1 ile 30 arası toplam 40 sonuç

Konu: Bilinmezliğe Doğru | 1. Takım | Paços de Ferreira |1. Sezon

Hybrid View

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Valla tebrikler hocam. Senden korkulur
    "Biz, ilhamlarımızı, gökten ve gaipten değil; doğrudan doğruya hayattan almış bulunuyoruz."

Nesil
    2005
    Yer
    istanbul-izmir

Quote Originally Posted by lofthei View Post
    Valla tebrikler hocam. Senden korkulur
    Eyvallah hocam.0-1 falan yensek daha iyiydi millet hile yaptığımı sanacak=) geçen kariyerde de juveye falan 6 attım onda da böyle düşündüm=) Hile yaptığım falan sanılmasın diye bu tarz maçlarda maç içi görüntüler almaya çalışıyorum=)

Quote Originally Posted by comandante View Post
    Eyvallah hocam.0-1 falan yensek daha iyiydi millet hile yaptığımı sanacak=) geçen kariyerde de juveye falan 6 attım onda da böyle düşündüm=) Hile yaptığım falan sanılmasın diye bu tarz maçlarda maç içi görüntüler almaya çalışıyorum=)
    Hocam hem sunumuna hemde oyun bilgine hayranım.Lakin oyun cidden çok garip misal bende Hacettepe ile Süper Lig'e yükseldiğim ilk yıl Fenerbahçe'yi 7-0 yendim düşünebiliyor musun Fener'i 7-0.Bugun ilahı var bu oyunda

Nesil
    2005
    Yer
    istanbul-izmir

Quote Originally Posted by Gannicus View Post
    Hocam hem sunumuna hemde oyun bilgine hayranım.Lakin oyun cidden çok garip misal bende Hacettepe ile Süper Lig'e yükseldiğim ilk yıl Fenerbahçe'yi 7-0 yendim düşünebiliyor musun Fener'i 7-0.Bugun ilahı var bu oyunda
    Eyvallah hocam sağolasın.Dediğin gibi oyunda garip şeyler oluabiliyor bazen.benim 8 attığım manisa deplasmanda fenere 4 atıyor.fener gelip bana 4 atıyor=)) sonra herkes bana 4 atıyor :P şaka bi yana birşeyler var galiba ama anlamadım...Şu ana kadar tek öğrendiğim şey ister tek forvet ister 5 forvet oyna.hepsini poacher yapcaksın aga=)

Mesaj Yetkileri