-
24.Temmuz.2006, 20:35
Evet doğru. sana katılıyorum. Hala Luciano niye tutuluyor bu takımda anlamıyorum. Tamam takım savunmasını iyi yapamadığımız için çok gol yiyorduk ama defansın hatalarıyla da bir sürü gol yedik yine.
Yabancı hakkının Luciano'ya harcanması yazık. Elimizde şu anda aynı özelliğe sahip Servet, Luciano, Can, Önder var. Önder bunların arasında biraz daha öne çıkıyor. Benim düşüncem Luciano gönderilip her zaman söylediğim gibi iyi bir sağ bek almak lazım. defans ikilisi Lugano-Önder olabilir. Can da bu takımda zaman zaman yer almalıdır ama CL için hala yetersiz. Eğer sağ bek olmazsa ki zaten olmayacak düşünülmüyor, Defans göbeği Lugano-Servet, Lugano-Can olabilir. Sağ bek de Önder düşnülebilir. Önder ortaya çekildiğinde ise Serkan sağ kanatta düşünülebir.
Ayrıca şu anki duruma bakarsak bir sol bek alınacak. R.Carlos veya başkası alındığında boşa çıkan Ümit sağ kanatta da düşünülebilir.
SON DAKİKA: Fenerbahçe B36 ile yapacağı maçın hazırlıklarını Şükrü Şaraçoğlunda yaptığı idmanla sürdürüyor. Kadroya alınmayacağı söylenen Anelka'nin as takımla çift kale maça başlaması dikkatlerden kaçmadı. Ayrıca Anelka FB'nin çarşamba günü oynayacağı maçın kadrosuna da alırken ismi de UEFA ya bildirildi.
Fenerbahçe'nin idmanda yaptığı çift kale maçta as takımı;
Rüştü, Ümit-Can-Önder-Serkan, Appiah-M.Aurelio-Uğur, Alex, Anelka-Tuncay
oluşturdu.Gelişmeleri FB TV'den canlı olarak takip ettim. Bizle kalın gelişmeleri sıcağı sıcağına öğrenin...
Mesaj Yetkileri