Onlar güya sikeye tesebbüsten ceza aldi fakat sike sahaya yansimadi dendi.. bilmiyorum beni zaten tff nin verdigi kararlar ilgilendirmiyor ben gecen sene izledigim maclarda gördüm sike olup olmadigini icim rahat o yüzden...
Onlar güya sikeye tesebbüsten ceza aldi fakat sike sahaya yansimadi dendi.. bilmiyorum beni zaten tff nin verdigi kararlar ilgilendirmiyor ben gecen sene izledigim maclarda gördüm sike olup olmadigini icim rahat o yüzden...
Hakikatten çok komiksin. Şikeden ceza mı verildi haberim yok diyorsun, verildi diyorlar güya diyorsun. Pardon da 18de 17 yaptık diye övünüyorsunuz. Ve tam da bu süreç şikeyle yargılanıyor. Şikenin yansıyıp yansımaması hangi kıstasla ölçülüyor? Çocuk kandırır gibi yansıma/yansımama olayı çıktı bu sene. Bunu bir açıklasana allah aşkına.
Kesin olarak şike yapılan maçlarda bile itiraflar gelmeseydi maçlar sıradan maç konumundaydı. Yani sahaya bakarak bunu anlayabilmek mümkün değildir. Yine şike yapılan maçlarda gözlemci raporları tertemizdir. Yani bunların kıstas olamayacağını defalarca söyledik, dünya söylüyor.
Sadece Fenerbahçeli oyuncuların ve teknik ekibin haberi yoktu ve aslanlar gibi oynadılar görüşüne katılabilirim. Fenerbahçe takımı tek kale oynar, rakibin nefesini keser ve emekle mücadelesini sürdürür. Tüm bunlar rakibinde aynı ciddiyette iş yaptığını göstermez. Aynen Ümit Karan'ın Trabzonspor'a gol atmak istemedim açıklaması gibidir.
Galatasaray'ı da yenmedik mi? O da mı şikeydi? Dünyanın hiçbir yerinde ligdeki tüm maçları bağlayamazsınız. 33 hafta kendi hakkınla oynarsın ama 34. haftada şike yapabilirsin. 22. haftaya kadar her şey çok iyidir ama 27. hafta kritikse şike yaparsın. 3. hafta yaparsın 20. hafta yaparsın 21'de bir daha yaparsın ve geri kalanında hakkınla kazanırsın.
Şike var diyen TFF'nin hiçbir kararına güvenilmiyor ama Avrupa'ya gönderen TFF kararı nedeniyle biz şike yapmadık aha kanıtı denebiliyor.
Sahaya yansımadı diye şike yoktur denebiliyor ama sahaya yansımadığı halde Trabzonspor, Galatasaray ya da bir başkası şike ile suçlanabiliyor.
Son dakikada yeniyoruz, şike yapan takım son dakikada yener mi diyoruz. Trabzonspor'un Bucaspor maçına, Gençlerbirliği maçına hatta geçmiş yıllardaki Hasan Kabze'nin golleriyle kazanılan Beşiktaş maçına şike diyoruz. Şike olsa son dakikayı mı bekler bu takımlar.
Dedim ya çeviriyi hep gönlümüze göre yapıyoruz.