1 ile 30 arası toplam 17312 sonuç

Konu: Galatasaray Sohbet Alanı

Hybrid View

Nesil
    2009
    Yer
    Boykot Turksportal

Yönetim çıkıp birşey dese olay kapanmaz ki onlarda devletin ağzına bakıyor tek başına karar verme gibi bir durumları yok nede olsa kendi stadları değiller devlet oynayacak dediyse olay bitmiştir hiçbirşey yapamayacak yönetiminiz,anlaşmalar falan hikaye 1 sene çekeceksiniz Beşiktaşı

Nesil
    2011
    Yer
    Elazığ

Quote Originally Posted by RasAnt View Post
    Yönetim çıkıp birşey dese olay kapanmaz ki onlarda devletin ağzına bakıyor tek başına karar verme gibi bir durumları yok nede olsa kendi stadları değiller devlet oynayacak dediyse olay bitmiştir hiçbirşey yapamayacak yönetiminiz,anlaşmalar falan hikaye 1 sene çekeceksiniz Beşiktaşı
    Oldu görürsem söylerim.Hangi ev sahibi kiracısına "Tamam senle sözleşmem var ama ev benim değil mi ? Bir kiracı daha getiriyorum" diyebilir mi ?

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Quote Originally Posted by RasAnt View Post
    Bütün stadlar devletin zaten ama söz hakları hep kulüplerde çünkü hepsi kulüplere kiralı.Galatasaray'ın rızası alınmadan Beşiktaş o kapıdan içeriye ev sahibi olarak giremez.
    Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp

Mesaj Yetkileri