1 ile 30 arası toplam 14489 sonuç

Konu: Büyük Şike Soruşturması

Hybrid View

Nesil
    2006
    Yer
    Tekirdağ

Öğrendiğim kadarıyla geçen senede Uefa böyle bir yazı yollamış ve sonrası malum. O yüzden burda kargaşa çıkması için biraz daha beklememiz gerekiyor sanırım. Sonra herkes farklı durumlara düşebilir çünkü 2 taraf içinde geçerli.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul - Tokat

Quote Originally Posted by Suicider View Post
    Öğrendiğim kadarıyla geçen senede Uefa böyle bir yazı yollamış ve sonrası malum. O yüzden burda kargaşa çıkması için biraz daha beklememiz gerekiyor sanırım. Sonra herkes farklı durumlara düşebilir çünkü 2 taraf içinde geçerli.
    Geçen seneki durum farklı.. Yollamayan TFF idi UEFA değil.. Yani geçen yıl da UEFA için bi sorun yoktu..

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

Quote Originally Posted by Suicider View Post
    Geçen sene neden şlde oynamadık halen bi açıklama yok ben anlamadım uefa mı yasakladı tff mi belli değil

Nesil
    2008
    Yer
    Frankfurt am Main

Quote Originally Posted by _yoLcu_ View Post
    Geçen sene neden şlde oynamadık halen bi açıklama yok ben anlamadım uefa mı yasakladı tff mi belli değil
    tff feneri yollamadi diye biliyorum ben.. uefa da zaten bunu söylememismiydi?

Mesaj Yetkileri