Sayfa 3 / 7 İlkİlk 12345 ... SonSon
61 ile 90 arası toplam 188 sonuç

Konu: Feda Etmeyen Veda Etsin

1. Default

Belediye skoru normal belalımız oldugu için uefada 2.çıkarsın die umut ediyorum ligde ilk 3 e girsen yeter bu sene ziraatte en az bi final istiyoruz( ) Başarılar Takipçinim

Quote Originally Posted by zalim0773 View Post
    Belediye skoru normal belalımız oldugu için uefada 2.çıkarsın die umut ediyorum ligde ilk 3 e girsen yeter bu sene ziraatte en az bi final istiyoruz( ) Başarılar Takipçinim
    Aynen belalı belediye uefa grupları zorlamayacak 1. bile olabiliriz Ligde hedef şampiyonluk

Default Bursa Maçı Ve Puan Durumu

GÜÇLÜ ANADOLU TAKIMINI ZOR DA OLSA GEÇTİK.

5.HAFTA SONUNDA OLUŞAN PUAN DURUMU

Fenerbahçe ve Galatasaray birbirleriyle oynadılar ilk 3 sırayı paylaşıyoruz .Biz henüz büyük maç oynamadık (Trabzon ve Bursa hariç).

Default Bir Bir Kazanıyoruz

KARTALIN ŞARJÖRÜNDE TEK MERMİ VAR!

Fenerin puan kaybı yaşadığı haftada deplasmanda yine tek gollü galibiyet aldık.Liderlik koltuğuna oturduk bırakmayız inşallah

Default Avrupa Da Kartalın Kanat Sesleri!

Bu galibiyetle puanımızı 6 ya çıkardık ve gruptan çıkma yolunda önemli adım attık.Almeida oyunda etkili oluyor ama fazla pozisyon bulamıyoruz Nitekim golü attıktan sonra geri çekildik ve golü yedik .İkinci yarıya Simao-Isaac değişikliğiyle başladık ve Isaac dk 85 te attığı golle takıma 3 puanı kazandırdı.Pozisyona giremememiz beni çift forvet sistemine yakınlaştırıyor böyle devam ederse çift forvete döneceğim

Nesil
    2010
    Yer
    İzmir,Türkiye

Hocam Isaac'i veya Pektemek'i Poacher yap yanına da koy Almeida'yı Target Man olarak daha etkili olabilir.

Quote Originally Posted by Tuskarr View Post
    Hocam Isaac'i veya Pektemek'i Poacher yap yanına da koy Almeida'yı Target Man olarak daha etkili olabilir.
    pektemek aşırı etkisiz wilfried belki poacher yapıp almeidanın yanına koyabilirim.almeida zaten target man oynuyor ama galiba çift forvet deneyecegim alıştırıyorum takımı

Default Kartal Antepe Patladı

ÇİFT FORVET VE YAĞMUR GİBİ GOLLER!

Maça çift forvet başladık.Almeida nın yanına Bony Wilfried poacher olarak yerini aldı.Dakika 37 e kadar 3-0 ı yakaladık.37 de Olcan a arkadan sert giren antepli oyundan atıldı ve goller geldi.Almeida sakatlandı durumu kötü gözüküyor.Sağlık raporu alacağız inşallah çok kötü değildir sakatlığı...

BÜYÜK ŞOK HUGO ALMEİDA 6 AY SAHALARDAN UZAK KALACAK!!!!

Default Sivas Ta Uçamadık

SİVAS TA ALTIN DEĞERİNDE 2 PUAN KAYBETTİK

Henüz maçın başında korner golüne engel olamadık geriye düştük ikinci yarıya pektemek- Isaac değişikliğiyle başladık.Kalemizde bir gol daha yedik ancak bu golden sonra pes etmedik ve durumu 2-2 ye getirdik.Almeida nın sakatlığı canımı sıktı.Takımın en iyi futbolcusu ve formdaydı.Böyle giderse tek forvete geri döneceğiz.4 gün sonra TT Arena ya Gs ile oynamaya gidiyoruz hayırlısı

11. Default

Biraz gol sıkıntın var gbi 6 lık maç hariç

Biraz gol sıkıntın var gbi 6 lık maç hariç
    Hiç sorma tam çift forvet sistem iyi falan diyordum Almeida gitti target man oynatacak adam yok.Şimdi gs ile maçım var o maça tek forvet çıkacagım bakalım neler olacak

Son Dakika:Isaac 2 hafta yok

Default Arena Da Kartal ın Kanat Sesleri!!!

BEŞİKTAŞ LİDERLİK KOLTUĞUNU DEVRALDI!

İlk golü bulan taraf bizdi.Gs oyunda kontrolü ele geçirdi.Sivok penaltı yaptırdı.Cenk kurtardı.Tam Cenk e helal olsun derken yan top zaafı gösterdi yine elinden kaçırdı topu saçma sapan gol yedik Galatasaray eşitliği sağladı.Ve sahneye penaltı yaptıran Tomas Sivok çıktı golü attıktan sonra Arena da yanan meşaleler kafamızı karıştırsada altın değerinde 3 puan bizim oldu

9.HAFTA SONUCU OLUŞAN PUAN DURUMU

14. Default

İyi skor hakem acemi galiba önüne gelene sarı çıkarmış

İyi skor hakem acemi galiba önüne gelene sarı çıkarmış
    aynen herkese sarı çıkardı
    Last edited by InglorValdamir : 20.Haziran.2012 at 20:05 Reason: kelime yanlışlığı

Default Avrupa!

DEPLASMANDA 1 PUAN KAZANDIK DİYEBİLİRİM!

Oyunun hemen başında öne geçmemize rağmen 3 puanı hakeden taraf Dnipro'ydu.

ARTIK FARK 3 PUAN

Takipçimiz Gs ın deplasmanda Belediyeye yenilmesi,Fb nin de deplasmanda G.antep e kaybetmesi sonucu 2.Belediye ile aradaki puan farkını 3 e çıkardık.Yine tek gol var ama önemli olan 3 puan

EDİT:İsmail kırmızı görmeye devam ediyor iyice alışkanlık haline getirdi.Yine 2 haftalık maaşını kestik

KARAKARTAL İNÖNÜ DE YIKILDI!

Maçın başında M.Pektemek gereksiz saçma sapan hareketten kırmızı gördü takımını yalnız bıraktı.Beşiktaş o dakikadan sonra net pozisyonlar buldu ancak Bony Wilfried pozisyonlardan yararlanamadı ve G.birliği 3 puanı alan taraf oldu.Takipçilerimiz haftayı 3 puanla geçtiler.Böylece bu sezon lig de ilk defa yenildik namağlup ünvanımızı İnönü de bırakmak zorunda kaldık.

19. Default

Yanlış anlama ama ya sen yada takım disiplinsiz yada İkisi

KARTAL YİNE PUAN KAYBETTİ!

Bir oyuncunun sakatlanışı takımı ancak bu kadar etkiler herhalde.Gol pozisyonuna giriyoruz girdiklerimizi atamıyoruz top direkten dönüyor yüzde 100 lük pozisyonlar kaçıyor.3 gün sonra Fenerbahçe maçına daha sıkı hazırlanacağız.

Yanlış anlama ama ya sen yada takım disiplinsiz yada İkisi
    valla her kırmızı karta 2 hafta maaş kesiyorum.Özel iletişime geçip kızıyorum hatta.Kulüp baya bir maaştan kurtuldu bu sayede.Kötü olan şu ki takım girdiği pozisyonları değerlendiremiyor Wilfried poacher yanına hedef adam lazım.Devre arası iyi bir golcü alacağız taraftarlarımız rahat olsun

22. Default

Quote Originally Posted by InglorValdamir View Post

valla her kırmızı karta 2 hafta maaş kesiyorum.Özel iletişime geçip kızıyorum hatta.Kulüp baya bir maaştan kurtuldu bu sayede.Kötü olan şu ki takım girdiği pozisyonları değerlendiremiyor Wilfried poacher yanına hedef adam lazım.Devre arası iyi bir golcü alacağız taraftarlarımız rahat olsun
    Şimdi poziyonuna göre ceza ver öle haken hatasu ile kırnmızı yiyen adama 2 hafta ceza verirsen küser endişeye düşer ve takımı huzursuz eder ve diger futbolcularıda etkiler

Şimdi poziyonuna göre ceza ver öle haken hatasu ile kırnmızı yiyen adama 2 hafta ceza verirsen küser endişeye düşer ve takımı huzursuz eder ve diger futbolcularıda etkiler
    Maçların hepsini dikkatlice izlediğimden suç hep bizde gidiyor adamın ayağına öküz gibi dalıyor hakem çat kırmızıyı çıkartıyor haklı olarak.Hepsi kabul ediyor cezayı zaten itiraz yok.Özür falan diliyorlar bakalım ne olacak Fener maçım var birazdan...

24. Default

Maçların hepsini dikkatlice izlediğimden suç hep bizde gidiyor adamın ayağına öküz gibi dalıyor hakem çat kırmızıyı çıkartıyor haklı olarak.Hepsi kabul ediyor cezayı zaten itiraz yok.Özür falan diliyorlar bakalım ne olacak Fener maçım var birazdan...
    3 puan almassan buraya bir daha yazma

3 puan almassan buraya bir daha yazma
    geliyor maç sonucu

26. Default

geliyor maç sonucu
    OOOOOOooooo..........

Default Kartal Kanarya Avladı!!!

NEREDE KALMIŞTIK???

BEŞİKTAŞ İNÖNÜ STADINI DOLDURAN MUHTEŞEM TARAFTARININ ÖNÜNDE GÜÇLÜ RAKİBİNİ 1-0 MAĞLUP ETTİ.HER ZAMANKİ GİBİ YİNE 1 GOL ATTIK

Bu arada Olcan Adın 4-5 hafta sahalardan uzak kalacak.Sakatlıktan benim kadar çeken var mı?

28. Default

güzel galibiyet hakketmişsin maçı Olcan kötü olmuş sakatlıgı

güzel galibiyet hakketmişsin maçı Olcan kötü olmuş sakatlıgı
    Galibiyeti aldık önümüzde Tottenham maçı var bugun baya oynadık sabaha güncelleme artıkHERKES DEN KATILIM BEKLİYORUM BU ARADA.YORUMLARINIZI ESİRGEMEYİN

30. Default

Galibiyeti aldık önümüzde Tottenham maçı var bugun baya oynadık sabaha güncelleme artıkHERKES DEN KATILIM BEKLİYORUM BU ARADA.YORUMLARINIZI ESİRGEMEYİN
    Tottenham dan beraberlik iyidir Galibiyet daha da iyidir

Sayfa 3 / 7 İlkİlk 12345 ... SonSon

Mesaj Yetkileri