Tamam heyecana gerek kalmadı, şaka yapıyormuş![]()
Tamam heyecana gerek kalmadı, şaka yapıyormuş![]()
Screw you guys, I'm goin' home
Albayrak'a yıldız transferi var mı diye sorulmuş yerin kulağı var yarını bekleyelim demiş. Demekki yarın bir şeyler olacak beyler. Yani bugün pardon. Heyecanlıyımda![]()
Ünal Aysal süreyi uzattı ama. Son açıklamasında 25-30 arası dedi.
ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !
Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved
bi fenerli olarak ben bile merak ediyorum umarım gsnin maçlarını izlettirir bu diyeceğimiz bikaç eleman gelir 25 haziran gümbürtüsü boşa çıkmaz
Geçen yılda toplu imza gibi bir şey var dedi Ünal Aysal,bu yıl da dedi.Bakalım 1 Temmuz'da hangi oyuncular kadromuzda olacak.Sakın Melo,Sabri,Necati'ye tören yapmasınlar,kan çıkar.Ben hiç bir şey ümit etmiyorum,öyle bomba transfer de beklemiyorum.Transfer işinde acaip acemiyiz.
Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp
Sanmam toplu imza töreni olacağını...O sonra olur...Melo açıklanır bence en kötü bugün...
Bugün bi şeyler olur gibime geliyo. Hadi hayırlısı.
Transfer işinde acemi olduğumuzu düşünmüyorum bizim süremiz diğer ekiplerden daha çok daha Temmuz ayına girmedik yahu bence biz çok aceleciyiz...2 Transfer açıklamadılar mı şuan yahu daha ne bi kaç güne de diğer anlaşılanlar açıklanır...O zamana kaparlar demeyin hiç adamlar tatil yapıyor yahu daha Euro 2012'de ki elemanlar tatil yapacak vs. vs.![]()
Eto'o bitmiş.
Başkan tarih vermekle büyük hata yaptı, sonradan kendini düzeltti ay sonuna kadar dedi. Bizim kampımız 6 temmuzda başlıyor o zamana transferlerin çoğu yetişmezse tamam isyan edinde bu kadar çabuk alaşağı etmeyin insanları. Hepimiz biliyoruz uğraştıklarını hatta ben eminim. Abdurrahim Albayrak gibi bi adam var sonuçta orsa kimse uğraşmasa o hepsinin işini yapar Galatasaray sevdasından![]()
Geçen sene bir eleman vardı sürekli transferleri eleştiriyordu.Olmadı, olmayacak, bu adama mı kaldık, çok geç kaldık transferde diye.Sonrası güzel oldu.Riera ve Sercan dışındaki tüm transferler iyi katkı verdi.Bi sakin olun daha var yahu kampa.Hem ne zaman gördünüz ki bizim takımın transferlerini kampa yetiştirdiğini ?
![]()
He ya nerde o arkadaş, epeyde atışmıştık onla. Padişah torunu mudur nedir niyeyse hiçbi şey beğendiremiyoduk![]()
Bugünün en hareketli başlığı burası olucak gibi duruyor![]()
Yarın dışarıda olucam ve kesin ben dışardayken bir transfer açıklanacak.Nedense sık sık oluyor bu ve sonradan öğrenmek çok kötü bir duygu![]()
Başkanın dediği Temmuz'a sarkacak oyuncu forvet olacak herhalde.Demba Ba falan diyorlar ama olursa da yakın zamanda olmaz.
Geçen sene de aynı terane olmuştu, ertelene ertelene Ağustos'u bulmuştuk.
Ünal Aysal 25 Haziran'da toplu imza töreni yapacaklarını söylemişti, Bugün sürpriz transferler açıklanabilir. Bugün olmazsa ay sonuna kadar transferlerin biteceğini düşünüyorum.
...
Kısa vadede Umut ve Melo açıklanır.1-2 haftayada başka transferler açıklanır.
Melo'yla anlaşıldı zaten, Umut'la da aynı şekilde ama Umut'un kulübüyle bazı pürüzler vardı. Ben diğer transferleri bekliyorum. Tarih verip sonra ertelenmesine deli oluyorum.
4. saniyede ki kafa hareketine koptum![]()
Steam: briannn07
PS4: Swoldern
Neyse edit. Bu da fake hesap heralde![]()
ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !
Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved