Galatasaray ile 4. sezonun sonunda UEFA Kupasını kaldırarak mutlu sona ulaştık ve kariyerimi noktaladık sizlerle birlikte...Bu sefer farklı bir tecrübe yaşamak istedim. 7 ülkeden 14 lig açtım ve işsiz olarak başladım oyuna.Zaten gerçek hayatta da işsiz olduğum için durumu yadırgamadım açıkçası. Uygun gördüğümüz iki kulübe teklif yaptık ve sağolsunlar ikisi de olumlu döndü.Belçika 2. Ligi'nden Brussels ile Portekiz 1. Ligi'nden P.Ferreira..

Tercihimi P.Ferreiradan yana kullandım...Ama aklım da belçikada kalmadı değil...Kader=)

Şimdi kulübümüzü tanıyalım...

Kulübümüz 1950 yılında soğuk ve karyağışlı bir günde Faşist Diktatör Salazarın en yakın 3 komutanı tarafından kuruldu.Takımın gizli amacı avrupadan dikta rejimi için kaçak silah getirebilmekti. Bu sebeple bütün oyuncular güvenilir askerlerden seçildi.Kurucu komutanlardan birisi ise takım kaptanı oldu...Az çok futbol oynamayı biliyorlardı ama ligde hiçbir başarı gösteremeyerek küme düştüler.Fakat tabiiki bu işlerine gelmiyordu komutanların ve bir şike davası başlatarak P.Ferreirayı 2. ilan ettiler ve avrupa kapıları açıldı.

Bu olay sayesinde ülkeye altın silah gibi şeyler rahatlıkla sokulmaya başlandı.2. dünya savaşından çıkmış ülkelerden silahlar toplanıyor ülkeye getiriliyordu.Fakat İspanya bu durumdan telaşlıydı ve bunu portekiz hükümetine bildirdi.Portekiz hükümeti ise olayı örtbas etmeye çalışıyordu.

Tarih 1957yi gösterirken Almeria deplasmanından dönen P.Ferreira lı ekibi taşıyan uçak düştü.Sebebi hiçbir zaman bulunamadı.Ama kulüp kapatılmadı.Aksine Ordu aynı isimle yeni futbolcularla devam etti.Fakat bu sefer tek hedef futboldu.

İsterdim ki kulübümün böyle bir tarihi falan olsun.ama yok.Hiç bi özelliği yok abi adamların.1950de kurulmuşlar.Kulüb tarihi bu kadar=) Sizi de bu destansı kolpa tarihi okutarak yordum ama kusura bakmayın=)

Bayrağımız

Stadımız

Taraftarımız