle adam RESERV ve kesvedilmemis degildi, 2.5 sezonda 50-60 maca cikmisti ve Kayseriye 1.1 milyona gelmisti (biz bank asyadan okadara futbolcu aliyoruz).

Kayseri disiplin sorunlari yuzunden almis olabilir ucuza ama Kayseriye geldikten sonra kendine hic birsey katmadi Amrabat. Mevcut haliylede Kayseriye buyuk maclar haric hic bir katkida bulunmadi (buyuk maclarda dedigim ufak ufak parlamalar).

Mevcut hali ile istikrarsiz bir takimda istikrarsiz bir futbolcu, ne yuzle 15 milyon isteniyor anlamiyorum. Konuyu dahada fazla uzatmiyorum ve herkese iyi gunler diliyorum
    sen benim yazdiklarimi okumuyosun okusan zaten cevap yazmassin ben kisaca özetlemek gerekirse, dedimki benim standartlarima ve düsüncelerime göre bir oyuncu hangi yasta nerde parliyorsa orada kesfedilmistir.. hadi sanada iyi günler.. bu kadar saldirilacak ne dedim anlamiyorum stresiniz varsa gidin baska bir yerde atin beyler disari cikin hava alin forumda niye stresinizi atmaya calisiyorsunuz?

Nesil
    2009
    Yer
    Istanbul

Amrabat geleceğine Pino kalsın
    Steam: briannn07
    PS4: Swoldern

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by LadroN View Post
    Hangi işler?Amrabat mi sadece?
    Transfer, genel olarak. Amrabat 3. alternatifti kanat listesinde yabancı olarak. Arshavin-Barnetta-Amrabat-Assaidi. Hoilett yazıldı ama doğrulatamadım.

7-8 tane adam alınacaktı. Şu geçtiğimiz 2 günde işler sarpa sardı ve liste oldukça daraldı. Ünal Aysal da açıkladı zaten 4-5 adam alacağız dedi ve forveti söylemedi mevkii olarak. Adebayor'u alamadık, Ba'yı da o maliyete uygun görmedik. Gel gelelim 7 Milyon €'ya Amrabat'ı layık görüyoruz şu durumda. Hayretler içerisindeyim. Tek bir dileğim var Kayserispor 15 Milyon €'da diretsin ve almayalım şu adamı. 7 Milyon €'ya Arshavin'i istesek alabiliyoruz. Tabii ki yıllığı aynı değil ama "Arshavin" sonuçta. 10-13 Milyon €'ya Demba Ba'yı getirebiliyorsun. Demek istediğim parayı har vurup harman savuralım değil madem Amrabat'a bu parayı verebiliyorsun, üst düzey oyunculardan yana kullanmak daha mantıklı tercih olarak.

Açık ve net söylüyorum savunmaya takviye yapılmaya çalışılıyordu. Forvet transferi için uğraşılıyordu. Melo geldi gibi birşey zaten. Hamit için hala "menajer oyunları" devam ediyor. 2 kanada yerli-yabancı görüşmeler oluyordu. Kabaca 7-8 oyuncu alınacak gibiydi. Sanırım Ünal Aysal da böyle birşey açıkladı ama benim bildiğim ve gerçek de buydu bundan adım gibi eminim. Şimdi o sayı 4-5'e düştü. 25'inde transfer bitmezse şaşırır mıyım? Hem de hiç şaşırmam. Neyin peşindeyiz anlamıyorum. 4-5 gün önceki tıkır tıkır işleyen çarklar adeta bozuldu. Birşeyler dönüyor yönetim içinde ya da paraya kıyamıyoruz.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Amrabat olmamış.

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Çok şükür.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Ağzımı seveyim.

Nesil
    2009
    Yer
    İstanbul

Hayırlısı buydu bence de Galatasaray adına . Hurma dizlerini dövsün .
    Sanmasınlar yıkıldık, sanmasınlar çöktük, bir başka bahar için, sadece yaprak döktük.

Nesil
    2006
    Yer
    ada'dan

Ocak ayinda yari fiyattan aza baska birine verirler

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Hasan Ali Kaldırım, Türk pasaportlu, ülkenin en kısıtlı mevkisinde top oynuyor, 4 milyon euro'ya Fenerbahçe'ye satabiliyor işinin ehli Süleyman Hurma.

Amrabat için Galatasaray 7 milyon euro vermeyi kabul ediyor - ki bu çok büyük saçmalık- ama Süleyman bey 15 milyon euro istiyor. Bu işte bir terslik var, devreye Fenerbahçe girse 7.5 milyon'a bu iş biterdi, bence.

Neyse ki en hayırlısı oldu, teşekkürler Süleyman Hurma.

Nesil
    2006
    Yer
    22 | 34

Quote Originally Posted by uAburak89 View Post
    Hasan Ali Kaldırım, Türk pasaportlu, ülkenin en kısıtlı mevkisinde top oynuyor, 4 milyon euro'ya Fenerbahçe'ye satabiliyor işinin ehli Süleyman Hurma.

Amrabat için Galatasaray 7 milyon euro vermeyi kabul ediyor - ki bu çok büyük saçmalık- ama Süleyman bey 15 milyon euro istiyor. Bu işte bir terslik var, devreye Fenerbahçe girse 7.5 milyon'a bu iş biterdi, bence.

Neyse ki en hayırlısı oldu, teşekkürler Süleyman Hurma.
    Bu beni de çok şaşırtıyor gerçekten.Avrupa'da bin tane Amrabat bulunur.Ama Hasan Ali gibi Türk ve sol bek oynayacak o seviyede olabilen futbolcu çok nadir bulunur.Gel gelelim istenilen bonservis bedelleri çok çok farklı.

Nesil
    2006
    Yer
    Malatya

Amrabat büyük ihtimal Türkiye liginde başka takıma gidecektir.

Biz Afrika'dan ucuz Emenike gibi canavar gibi adamlar getirelim. Başarısız olacaksa onlar olsun bari. Yoksa transfer falan yapamayacağız.

Mesaj Yetkileri