Sizlerle şu an büyük zevk alarak oynadığım Rennes kariyerimi paylaşmak istedim

Fransa ligi ve takım hakkında seçim öncesi baya düşündüm.Ancak aldıktan sonra gayet doğru bir seçim yaptığımı anladım.Kariyere geçmeden önce şu an oynadığım takım olan Rennes tam bir yetenek fabrikası.Takım çok genç bir takım çoğu oyuncu 20-21 yaş civarında olduğundan gençlerle oynamak isteyen arkadaşlara göre bu takım biçilmiş kaftan

Ligte çok güzel başladıktan sonra takım bi anda çöküşe geçti adeta.Müthiş oynayan takım gitti kepaze bir takıma dönüştüSonrasında yaptığım taktiksel müdahale ile takıma can verdim ve ligte bi ara 11.sıraya kadar gerilememize rağmen özellikle ligin son haftalarında kazandığımız ivme ile 3.sırada bitirerek şampiyonlar ligine kalmayı başardık.

Bu sezon kazandığımız tek kupa Coupe de League'de geldi.Turnuvada sırası ile Nice Arles Toulouse ve son olarak finalde O.Lyon'u yenerek kupaya uzandık.Şampiyonluk golünün 90+4'de dramatik bir şekilde gelmesi kupayı kendi adıma daha anlamlı kıldı

Fransa kupasında hüsrana uğrarken beni mutlu eden ayrı bir kulvar Uefa Avrupa Ligi oldu.Ön elemelerde önce Aalesund ardından Hearts'ı eleyerek gruplara kaldık.Lokomotiv Moskova,AZ Alkmaar ve Roma'nın olduğu zorlu grupta AZ Alkmaar'dan 1 gol fazla atarak lider çıkarak büyük sükse yaptık ardından Partizan'ı iki maçtada farklı geçerek toplamda 9-1 ile geçerek Fulham'ın rakibi olduk.Kendi sahamızda Fulham'ı 2-1 yendik.Deplasmanda ise inanılmaz zor bir maçın ardından genç oyuncu Nimani'nin son saniye golü ile çeyrek finali görmeyi başardık.Çeyrek finalde Villarreal'e deplasmanda 2-0 mağlup olurken evimizde nefis futbolumuzun karşılığını 3-0 ile aldık ve yarı finale yükselme başarısını gösterdik.Yarı finalde ise Celtic'e evimizde 1-0 kaybederken deplasmandaki 1-1'lik skor Celtic'i Bükreş'e götürmeye yetti maalesef