PERSONEL KADROMUZ VE ANTREMAN

Personele baktığımızda "Managing Director" adı altında, Sportif Direktör diye çevirebileceğimiz bir görevli daha var. Full yetkiye sahip değilim yani ama aslında gerek yok bu adama. Zaten bataktayız, kovalım gitsin. Ah bu ihtimalim olsa. Neyse oyunun gerçekçiliğinin eksildiği bir nokta, bu adama maaş ödemiyoruz. Geçelim.

Youth Coach'ı saymazsak, takımın sadece bir koçu var. ( O koçun da yeteneklerini siz tahmin edin. ) Daha fazlasını zaten kulüp istediği kadar izin versin, alamam. Haftada 5-10 Pound almayı kabul etmeleri lazım, finans o derece kötü. Tek koçla da antremanların kalitesini siz düşünün. Benim kendi programım ise biraz ağırdır normalde, ancak tek koçla hiçbir şey yapamayacağım için, şu anlık oyunun kendi programını kullanmaktayım. Bir kaleci koçu, bir koç ve asistan menajer çalıştırıyor takımı. Şimdi başlayalım.

TRANSFERLER

Elde kalan 3-5 kuruşu da bir oyuncuya yatırdık, elden de çıkartamadık ne kadar uğraşsak da.

Lula, Brezilyalı sol kanat. Kariyerini Portekiz de geçirmiş ve bir sezon da olsa portekiz'in en üst liginde oynamış bir oyuncu. Dedim ya, sol kanatımız sıkıntı diye, alternatif olacak bir oyuncu en azından. Haftada 300 istiyordu, 130'a kadar indim ve bu transferi yapmış olmaktan çok gurur duyuyorum! Şimdi ikinci plandaki kanat oyunumu oynayabilirim eheh.

Takımımızın ikinci ve son transferi, Julio Cesar. Bir Brezilyalı bu da. Portekiz Superliga takımı olan Academica'nın Reserve takımında kiralık listesine koymuş olduğu 27 yaşındaki olgun ama yaşlı olmayan cillop gibi ortasahası. Benim bu seneki benimseyeceğim taktik anlayışında ortasahaya müthiş bir kalite getirecek Julio Cesar. Ve ne bir kiralama ücreti ödedik, ne de maaşına bir kuruş veriyoruz. Genç oyuncu kiralamış gibi olduk ve sezon sonuna kadar bizimle, 6 aylık falan değil. Çok hoş bir alternatif oldu bu açıdan.

Takımdan ne yazıkki birilerini gönderemedik. ( ehuehuehe ) Elimizdeki kadroyla devam edeceğiz. Oyuncular yorulur felan demeden, hiçbir kupadan elenmeyi düşünmüyorum, çünkü maddi gelir sağlayabilirsek eğer bir şekilde, beni çekecektir. Yalnız Lula'ya verdiğimiz maaşla, haftalık 6,084 maaş bütçemizi aştık azıcık. İyice borca sürüyorum takımı, haberleri yok.

Bizim dükkandan gelen para 4 Milyon 182bin küsür pound olan borcumuz, 3,7M'li değerlere indi. Tabii ki transfere ve maaş bütçesine yansıyan bir yeri yok, yansımasını da beklemiyoruz. Dükkan bir işe yaradı

Sezona başlarken yine finansımızı düşündüğümden dolayı, hem ligde hem kupada paradan kısmak zorundayız. Bana kalsa prim falan da vermem ama, napalım. Olabildiğince kısıyoruz onu da.

HAZIRLIK KAMPI

Görüldüğü üzere hiç iç açıcı bir kamp geçirmedik. Gerçi bizden kötü bir kulüp yoktu, ya dengimiz kulüplerle ya da bizden üstün kulüplerle oynadık. 3 taktik denedim bu dönemde, pek tutmuşa benzemiyorlar gördüğünüz gibi ama kanatsız taktikte biraz daha top tutabilen bir oyun yapabiliyoruz. Kötü geçen hazırlık kampından sonra, ligin başladığı 4 Eylül tarihine kadar uzun bir bekleyiş süresine geçeceğiz takım olarak, çünkü oyuncular çok yoruldular ve zaten 10 maçlık bir hızlandırılmış dayanacak ne bir fizik yüklemesi, ne de kendi fizikleri var. O nedenle bu aşamadan sonra maç yapmayı pek düşünmüyorum lige kadar.

Lig başladığında ise 8,15,23,28,29,30. haftalarda puan tablosu ve oyuncu istatistikleri paylaşacağım. ( 28 ve 29. haftanın kritikliğinden dolayı bu haftalarda puan tablosu paylaşırım ancak oyuncu istatistikleri sezon sonu paylaşılır. ) Her neyse lige kadar ilerleyeyim bari, adios amigos!