1 ile 30 arası toplam 6408 sonuç

Konu: Turksportal'dan Enstantaneler

Hybrid View

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

Quote Originally Posted by Ralf View Post
    Bende bilerek yazmış gırgır olsun diye sandım
    tabiki gırgır olsun diye yazdım
    birde başka sebebi de var her dil okuduğu şekilde yazar ama bizde nedense yazıldığı gibi yazma sıkıntısı vardır aslında mençıstır yunaytıd yazılması lazım ama internacional eziklik uğruna manchester united yazıyoruz ama ben zaman zaman böyle yazacağım ki bazı şeyler silik kalmasın

Quote Originally Posted by _yoLcu_ View Post
    ispanya bercelona real madrid atletiko madrid birde real soyedad
    ingiltere mencısthır citi manchester united chelsea liverpool birde porstmund ortspurtr
    fransa marsilya olimpik olanından
    italya inter milan fiorentina lazyo

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

birde başka sebebi de var her dil okuduğu şekilde yazar ama bizde nedense yazıldığı gibi yazma sıkıntısı vardır aslında mençıstır yunaytıd yazılması lazım ama internacional eziklik uğruna manchester united yazıyoruz ama ben zaman zaman böyle yazacağım ki bazı şeyler silik kalmasın
    http://www.tdk.gov.tr/index.php?opti...lar&Itemid=132

Doğrusu özgün adını yazmakmış, eğer ihtiyaç varsa parantez içinde Türkçe okunuşunu eklenebilirmiş.
    eto'o bitmiş.

Nesil
    2006
    Yer
    22 | 34

Hacım bu özel isim Özel isimler nereye gidersen git değişmez.Her yerde aynı yazılır (:

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by RaSenGan View Post
    Hacım bu özel isim Özel isimler nereye gidersen git değişmez.Her yerde aynı yazılır (:
    Ufak bir ayrıntı, farklı alfabelerle (Kiril alfabesi, Arap Alfabesi gibi) yazılmış özel isimler, ülke dillerine uyarlanmış transkripsiyonlarıyla yazılır. Saddam Hossain (Saddam Hüseyin), Osama Bin Laden (Usame Bin Ladin), Yaroslava Shvedova (Yaroslava Şvedova), Alexey Shved (Aleksey Şved) gibi.

Fun Facts gibi adamım valla

Mesaj Yetkileri