Yahu ne ciddiye alıyorsunuz Bosverin. Güvendikleri daglara kar yağdı. UEFA sopasından haber alınamıyor.
Yahu ne ciddiye alıyorsunuz Bosverin. Güvendikleri daglara kar yağdı. UEFA sopasından haber alınamıyor.
Eğer adaletsizlik karşısında tarafsız kalıyorsanız, zalimin tarafını seçmişsiniz demektir.
Sanmasınlar yıkıldık, sanmasınlar çöktük, bir başka bahar için, sadece yaprak döktük.
UEFA Kontrol ve Disiplin Komitesi, Kulübümüzün, 2012-13 sezonunda UEFA Şampiyonlar Ligi’nde yer almasına karar verdi.
Karar, UEFA’nın Kulübümüze ve Türkiye Futbol Federasyonu’na, 22 Haziran 2012 Cuma günü gönderdiği aşağıdaki açıklama ile bildirildi.
1- UEFA Kontrol ve Disiplin Komitesi ,Disiplin Müfettişi ve Fenerbahçe SK’nın kendisine ilave dosyalar sunabilmesinin uygunluğuna;
2- Katılıma uygunluk konusunda son kararın UEFA disiplin kurulunda olduğu kaydıyla, Şu an itibari ile Fenerbahçe SK’nın UEFA Karşılaşmalarına katılabilmesine karar verilmiştir.
FENERBAHÇE SPOR KULÜBÜ
Büyük ihtimal Fenerbahçe Şampiyonlar Liginde hayırlı olsun.Ama yinede kesin deyip sonradan üzülmemek lazım.Çünkü şöyle bir madde var ;
UEFA: FB,katılıma uygunluk konusunda son kararın UEFA Disiplin Kurulunda olmak kaydıyla şu an itibariyle ŞL'ye katılabilir
Yalnız benim kafamda halen soru işaretleri var.. Tam olarak net değilim.. Sevinmek için az daha beklemek lazım..
Yalnız borsada hisseler uçmuş durumda. Bizimde içeride haber uçuran bir kaç adamımız, cebimizde milyon dolarlarımız olacaktı, basacaktık parayı, dönecektik köşeyi : )
...
Öğrendiğim kadarıyla geçen senede Uefa böyle bir yazı yollamış ve sonrası malum. O yüzden burda kargaşa çıkması için biraz daha beklememiz gerekiyor sanırım. Sonra herkes farklı durumlara düşebilir çünkü 2 taraf içinde geçerli.
Mahkemeyi bu ay sonunda bitirirlerse ki mahkeme heyeti hiç bir talebi kabul etmeyip, soruşturmanın genişletilmesi isteklerini reddetti ki savcının çapraz sorguları dikkate almadan çok önceden hazırladığı mutaala ile birlikte görüyoruz ki, mahkemenin vereceği karar bile şimdiden belli, sadece yargıladık işte demek için devam ediyor davalar. O sebeple bu ay sonu olmazsa adli tatil girmeden mutlaka bitirmek isteyeceklerdir davayı.
Davanın sonucuna göre de UEFA Disiplin Kurulu karar alabilir. Geçen sene men edildiğimizde neredeyse eylül ayına girecektik. Gerçi geçen sene direk katılma hakkımız vardı, şimdi elemelerde oynayacağız, elemelere başladıktan sonra UEFA men eder mi bilmiyorum, böyle bir uygulaması var mı araştırmak gerek.
Yani garanti görmemek gerekir henüz çünkü geçen sene bu günlerde daha dava bile yoktu ortada, bu zamanki açıklamalar değişebilir.
"YÜCE ATATÜRK"
Birşeyler dönüyor kesin. Orada UEFA kendine bir emniyet supabı bırakmış. Hadi TFF bunu yapıyor da bari sen yapma UEFA. Döneklik yapma alışkanlıkları olduğu için açıkta bir kavşak bırakmayı seviyor bunlar. Ya adam gibi izini ver ya verme.
Football is simple,but Football Manager is not
Nihat Özdemir NTVSpor'a açıklama yapıyor.
Geçen sene ne olduğu kesin belli değil hepsi başka bir şey söylüyorBenim dediğim yanlış anlaşıldı sanırım. Ben Fenerbahçe'nin büyük ihtimal şampiyonlar liginde olduğunu düşünüyorum.Ama hala kesin bir şey yok o yüzden beklenirse yorum yapmak için daha iyi olabilir.
Şöyle bir durum var ; Yönetim'e gerekçeli karar gitti diye en yetkili isimlerden biri, bilgi için sağlam kaynaktır. Şu dakikalarda Ömer Temelli'ye soruldu hemde binlerce defa "Disiplin kurulundan farklı bir karar çıkar mı?" diye, O da sürecin tamamen bittiğini üstüne basa basa söylüyor. Demek ki bizim bilmediğimiz bir bildiği var.
Ayrıca M.A.A lütfen 45 milyon € nakit olsun, transfere para lazım.
Edit: Destekleyici
"Av.Emre @aAdvo
Uefa disiplin kuruluna sevk edilmek muhim degil‚ tff hukuk kurullari FB ile ilgili nihai karari verdi‚ uefa aksini diyemez"
...
O maddenin prosedür olduğunu söylemiş Nihat Özdemir. Doğru yalan ilerleyen haftalarda göreceğiz.
TariboWest
Levent Bıçakçı da demiş artık bitti diye.
Tedbirli konuşan da var yorumculardan , kesin bitti gitti diyen de var . Yalnız şunun kesin olduğunu söyleyebilir miyiz , en azından tamamen ceza falan gelmeyecek , yani tüm kulüplere ve Milli takıma ?
Sanmasınlar yıkıldık, sanmasınlar çöktük, bir başka bahar için, sadece yaprak döktük.
Zaten, UEFA, kendi organizasyonunu ilgilendirmediği için herhangi bir yaptırımda bulunamaz. Geçen hafta sormuştum, neden ceza alacak FB diye, geçen sene de bize UEFA ceza vermedi, TFF bizi göndermedi.
Şimdi düşünüyorum, Demirören bir şekilde TFF açısından dosyayı kapattı, Fenerbahçe de CAs davasını çekti ki çekmeseydi muhtemelen UEFA yine işin içinden sıyrılıp, tazminat TFF'ye kalacaktı. O nedenle CAS davası da çekilmiş olabilir.
UEFA neden ceza verirdi, TFF'ye görevini yapmıyor diye, bu da tek Fenerbahçe'yi almayarak değil, tüm ülkeye ceza vererek olur.
Akla yatan, işleyişe baktığımızda doğru olan bu ama yine de insan kesin emin olamıyor, geçen sene Fenerbahçe gitmesin diye yaşananları gördükten sonra, her türlü şey yine yapılabilir.
"YÜCE ATATÜRK"