Sayfa 204 / 578 İlkİlk ... 104154194202203204205206214254304 ... SonSon
6,091 ile 6,120 arası toplam 17312 sonuç

Konu: Galatasaray Sohbet Alanı

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Beşiktaş İnönü yerine "idareten" TT Arena'da oynayacak öyle mi? Stadlar her taraftarın mabedi gibidir. Ve hiçbir taraftarın ben ezeli rakibini kendi stadında ev sahibi olarak görmesini isteyeceğini sanmıyorum. Biz orayı 1 senedir daha fazla Galatasaraylılaştırmaya çalışırken GS Store'u filan inşa ederken şu olay Şampiyonlar Ligi maçları da oynanacağı için stad ve çevresi için katliam olacak.

Hem İBB ve Beşiktaş gayet de idareten Kasımpaşa, Beylerbeyi, Pendik stadlarında oynayabilir. Onlar da stad sonuç olarak. 1 seneden birşey olmaz

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

yada beşiktaş ligden de ihraç edilsin bi sene ysaaklansın problem almaz nası olsa avrupadan da ihraç edildi

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by _yoLcu_ View Post
    yada beşiktaş ligden de ihraç edilsin bi sene ysaaklansın problem almaz nası olsa avrupadan da ihraç edildi
    Ne alaka ?

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

Quote Originally Posted by Revolution View Post
    Ne alaka ?
    ben önerimi sundum onu da sen düşün

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Beşiktaş İnönü yerine "idareten" TT Arena'da oynayacak öyle mi? Stadlar her taraftarın mabedi gibidir. Ve hiçbir taraftarın ben ezeli rakibini kendi stadında ev sahibi olarak görmesini isteyeceğini sanmıyorum. Biz orayı 1 senedir daha fazla Galatasaraylılaştırmaya çalışırken GS Store'u filan inşa ederken şu olay Şampiyonlar Ligi maçları da oynanacağı için stad ve çevresi için katliam olacak.

Hem İBB ve Beşiktaş gayet de idareten Kasımpaşa, Beylerbeyi, Pendik stadlarında oynayabilir. Onlar da stad sonuç olarak. 1 seneden birşey olmaz
    Ne 1 senesi Kaan.Hangi stad bitmiş 1 senede.Arenaya kapak atarsa Beşiktaş 3-5 seneden aşşa çıkmazlar.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

ben önerimi sundum onu da sen düşün
    Düşündüğümden ne alaka diyorum. Sen evinin kirasını veriyorsun ve çok daha müsait evler varken başkası evini yenileyecek diye paylaşmak istemeyebilirsin. İstersen TOKİ'nin evinde otur Hele ki sana zamanında bu nezaketi göstermeyen biriyle paylaşmak istememen normal olur.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by C h A o S View Post
    Ne 1 senesi Kaan.Hangi stad bitmiş 1 senede.Arenaya kapak atarsa Beşiktaş 3-5 seneden aşşa çıkmazlar.
    Bu seneden sonra istedikleri kadar çıkmıyoruz desinler Olimpiyat'ta oynamak zorunda kalırlar. Tabi 2036 Olimpiyatları için filan meteoroloji düzenlemeleri yapılmayacaksa

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

Düşündüğümden ne alaka diyorum. Sen evinin kirasını veriyorsun ve çok daha müsait evler varken başkası evini yenileyecek diye paylaşmak istemeyebilirsin. İstersen TOKİ'nin evinde otur Hele ki sana zamanında bu nezaketi göstermeyen biriyle paylaşmak istememen normal olur.
    tabikide paylaşırım nede olsa zor durumda kalmış evi yenilenecek tabi bu kişilerin hoşgörü anlayışı ile bağlantılı bir şey sen hoşgörülü değilsindir kabul etmezsin ama ben ederim.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Adam sokakta kalmış hatta yemeye içmeye de muhtaçmış. Hakikatten komiksiniz ya. Vallahi yürüyüş filan yapın bu kadar meraklıysanız Beşiktaş'la paylaşmaya hoşgörünüzü faal alanda görmek isteriz.

Nesil
    2006
    Yer
    Türkiye

Kadıköy Hatırası bardakları çıktı. Güzel oldu. İçtikçe Türkiye'de şampiyon olmanın önemini yok eden bu hatırayı hatırlayacağım.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul / Samsun

Güzel oldu bu. Zaten sürekli bardak alışverişi yapıyorum Store'dan. Bunu da alırım. Bardakları güzel oluyor gerçekten.
    ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !

Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved

Nesil
    2009
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Walter Sakana View Post
    VİDEO: http://www.sporaktif.com/videogaleri.asp?vid=186965

Bu yaşta her iki ayağını da kullanabilmek önemli bir meziyet. Topa vuruş gücü ve hareketli toplara düzgün vurması da 10 yaşındaki bir çocuk için çok iyi bence.
    Sercan Yıldırım & Muhammet Demirci .vol 24585

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

GÖREV ZAMANI !

Uzun bir süredir, Ali Sami Yen Spor Kompleksi TT Arena'nın Beşiktaş Jimnastik Kulübüne tahsis edilmesi konusu gündemdeki yerini en sıcak haliyle korumaktadır, çeşitli medya kuruluşlarında, canlı yayınlarda ve resmi internet sitemiz ultrAslan.com'da tüm Galatasaray taraftarının bu konudaki ortak fikrini; "ALİ SAMİ YEN SPOR KOMPLEKSİ TT ARENA’DA GALATASARAY HARİCİNDE BİR TAKIM, ANCAK DEPLASMAN TAKIMI OLARAK SAHAYA ÇIKAR!" diye dile getirdik...

Bu düşüncemizde hiç bir değişiklik yoktur önceki yazıda belirttiğimiz gibi sabit, gayet açık ve net'tir...

Hafızaları pek zorlamaya gerek yok, Galatasaray tarihinin ekonomik ve sportif açıdan en zor dönemde İnönü stadında oynama isteği reddedilmiş ve olimpiyat stadında oynamak zorunda kalmıştık.

Kin gütmek, düşene bir tekmede bizim atmamız, kişisel yapımızda ve Galatasaray terbiyesinde bulunmaz ancak bu acımasız rekabet ortamında bize elini uzatmayan kişi ve kurumları da unutmamız söz konusu olamaz ve bunu unutmayacağımız gibi, milyonlarca taraftarımızın hakkını da kimseye yedirmeyiz!

Galatasaray Spor Kulübü Başkanı ve Yönetim Kurulumuzadır son sözümüz;

En çok kenetleneceğimiz ve başarılara koşacağımız bu senemizde anlamsız konularla birlikteliğimizi zedelemeyelim ve 30 milyona yakın taraftarımızın, isteğine ve düşüncelerine saygı gösterip gücümüzü gösterelim...

TARİH SİZE BUGÜN GALATASARAY'IN MABEDİNE SAHİP ÇIKMA
    GÖREVİNİ VERDİ...
    GALATASARAY'IN NE RİCA, NE DE YAPTIRIMLA VERİLECEK MABEDİ YOK!

ALİ SAMİ YEN SPOR KOMPLEKSİ TT ARENA SADECE GALATASARAY'INDIR!

Oğuz Altay
    ultrAslan Başkanı
    Screw you guys, I'm goin' home

Nesil
    2009
    Yer
    Turksportal

Güzel konuşmuşlar, izleyip dinlemenizi tavsiye ederim:

http://www.ntvspor.net/video-galeri/...e-yasaklanmali

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Tam bunu koymak için girmiştim foruma.

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Canlı izlemiştim bende bu programı, güzel konuştular. Hatta Mehmet Demirkol baya sinirlendi bi ara ana avrat dümdüz gitcekti
    Screw you guys, I'm goin' home

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

ayıp ayıp hangi takım taraftarı olursa olsun bu olay kınanmalı sen 15 17 yaşındaki kıza nasıl saldırırsın ya hiçmi kızınız bacınız yok hadi erkek olsun hadi 27 yaşında olsun nerde yaşıyoruz arkadaş bu kadar mı futbol psikoloğu olduk
    şiddetin rengi olmaz her türlü şiddeti kınıyorum

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Spy.94 View Post
    GÖREV ZAMANI !

Uzun bir süredir, Ali Sami Yen Spor Kompleksi TT Arena'nın Beşiktaş Jimnastik Kulübüne tahsis edilmesi konusu gündemdeki yerini en sıcak haliyle korumaktadır, çeşitli medya kuruluşlarında, canlı yayınlarda ve resmi internet sitemiz ultrAslan.com'da tüm Galatasaray taraftarının bu konudaki ortak fikrini; "ALİ SAMİ YEN SPOR KOMPLEKSİ TT ARENA’DA GALATASARAY HARİCİNDE BİR TAKIM, ANCAK DEPLASMAN TAKIMI OLARAK SAHAYA ÇIKAR!" diye dile getirdik...

Bu düşüncemizde hiç bir değişiklik yoktur önceki yazıda belirttiğimiz gibi sabit, gayet açık ve net'tir...

Hafızaları pek zorlamaya gerek yok, Galatasaray tarihinin ekonomik ve sportif açıdan en zor dönemde İnönü stadında oynama isteği reddedilmiş ve olimpiyat stadında oynamak zorunda kalmıştık.

Kin gütmek, düşene bir tekmede bizim atmamız, kişisel yapımızda ve Galatasaray terbiyesinde bulunmaz ancak bu acımasız rekabet ortamında bize elini uzatmayan kişi ve kurumları da unutmamız söz konusu olamaz ve bunu unutmayacağımız gibi, milyonlarca taraftarımızın hakkını da kimseye yedirmeyiz!

Galatasaray Spor Kulübü Başkanı ve Yönetim Kurulumuzadır son sözümüz;

En çok kenetleneceğimiz ve başarılara koşacağımız bu senemizde anlamsız konularla birlikteliğimizi zedelemeyelim ve 30 milyona yakın taraftarımızın, isteğine ve düşüncelerine saygı gösterip gücümüzü gösterelim...

TARİH SİZE BUGÜN GALATASARAY'IN MABEDİNE SAHİP ÇIKMA
    GÖREVİNİ VERDİ...
    GALATASARAY'IN NE RİCA, NE DE YAPTIRIMLA VERİLECEK MABEDİ YOK!

ALİ SAMİ YEN SPOR KOMPLEKSİ TT ARENA SADECE GALATASARAY'INDIR!

Oğuz Altay
    ultrAslan Başkanı
    Birde yönetimimiz dile getirse şunları.Çok pasif kaldılar çok.Eğer Arena'ya geçerse Beşiktaş taraftar daha ağır yaptırımlar uygular.Yönetimimiz inşalalh bunları düşünüyordur.Artık görüşmede Aysal'ın net bir tavırla istemiyoruz demesini bekliyoruz.E Beşiktaş'ta biraz gurur yapsın bi zahmet istenmediğimiz yerde oynamıyoruz desin !

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

"Sen 16-17 yaşındaki kıza küfredip, saldıran adamın tarafındaysan Gökmen'in Gazetesi o zaman."
    -Mehmet Demirkol

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Orada bir takıma yaptıklarına göre,o takım bayan yerine erkek takımı olsaydı.Orada saldıranlar güzel bir dayak yerdi.Gerçi erkek olsalardı saldıramazlardı bile.Kadın ya hiç düşünmüyor bizim insanımız.Galatasaray-Fenerbahçe'den önce orada yapılan şey kadınları küçük görmektir.
    Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Video koymayı beceremedim.

http://youtu.be/TdEcjzM29KM

Videonun başlığını görmezden gelip bakın hiç havada uçan çatal,bıçak,taş,sopa bir şey gördünüz mü ?

Onu geçtim en ufak bir müdahale gördünüz mü ?

Son derece gereksiz saçma bir olay 2.36 daki bayan yüzünden abartılıyor ve Mehmet Demirkol gibi fırsatçılar tarafından kullanılıyor ben de böyle bir olayı savunmak zorunda kalıyorum.

Nesil
    2008
    Yer
    Balıkesir

Bunlar insan mı ?

Yine biz yalancıyız. Yine Fenerbahçe haklıdır. Kusura bakmayın ama saçma sapan davranacaksanız hiç boşuna girmeyin şu foruma yahu. Mehmet Demirkol da fırsatçı oldu artık.

"Bunları savunanlar saldırandan daha beterdir"
    Football is simple,but Football Manager is not

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

Quote Originally Posted by MeMo View Post

Videonun başlığını görmezden gelip bakın hiç havada uçan çatal,bıçak,taş,sopa bir şey gördünüz mü ?

Son derece gereksiz saçma bir olay 2.36 daki bayan yüzünden abartılıyor ve Mehmet Demirkol gibi fırsatçılar tarafından kullanılıyor ben de böyle bir olayı savunmak zorunda kalıyorum.
    galatasarayın olayı abartması belki kamuoyu ve fırsatçılık şu davranışlar bile yanlış adam gibi yemeğini yi çık git ne polemiğe giriyorsun. bu tip taaftar tipini bende sevmiyorum her takımda var saçma

@Corpus senin yorumun da ayrı bi cins benim yorumumu okuyup da onu örnek almadan @memo'nun yorumunu baza alıp buraya yorum yapman da ayrı bi olay demekki sen hep kötü örnekleri içselleştiriyorsun iyi örnekleri görmezden geliyorsun

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by MeMo View Post

Önünüze gelene fırsatçı diyorsunuz. Yine her şeye yalan diyorsunuz sizi anlayamıyorum artık gözlüklerinizi çıkartın.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Mehmet Demirkol fırsatçıdır en büyüklerindendir hatta onu başka bir zaman tartışırız. Ama sen daha benim neyi savunduğumu bilmeden bunu savunanların Allah belasını versine getirirsen lafı "saçma sapan" kelimesini bile kullanman abes olur.

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Demirkol Fenerbahçeli diye biliyorum ?

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

demirkol da yanındaki de fenerbahçeli

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Kimse üzerine almasın bu olayda Galatasaray'ı fırsatçı görenler bu yazıyı görmemişler herhalde.

http://www.galatasaray.org/kulup/haber/13787.php

'' ...üzerinde Fenerbahçe formaları bulunan ve taraftar olduğu iddia edilen..''

Aslında burada ki küçük ayrıntı olaya ne kadar özverili baktığımızın kanıtıdır.Orada kendini bilmez insanlar Fenerbahçe forması giyerek taraftar olduklarını sanıyorlar ama sözde taraftarları olduklarını düşündüklerini sandıkları kulübün adını lekelemekten başka bir işe yaramıyorlar.
    Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp

Nesil
    2008
    Yer
    Balıkesir

@Corpus senin yorumun da ayrı bi cins benim yorumumu okuyup da onu örnek almadan @memo'nun yorumunu baza alıp buraya yorum yapman da ayrı bi olay demekki sen hep kötü örnekleri içselleştiriyorsun iyi örnekleri görmezden geliyorsun

Ben Fenerli , Beşiktaşlı, Galatasaraylı diye adamları ayırmıyorum ki sen ile @Memo' nun mesajlarını karşılaştırıp ona göre baz alayım. Henüz yapılan oyunlara uymayıp bölünmemeyi sürdürebiliyorum. Hepimiz aynıyız bir ayrım yok. İyi örneksin diye aferin diye cevap atamam sonuçta sana. Bunu beklemiyorsundur umarım. Kötü örnek ise eleştirilir. Bu ada çok normaldir.

ek: Demirkol hangi takımı tutarsa tutsun. Şu ülkede tarafsız yorum yapan çok çok nadir yorumculardan biridir.
    ek2: Allah Belanı versine getirmedim. Sanırım anlamakta sıkıntı çektiniz orada.
    Football is simple,but Football Manager is not

Mesaj Yetkileri