Necati Ateş'in menajeri: "Necati, çok önemli kulüplerden gelen pek çok teklifi düşünmeden geri çevirdi. Aklında sadece Galatasaray vardı."
Necati Ateş'in menajeri: "Necati, çok önemli kulüplerden gelen pek çok teklifi düşünmeden geri çevirdi. Aklında sadece Galatasaray vardı."
ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !
Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved
Bu yaştan sonra kimmiş o çok önemli kulüpler acaba? Laf olsun işte.
Basket transferleri için lütfen -> http://forum.turksportal.net/vb/showthread.php?t=88240
ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !
Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved
Ünal Aysal'ın verdiği tarihe 3 gün kaldı.Belki Umut gelir bu süre zarfında.Biraz hayal kırıklığı yaşıyorum.Şöyle sağlam bir transfer yapamadık henüz.ŞL için sağlam forvet ve kanat oyuncuları şart.Birde Melo'yu mutlaka almamız lazım.Aysal fazla gaz veriyor bu transfer konusunda.
Bence Ay Sonuna Kadar bekliyelim 25"i dedi ama bi 5 gun daha bekleriz yani.
Ağustos sonunu bekleyelim biz.Son ana kadar indirim yapmaya çalıştığımız için ya adamları kaçırıyoruz yada ağustos sonuna kalıyor transfer.Evet iyi bir şey yapıyoruz ama her zaman olumlu olmuyor bu.
Sabri, Necati, Dany, Umut, Culio açıklanır
Screw you guys, I'm goin' home
Culio zaten bizim oyuncumuz , Dany Açiklandi Zaten
Açıklanır derken Arena'da olacak imza törenini anlatmaya çalıştım abiCulio kiralık gitmişti takıma geri döndü, transfer sayılır
![]()
Screw you guys, I'm goin' home
Şaşırt bizi başkan.![]()
Football Manager araştırmasında gözlemlediğiniz eksiklikler ve hataları bildirebilirsiniz. Yazdıklarınız araştırma sorumluları tarafından değerlendirilecek ve veri tabanı üzerinde gerekli düzenlemeler yapılacaktır.
Futbolcu Bilgileri
Oyuncu profillerini buraya tıklayarak görebilirsiniz.
Beyler,
Sorsam herkes aynı derede iki kere yıkanmam der ama Ünal Aysal geçen sezonda aynı muameleyi yaptı. Yıldız getireceğim dedi ve kapıyı Buffon ile açtı ama olmadı.
gürkan kubilay'a göre gs arshavin ile görüşmüş. olma ihtimali yüksekmiş.
(/s)
Kimdir o ?
25 haziran'ı unutun beyler.
Bu transfer doneminde alistigimiz gibi basinda cikan futbolcular simdiye kadar transfer edilmedi yani ben yonetimin bu sene transfer calismalarini daha gizliden yuruttugunu dusunuyorum. Umut ve Danny transferleri bunu gosteriyor. Ve de 25 Haziranin da fos cikacagini dusunmuyorum cunku unal aysal ve diger yoneticiler yaklasik bir aydir bu tarihte neredeyse butun transferlerin bitecegini belirtiyorlar. 25 Hazirani bu kadar dillendirip oyuncu transfer etmemislerse taraftarlarin guvenini biraz sarsar diye dusunuyorum. Bana gore su an basinda hic cikmamis olan (Melo disinda ) Sampiyonlar liginde bizi iyi temsil edebilecek futbolcular transfer edildi sadece 25 Haziran gununun gelmesi bekleniyor.
Alper Potuk dillendirilmeye başlandı.
Demba Ba diyorum![]()
Arshavin'i alırsak hücum yönümüz 1 sınıf atlar.Aysal'ın yıldız oyuncu alıcağız dediği oyuncu gelirse Arshavin olur.İnşallah gelir.
Demba Ba ile her konuda anlaşmışız Fatih hocanın onayı bekleniyormuş hadi bakalım...
ntvspor da gördüm Kaan nerde göreceğim başkaayrıca Assaidi'nin de 10 gün içinde bitmesi bekleniyormuş babası vefat etmiş...
Kafiye yapayım az;
Demba Ba bom Ba gibi olur bomba![]()
![]()
![]()
Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp