Belediye skoru normal belalımız oldugu için uefada 2.çıkarsın die umut ediyorum ligde ilk 3 e girsen yeter bu sene ziraatte en az bi final istiyoruz() Başarılar Takipçinim
Belediye skoru normal belalımız oldugu için uefada 2.çıkarsın die umut ediyorum ligde ilk 3 e girsen yeter bu sene ziraatte en az bi final istiyoruz() Başarılar Takipçinim
Bu galibiyetle puanımızı 6 ya çıkardık ve gruptan çıkma yolunda önemli adım attık.Almeida oyunda etkili oluyor ama fazla pozisyon bulamıyoruz Nitekim golü attıktan sonra geri çekildik ve golü yedik .İkinci yarıya Simao-Isaac değişikliğiyle başladık ve Isaac dk 85 te attığı golle takıma 3 puanı kazandırdı.Pozisyona giremememiz beni çift forvet sistemine yakınlaştırıyor böyle devam ederse çift forvete döneceğim
Hocam Isaac'i veya Pektemek'i Poacher yap yanına da koy Almeida'yı Target Man olarak daha etkili olabilir.
ÇİFT FORVET VE YAĞMUR GİBİ GOLLER!
Maça çift forvet başladık.Almeida nın yanına Bony Wilfried poacher olarak yerini aldı.Dakika 37 e kadar 3-0 ı yakaladık.37 de Olcan a arkadan sert giren antepli oyundan atıldı ve goller geldi.Almeida sakatlandı durumu kötü gözüküyor.Sağlık raporu alacağız inşallah çok kötü değildir sakatlığı...
BÜYÜK ŞOK HUGO ALMEİDA 6 AY SAHALARDAN UZAK KALACAK!!!!
SİVAS TA ALTIN DEĞERİNDE 2 PUAN KAYBETTİK
Henüz maçın başında korner golüne engel olamadık geriye düştük ikinci yarıya pektemek- Isaac değişikliğiyle başladık.Kalemizde bir gol daha yedik ancak bu golden sonra pes etmedik ve durumu 2-2 ye getirdik.Almeida nın sakatlığı canımı sıktı.Takımın en iyi futbolcusu ve formdaydı.Böyle giderse tek forvete geri döneceğiz.4 gün sonra TT Arena ya Gs ile oynamaya gidiyoruz hayırlısı
Biraz gol sıkıntın var gbi 6 lık maç hariç
BEŞİKTAŞ LİDERLİK KOLTUĞUNU DEVRALDI!
İlk golü bulan taraf bizdi.Gs oyunda kontrolü ele geçirdi.Sivok penaltı yaptırdı.Cenk kurtardı.Tam Cenk e helal olsun derken yan top zaafı gösterdi yine elinden kaçırdı topu saçma sapan gol yedik Galatasaray eşitliği sağladı.Ve sahneye penaltı yaptıran Tomas Sivok çıktı golü attıktan sonra Arena da yanan meşaleler kafamızı karıştırsada altın değerinde 3 puan bizim oldu
9.HAFTA SONUCU OLUŞAN PUAN DURUMU
İyi skor hakem acemi galiba önüne gelene sarı çıkarmış![]()
ARTIK FARK 3 PUAN
Takipçimiz Gs ın deplasmanda Belediyeye yenilmesi,Fb nin de deplasmanda G.antep e kaybetmesi sonucu 2.Belediye ile aradaki puan farkını 3 e çıkardık.Yine tek gol var ama önemli olan 3 puan
EDİT:İsmail kırmızı görmeye devam ediyor iyice alışkanlık haline getirdi.Yine 2 haftalık maaşını kestik
KARAKARTAL İNÖNÜ DE YIKILDI!
Maçın başında M.Pektemek gereksiz saçma sapan hareketten kırmızı gördü takımını yalnız bıraktı.Beşiktaş o dakikadan sonra net pozisyonlar buldu ancak Bony Wilfried pozisyonlardan yararlanamadı ve G.birliği 3 puanı alan taraf oldu.Takipçilerimiz haftayı 3 puanla geçtiler.Böylece bu sezon lig de ilk defa yenildik namağlup ünvanımızı İnönü de bırakmak zorunda kaldık.
Yanlış anlama ama ya sen yada takım disiplinsiz yada İkisi![]()
valla her kırmızı karta 2 hafta maaş kesiyorum.Özel iletişime geçip kızıyorum hatta.Kulüp baya bir maaştan kurtuldu bu sayede.Kötü olan şu ki takım girdiği pozisyonları değerlendiremiyor Wilfried poacher yanına hedef adam lazım.Devre arası iyi bir golcü alacağız taraftarlarımız rahat olsun
güzel galibiyet hakketmişsin maçı Olcan kötü olmuş sakatlıgı