1 ile 30 arası toplam 17312 sonuç

Konu: Galatasaray Sohbet Alanı

Hybrid View

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

Quote Originally Posted by MeMo View Post
    Video koymayı beceremedim.

http://youtu.be/TdEcjzM29KM

Videonun başlığını görmezden gelip bakın hiç havada uçan çatal,bıçak,taş,sopa bir şey gördünüz mü ?

Onu geçtim en ufak bir müdahale gördünüz mü ?

Son derece gereksiz saçma bir olay 2.36 daki bayan yüzünden abartılıyor ve Mehmet Demirkol gibi fırsatçılar tarafından kullanılıyor ben de böyle bir olayı savunmak zorunda kalıyorum.
    galatasarayın olayı abartması belki kamuoyu ve fırsatçılık şu davranışlar bile yanlış adam gibi yemeğini yi çık git ne polemiğe giriyorsun. bu tip taaftar tipini bende sevmiyorum her takımda var saçma

@Corpus senin yorumun da ayrı bi cins benim yorumumu okuyup da onu örnek almadan @memo'nun yorumunu baza alıp buraya yorum yapman da ayrı bi olay demekki sen hep kötü örnekleri içselleştiriyorsun iyi örnekleri görmezden geliyorsun

Nesil
    2008
    Yer
    Balıkesir

Quote Originally Posted by _yoLcu_ View Post
    @Corpus senin yorumun da ayrı bi cins benim yorumumu okuyup da onu örnek almadan @memo'nun yorumunu baza alıp buraya yorum yapman da ayrı bi olay demekki sen hep kötü örnekleri içselleştiriyorsun iyi örnekleri görmezden geliyorsun

Ben Fenerli , Beşiktaşlı, Galatasaraylı diye adamları ayırmıyorum ki sen ile @Memo' nun mesajlarını karşılaştırıp ona göre baz alayım. Henüz yapılan oyunlara uymayıp bölünmemeyi sürdürebiliyorum. Hepimiz aynıyız bir ayrım yok. İyi örneksin diye aferin diye cevap atamam sonuçta sana. Bunu beklemiyorsundur umarım. Kötü örnek ise eleştirilir. Bu ada çok normaldir.

ek: Demirkol hangi takımı tutarsa tutsun. Şu ülkede tarafsız yorum yapan çok çok nadir yorumculardan biridir.
    ek2: Allah Belanı versine getirmedim. Sanırım anlamakta sıkıntı çektiniz orada.
    Football is simple,but Football Manager is not

Mesaj Yetkileri