Sayfa 370 / 483 İlkİlk ... 270320360368369370371372380420470 ... SonSon
11,071 ile 11,100 arası toplam 14489 sonuç

Konu: Büyük Şike Soruşturması

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul & İzmir

Yahu ne ciddiye alıyorsunuz Bosverin. Güvendikleri daglara kar yağdı. UEFA sopasından haber alınamıyor.
    Eğer adaletsizlik karşısında tarafsız kalıyorsanız, zalimin tarafını seçmişsiniz demektir.

Nesil
    2009
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by europeanconquer View Post
    Türk Futbolu için mükemmel bir haber,Fenerbahçe umarım gruplara kalır ve çok uzun yıllar sonra Galatasaray ve Fenerbahçe'yi aynı yıl içerisinde Şampiyonlar Ligi gruplarında görürüz.Tabi bu kadar güzel haber üstüne Beşiktaş'ın bu yıl Avrupa'da olmayacağını bilmek de üzüyor insanı.İnşallah bu yıl Türkler'in yılı olur Avrupa'da.
    Görmek istediğimiz yorumlar bunlar.Kendi adıma teşekkür ediyorum aynı dileklerle birlikte.

Tartışmanın da lüzumu yok evet mutluluğumuza gölge düşmesin şimdi.Artık transfer konusuna geçebiliriz.
    Sanmasınlar yıkıldık, sanmasınlar çöktük, bir başka bahar için, sadece yaprak döktük.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Corpus View Post
    Maalesef temiz bir Şampiyonlar Ligi izleyemeyeceğiz.
    Neden ki ?

Nesil
    2009
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by MeMo View Post
    Neden ki ?
    Geçti gitti boşver . Tartışma çıkmasın .
    Sanmasınlar yıkıldık, sanmasınlar çöktük, bir başka bahar için, sadece yaprak döktük.

Nesil
    2008
    Yer
    Frankfurt am Main

ne oldu ya o bilgin yazarlara baransuya maransuya hani men edilecektik 1-2 seneligine ))) ben diyorum itibar vermeyin söyle adamlara diye...

Quote Originally Posted by MeMo View Post
    Neden ki ?
    fener men edilmedi ya onlara eglence cikmadi diye

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Quote Originally Posted by futureless View Post
    Görmek istediğimiz yorumlar bunlar.Kendi adıma teşekkür ediyorum aynı dileklerle birlikte.
    Yani olması gereken bu abi,lig ayrı Avrupa ayrı.Avrupa'da Fenerbahçe'nin en yükseklere çıkmasını dilerim,bu bütün takımlar için aynı.
    Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

UEFA Kontrol ve Disiplin Komitesi, Kulübümüzün, 2012-13 sezonunda UEFA Şampiyonlar Ligi’nde yer almasına karar verdi.

Karar, UEFA’nın Kulübümüze ve Türkiye Futbol Federasyonu’na, 22 Haziran 2012 Cuma günü gönderdiği aşağıdaki açıklama ile bildirildi.

1- UEFA Kontrol ve Disiplin Komitesi ,Disiplin Müfettişi ve Fenerbahçe SK’nın kendisine ilave dosyalar sunabilmesinin uygunluğuna;

2- Katılıma uygunluk konusunda son kararın UEFA disiplin kurulunda olduğu kaydıyla, Şu an itibari ile Fenerbahçe SK’nın UEFA Karşılaşmalarına katılabilmesine karar verilmiştir.

FENERBAHÇE SPOR KULÜBÜ

Nesil
    2006
    Yer
    Tekirdağ

Büyük ihtimal Fenerbahçe Şampiyonlar Liginde hayırlı olsun.Ama yinede kesin deyip sonradan üzülmemek lazım.Çünkü şöyle bir madde var ;

UEFA: FB,katılıma uygunluk konusunda son kararın UEFA Disiplin Kurulunda olmak kaydıyla şu an itibariyle ŞL'ye katılabilir

Nesil
    2009
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by europeanconquer View Post
    Yani olması gereken bu abi,lig ayrı Avrupa ayrı.Avrupa'da Fenerbahçe'nin en yükseklere çıkmasını dilerim,bu bütün takımlar için aynı.
    İşte bazen olması gerekenin aksi yorumlar oluyor insan sinirleniyor . Ama şuanki keyfim anlatılamaz , o yüzden rahatım

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

içimizdeki fransızlar acaba ne diyecek telegol de kapandı zevkle izlerdim şimdi

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul - Tokat

Yalnız benim kafamda halen soru işaretleri var.. Tam olarak net değilim.. Sevinmek için az daha beklemek lazım..

Nesil
    2009
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by barahir View Post
    Yalnız benim kafamda halen soru işaretleri var.. Tam olarak net değilim.. Sevinmek için az daha beklemek lazım..
    Disiplin kurulundan aksi bir karar çıkabilir diye mi ?

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Yalnız borsada hisseler uçmuş durumda. Bizimde içeride haber uçuran bir kaç adamımız, cebimizde milyon dolarlarımız olacaktı, basacaktık parayı, dönecektik köşeyi : )
    ...
    http://i.hizliresim.com/eNzXNg.gif

Türkiye'nin En İyi Football Manager Sitesi

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul - Tokat

Quote Originally Posted by futureless View Post
    Disiplin kurulundan aksi bir karar çıkabilir diye mi ?
    Evet onu da düşünmüyor değilim, çünkü henüz belgeler tam incelenmedi UEFA tarafından.. Yine bir 23 Ağustos sabahı kötü haberle uyanmak istemiyorum.. Temkinli olmakta fayda var..

Nesil
    2006
    Yer
    Tekirdağ

Öğrendiğim kadarıyla geçen senede Uefa böyle bir yazı yollamış ve sonrası malum. O yüzden burda kargaşa çıkması için biraz daha beklememiz gerekiyor sanırım. Sonra herkes farklı durumlara düşebilir çünkü 2 taraf içinde geçerli.

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Mahkemeyi bu ay sonunda bitirirlerse ki mahkeme heyeti hiç bir talebi kabul etmeyip, soruşturmanın genişletilmesi isteklerini reddetti ki savcının çapraz sorguları dikkate almadan çok önceden hazırladığı mutaala ile birlikte görüyoruz ki, mahkemenin vereceği karar bile şimdiden belli, sadece yargıladık işte demek için devam ediyor davalar. O sebeple bu ay sonu olmazsa adli tatil girmeden mutlaka bitirmek isteyeceklerdir davayı.

Davanın sonucuna göre de UEFA Disiplin Kurulu karar alabilir. Geçen sene men edildiğimizde neredeyse eylül ayına girecektik. Gerçi geçen sene direk katılma hakkımız vardı, şimdi elemelerde oynayacağız, elemelere başladıktan sonra UEFA men eder mi bilmiyorum, böyle bir uygulaması var mı araştırmak gerek.

Yani garanti görmemek gerekir henüz çünkü geçen sene bu günlerde daha dava bile yoktu ortada, bu zamanki açıklamalar değişebilir.
    "YÜCE ATATÜRK"

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul - Tokat

Quote Originally Posted by Suicider View Post
    Öğrendiğim kadarıyla geçen senede Uefa böyle bir yazı yollamış ve sonrası malum. O yüzden burda kargaşa çıkması için biraz daha beklememiz gerekiyor sanırım. Sonra herkes farklı durumlara düşebilir çünkü 2 taraf içinde geçerli.
    Geçen seneki durum farklı.. Yollamayan TFF idi UEFA değil.. Yani geçen yıl da UEFA için bi sorun yoktu..

Nesil
    2009
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by barahir View Post
    Evet onu da düşünmüyor değilim, çünkü henüz belgeler tam incelenmedi UEFA tarafından.. Yine bir 23 Ağustos sabahı kötü haberle uyanmak istemiyorum.. Temkinli olmakta fayda var..
    2. kez yapmazlar heralde dalga geçer gibi.Kuraya hazırlanırken olanlar olmuştu , umarım olmaz diyelim

Nesil
    2008
    Yer
    Balıkesir

Birşeyler dönüyor kesin. Orada UEFA kendine bir emniyet supabı bırakmış. Hadi TFF bunu yapıyor da bari sen yapma UEFA. Döneklik yapma alışkanlıkları olduğu için açıkta bir kavşak bırakmayı seviyor bunlar. Ya adam gibi izini ver ya verme.
    Football is simple,but Football Manager is not

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

Quote Originally Posted by Suicider View Post
    Geçen sene neden şlde oynamadık halen bi açıklama yok ben anlamadım uefa mı yasakladı tff mi belli değil

Nesil
    2006
    Yer
    22 | 34

Nihat Özdemir NTVSpor'a açıklama yapıyor.

Nesil
    2008
    Yer
    Frankfurt am Main

Quote Originally Posted by _yoLcu_ View Post
    Geçen sene neden şlde oynamadık halen bi açıklama yok ben anlamadım uefa mı yasakladı tff mi belli değil
    tff feneri yollamadi diye biliyorum ben.. uefa da zaten bunu söylememismiydi?

Nesil
    2006
    Yer
    Tekirdağ

Geçen sene ne olduğu kesin belli değil hepsi başka bir şey söylüyor Benim dediğim yanlış anlaşıldı sanırım. Ben Fenerbahçe'nin büyük ihtimal şampiyonlar liginde olduğunu düşünüyorum.Ama hala kesin bir şey yok o yüzden beklenirse yorum yapmak için daha iyi olabilir.

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Quote Originally Posted by Sekopej View Post
    Yani garanti görmemek gerekir henüz çünkü geçen sene bu günlerde daha dava bile yoktu ortada, bu zamanki açıklamalar değişebilir.
    Şöyle bir durum var ; Yönetim'e gerekçeli karar gitti diye en yetkili isimlerden biri, bilgi için sağlam kaynaktır. Şu dakikalarda Ömer Temelli'ye soruldu hemde binlerce defa "Disiplin kurulundan farklı bir karar çıkar mı?" diye, O da sürecin tamamen bittiğini üstüne basa basa söylüyor. Demek ki bizim bilmediğimiz bir bildiği var.

Ayrıca M.A.A lütfen 45 milyon € nakit olsun, transfere para lazım.

Edit: Destekleyici
    "Av.Emre @aAdvo
    Uefa disiplin kuruluna sevk edilmek muhim degil‚ tff hukuk kurullari FB ile ilgili nihai karari verdi‚ uefa aksini diyemez"
    ...
    http://i.hizliresim.com/eNzXNg.gif

Türkiye'nin En İyi Football Manager Sitesi

Nesil
    2007
    Yer
    İzmir

O maddenin prosedür olduğunu söylemiş Nihat Özdemir. Doğru yalan ilerleyen haftalarda göreceğiz.
    TariboWest

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Levent Bıçakçı da demiş artık bitti diye.

Nesil
    2009
    Yer
    İstanbul

Tedbirli konuşan da var yorumculardan , kesin bitti gitti diyen de var . Yalnız şunun kesin olduğunu söyleyebilir miyiz , en azından tamamen ceza falan gelmeyecek , yani tüm kulüplere ve Milli takıma ?

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Quote Originally Posted by balde_mir_07 View Post

Edit: Destekleyici
    "Av.Emre @aAdvo
    Uefa disiplin kuruluna sevk edilmek muhim degil‚ tff hukuk kurullari FB ile ilgili nihai karari verdi‚ uefa aksini diyemez"
    Zaten, UEFA, kendi organizasyonunu ilgilendirmediği için herhangi bir yaptırımda bulunamaz. Geçen hafta sormuştum, neden ceza alacak FB diye, geçen sene de bize UEFA ceza vermedi, TFF bizi göndermedi.

Şimdi düşünüyorum, Demirören bir şekilde TFF açısından dosyayı kapattı, Fenerbahçe de CAs davasını çekti ki çekmeseydi muhtemelen UEFA yine işin içinden sıyrılıp, tazminat TFF'ye kalacaktı. O nedenle CAS davası da çekilmiş olabilir.

UEFA neden ceza verirdi, TFF'ye görevini yapmıyor diye, bu da tek Fenerbahçe'yi almayarak değil, tüm ülkeye ceza vererek olur.

Akla yatan, işleyişe baktığımızda doğru olan bu ama yine de insan kesin emin olamıyor, geçen sene Fenerbahçe gitmesin diye yaşananları gördükten sonra, her türlü şey yine yapılabilir.
    "YÜCE ATATÜRK"

Nesil
    2007
    Yer
    Zonguldak

Quote Originally Posted by balde_mir_07 View Post
    Yalnız borsada hisseler uçmuş durumda. Bizimde içeride haber uçuran bir kaç adamımız, cebimizde milyon dolarlarımız olacaktı, basacaktık parayı, dönecektik köşeyi : )
    Birkaç gün önce bununla ilgili sağlam bir yazı okumuştum.Bu dava sürecinde borsada acayip işler olmuş TS ve FB hisselerinde.Çok sağlam kazananlar olmuş.

Nesil
    2007
    Yer
    Adana

Quote Originally Posted by Sekopej View Post
    Zaten, UEFA, kendi organizasyonunu ilgilendirmediği için herhangi bir yaptırımda bulunamaz. Geçen hafta sormuştum, neden ceza alacak FB diye, geçen sene de bize UEFA ceza vermedi, TFF bizi göndermedi.

Şimdi düşünüyorum, Demirören bir şekilde TFF açısından dosyayı kapattı, Fenerbahçe de CAs davasını çekti ki çekmeseydi muhtemelen UEFA yine işin içinden sıyrılıp, tazminat TFF'ye kalacaktı. O nedenle CAS davası da çekilmiş olabilir.

UEFA neden ceza verirdi, TFF'ye görevini yapmıyor diye, bu da tek Fenerbahçe'yi almayarak değil, tüm ülkeye ceza vererek olur.

Akla yatan, işleyişe baktığımızda doğru olan bu ama yine de insan kesin emin olamıyor, geçen sene Fenerbahçe gitmesin diye yaşananları gördükten sonra, her türlü şey yine yapılabilir.
    mantıklı şeyler.

cas davası çekilince namusunuz gitti diyenler, o aynı zamanda sizin de namusunuzdu.
    (/s)

Mesaj Yetkileri