Sayfa 31 / 61 İlkİlk ... 21293031323341 ... SonSon
901 ile 930 arası toplam 1807 sonuç

Konu: TBL Transfer Dosyası

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Milangaz'ın sponsorluğa devam etmeyecek olması ve bunun üstüne Ergin Ataman'ın hemen kulüpten kaçması,büyük karamsarlığa neden olmuştu bende ama koç olarak Erman Kunter ile anlaşmamız bu karamsarlığı ortadan kaldırdı.İnşallah yönetim sponsporluk olayını da kısa sürede halleder ve efsane takımı maksimum derecede koruyup,daha da güçlendirirler.Hoca olarak hemen Erman Kunter ile anlaşılması,bu konuda umutlandırıyor beni ve tabii gelen haberler.

Ayrıca her şeyde bir hayır varmış derler.Gerçi bunu söylemek için erken ama Demirören'ın kulübümüzle bağlantılarının tamamen bitmesi ve bizi milangaz işi olmayınca hemen bırakıp giden Ergin Ataman'dan kurtulmamıza vesile oldu son yaşanan gelişmeler.Erman hoca görüşmede hiç sponspor olayını falan konuşmamış.Beşiktaş'ımızın başında bir Beşiktaş'lı olması daha güzel.
    Last edited by LaigLeNoiR : 23.Haziran.2012 at 03:04 Reason: Söylemlere dikkat edelim
    So what?
    Saike

Nesil
    2010
    Yer
    54 & 34

Beşiktaşlılar Erman hoca ile rahatladı diyebiliriz ama yanlış takımlara gitti hocalar bence...Erman hoca bize gelmeliydi Ergin hoca da Beşiktaş'ta kalmalıydı...Neyse bakalım neler olacak umarım Erman hoca başarılı olur da en azından Euroligde top 16ya kalabilir Beşiktaş...

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Quote Originally Posted by Fearless Coward View Post
    Beşiktaşlılar Erman hoca ile rahatladı diyebiliriz ama yanlış takımlara gitti hocalar bence...Erman hoca bize gelmeliydi Ergin hoca da Beşiktaş'ta kalmalıydı...Neyse bakalım neler olacak umarım Erman hoca başarılı olur da en azından Euroligde top 16ya kalabilir Beşiktaş...
    Her ne kadar bu isimler profesyonel olsa da,Erman Kunter Beşiktaş'lı,(kongre üyeliği varmış) Ergin Ataman'da Galatasaray'lı (bir röportajda söylemiş),bu açıdan doğru seçimler diyebiliriz.Ergin hoca bizde çok iyi işlere imza attı ama Milangaz sponsporluğa devam etmeyince hemen bırakıp gitmesi hoş olmadı.Zaten sürekli açıklamalarıyla Beşiktaş Milangaz değil de Milangaz Beşiktaş'mışız gibi harekt ediyordu.Bu yüzden önceki mesajda kurtulduk dedim yoksa çok iyi hoca,en azından bizimle kimyası uyuşuyor.Bakalım geçen sefer bizden gittikten sonra Efes'te başarılı olamamıştı,Galatasaray'da ne yapacak merak ediyorum.
    So what?
    Saike

Nesil
    2003
    Yer
    Bursa

Zoran Erceg CSKA moskovaya gitti.
    ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Ergin Ataman'dan sonra takımda önemli oyuncuların gideceği belliydi.Oyuncuların sözleşmeleri elinde.Hawkins felan zor tutulur elde.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Beşiktaş,Madicana hastanesi ile 6 milyon dolara anlaşmak üzereymiş.Bu bütçe ile yıldızlarını tutması çok zor.
    Ayrıca Banvit Cska'dan Mejia ile anlaşmış.Çok iyi transfer onlar açısından.Tutku Açık ilede anlaşmak üzereler.Elindeki kadrosu zaten iyi.Yine zirveyi zorlarlar.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

6 milyon dolar kısıtlı bir bütçe. Euroleague'i kaldırmaz..

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Ergin Ataman Bonsu ve Hawkins'i her türlü istiyor diyorlar. 1.5 Milyon $ gibi bir bonservis vermemiz gerekir böyle bir durumda.

Nesil
    2010
    Yer
    54 & 34

Bonsu kalacakmış sanırım Erman hoca ile Fransadan tanışıyolarmış zaten...Hawkins ve Arroyo'yu alalım biz Beşiktaş'tan çok iyi olur...

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Arroyo'ya gerek yok, Gordon varken lüks olur. Arroyo inanılmaz yetenekli ama Gordon'un oyun zekasının daha iyi olduğunu düşünüyorum. Maddi olarak da lüks olur Arroyo.

Nesil
    2006
    Yer
    #20-#34

Gordon gitti diye biliyorum ama ?

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul / Samsun

Gitmedi. Twitter'dan açıklama yaptı hatta "Neden herkes "good bye" yazıyor ?" diye
    ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !

Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved

Nesil
    2006
    Yer
    22 | 34

Mahmuti Efes ile anlaşmış. TBL oldu Kavak Yelleri

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul / Samsun

ERGİN ATAMAN : "Şu anda tatildeyim ve henüz transfer harekatına başlamadım. Galatasaray takımında kimler kalacak, gidecek bunları Pazartesi günü göreceğiz. Dünya üzerinde serbest olan her oyuncu, ihtiyacım doğrultusunda listemde olur. Ben Beşiktaş Kulübü'nde antrenörken son 1,5 ay Beşiktaş yönetimine oyuncuların kontratlarının uzatılması için yalvardım. Baktığımız zaman Beşiktaş takımının bütün oyuncuları serbest. Yani Avrupa'nın her takımına transfer olabilirler. Eğer herhangi bir oyuncu herhangi bir takıma transfer olursa bunun sorumlusu yönetimdir. Pazartesi günü oyuncu ihtiyacı duyduğum bir bölge görürsem ve bu oyuncu Beşiktaş Kulübü'nün oyuncularından bir tanesi ise benim listeme girer. Tekrar söylüyorum. Dünya üzerinde serbest olan her oyuncu ile görüşürüm."

Pazartesiyi niye bekliyorsun be adam. Sen tatildeyken o adamları başkaları kaparsa ne olacak ?

Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved

Nesil
    2009
    Yer
    Samsun

Quote Originally Posted by C h A o S View Post
    Beşiktaş,Madicana hastanesi ile 6 milyon dolara anlaşmak üzereymiş.Bu bütçe ile yıldızlarını tutması çok zor.
    Ayrıca Banvit Cska'dan Mejia ile anlaşmış.Çok iyi transfer onlar açısından.Tutku Açık ilede anlaşmak üzereler.Elindeki kadrosu zaten iyi.Yine zirveyi zorlarlar.
    Bütçe 10 milyon dolar.4'te yönetim koyacakmış.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by vego View Post
    Bütçe 10 milyon dolar.4'te yönetim koyacakmış.
    Doğruysa güzel haber Beşiktaş açısından.Ancak sponsor netleşene kadar oyuncular elden gidebilir.O zaman yeniden bir kimya oluşturmak zor olur.Neredeyse 0 dan kadro kurulması lazım.

Nesil
    2006
    Yer
    Kasımpaşa

Beklenen hamle gerçekleşti ve Pianigiani Fenerbahçe Ülker'le imzaladı. Yıllık 800 bin € alacakmış ve ilk transfer hedefi Siena'dan öğrencisi David Andersen'miş. Bununla kalmayıp McCalebb ve David Moss'u da getireceğini düşünüyorum. Yeni Siena doğuyor olabilir...

Nesil
    2006
    Yer
    #20-#34

McCalebb gelsin çok iyi olur.

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Kerem Gönlüm Galatasaray, Hawkins Fenerbahçe'ye diyorlar.

Nesil
    2006
    Yer
    22 | 34

Quote Originally Posted by uAburak89 View Post
    Kerem Gönlüm Galatasaray, Hawkins Fenerbahçe'ye diyorlar.
    Ben de bunu yazacaktım İbrahim Seten diyor (:

Nesil
    2010
    Yer
    54 & 34

TBL'de yabancı sınırı falan varsa Kerem daha iyi gider tabii...

Nesil
    2009
    Yer
    Antalya

Hawkins süper olur.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Hawkins Fener'e giderse yeminle basketi izlemeyi bırakırım.

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul / Samsun

Quote Originally Posted by anil luque View Post
    Hawkins Fener'e giderse yeminle basketi izlemeyi bırakırım.
    Adam yemin etti beyler. Alıntı yapalım da sonradan editlemesin

Nesil
    2009
    Yer
    Tarsus

Basketbolda transfer şartları biraz farklı. Arroyo 6 ay boyunca, aylığı 200 bin dolardan oynadı, Hawkins de 800 bin dolar civarı para almış yıllık. Kural gereği; sözleşmesi biten basketbolcular, ülke içinden başka bir takıma transfer olursa, önceki takımından aldığı yıllık ücret kadar bonservis bedeli ödenmesi gerekiyor. Bu kural, sadece yabancılar için geçerli tabii.

Kısacası, bu isimleri almak isteyen takımın yaklaşık 2 milyon dolar civarı bir bonservis ödemesi lazım. Bu para çok büyük bir miktar değil gerçi. Gerçekten isteyen takım, gözden de çıkarır bu meblağları.

Neyse, bu işin maddi boyutu. Bilgi açısındandı yazdıklarım. Kesinlikle istemiyorum hiçbir yabancımızın gitmesini. Erceg, CSKA'ya gitmiş; umarım diğerleri de gitmez.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Bu sene TBL çok çekişmeli geçicek.4 önemli kulüp koçlarını değiştirdi.Önemli kadrolar kurulacak bu belli.Baya zevkli olacak merakla bekliyorum.

Nesil
    2006
    Yer
    Giяєѕun

Beşiktaş eldeki bütçeyle nasıl bir takım yarattı ortada herşey, oyuncular kapış kapış...

Kim nereye giderse gitsin Beşiktaş isminden büyük olamaz, Hawkins'İ Hawkins yapan veya Erceg'i Erceg yapan bu taraftar ve Beşiktaş kulübüydü.

Bunlar gider yenileri gelir, iddialı oluruz olmayız ancak keyifli maçlar olsun...

Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Fenerbahçe Ülker, geçen sene NBA takımlarından Portland Trail Blazers'ın formasını giyen Mehmet Okur ile anlaştı.(Medyaspor)

Nesil
    2006
    Yer
    Kasımpaşa

Quote Originally Posted by footballer33 View Post
    Basketbolda transfer şartları biraz farklı. Arroyo 6 ay boyunca, aylığı 200 bin dolardan oynadı, Hawkins de 800 bin dolar civarı para almış yıllık. Kural gereği; sözleşmesi biten basketbolcular, ülke içinden başka bir takıma transfer olursa, önceki takımından aldığı yıllık ücret kadar bonservis bedeli ödenmesi gerekiyor. Bu kural, sadece yabancılar için geçerli tabii.

Kısacası, bu isimleri almak isteyen takımın yaklaşık 2 milyon dolar civarı bir bonservis ödemesi lazım. Bu para çok büyük bir miktar değil gerçi. Gerçekten isteyen takım, gözden de çıkarır bu meblağları.

Neyse, bu işin maddi boyutu. Bilgi açısındandı yazdıklarım. Kesinlikle istemiyorum hiçbir yabancımızın gitmesini. Erceg, CSKA'ya gitmiş; umarım diğerleri de gitmez.
    Ufak bir düzeltme yapmak lazım, maksimum bonservis bedeli yıllığı kadar. Ondan daha az da olabilir kulüple yapılan pazarlık sonucu.

Nesil
    2006
    Yer
    22 | 34

Ertem Şener Mehmet Okur Fenerbahçe'de diyor

Sayfa 31 / 61 İlkİlk ... 21293031323341 ... SonSon

Mesaj Yetkileri