1 ile 30 arası toplam 17312 sonuç

Konu: Galatasaray Sohbet Alanı

Hybrid View

Nesil
    2006
    Yer
    2 kıtada birden olandan;)

Quote Originally Posted by KanaKe View Post
    bazen cidden komik oluyorsunuz biz olayi savunmuyoruz yada yalan demiyoruz, sadece mantik yürütüyoruz burda.. yapilan olay elbette yasanmamasi gereken talihsiz bir olay spora siddet hicbir zaman dahil olmamali.

hahahaha

usta süper mantık cidden, einsteinsın mübarek ; " provokosyon olmuştur, o iş öyle değildir"

müthiş derinlikli mantık doğrusu.

Nesil
    2008
    Yer
    Frankfurt am Main

Quote Originally Posted by ForCimbom View Post
    hahahaha

usta süper mantık cidden, einsteinsın mübarek ; " provokosyon olmuştur, o iş öyle değildir"

müthiş derinlikli mantık doğrusu.
    ben onu bunu bilmemde, sen inaniyormusun bir grup erkegin genc bayan sporculara saldiracagina?

Nesil
    2006
    Yer
    2 kıtada birden olandan;)

Quote Originally Posted by KanaKe View Post
    ben onu bunu bilmemde, sen inaniyormusun bir grup erkegin genc bayan sporculara saldiracagina?
    ya bu saçma sapan bir savunmadan başka birşey değil. dünyada, ülkemizde suç potansiyeli olan insanlar bir tek gençler mi? gençler mi suç işliyor bir tek? karısının boğazını kesen, kendi kızına tecavüz edenler de mi genç?

Nesil
    2008
    Yer
    Frankfurt am Main

Quote Originally Posted by uAburak89 View Post
    @KanaKe

Ağır saçmalıyorsun kusura bakma da. Formayı çıkar üstünden, bir daha düşün yazdıklarını.
    sacmaladigim felan yok türkcem kit galiba kendimi size anlatamadim bir türlü yada siz beni anlamamakta israr ediyorsunuz.. iyi tamam bayan voleybolculara saldirildi ama ne hikmetse hicbirisinde yara bere yok.. antrenörler güya engel olmus yahu gidin isinize 30-40 kisilik gruba 3-5 antrenör mü engel olacak
    Last edited by Nedvedmania : 24.Haziran.2012 at 21:43 Reason: Silinen mesajdan alıntı

Mesaj Yetkileri