4 Eylül tarihine kadar uzun bir maçsız bekleyiş demiştim yukarıdaki mesajımda ancak, o aradaki uzun sürecin tam ortasına kupa maçı girdi. Açıkçası iyi de oldu, 21-22 günlük bir boşluğun ortasında bir maç, hem fazla yorulmamış olacak oyuncular lig maçı için, hem de maç kondisyonu olacaktı. Kolay da bir rakip geldi, alt ligden rakip. Sezonu bu maçla açtık.

TAÇA DE PORTUGAL İLK TUR

Oyuncu Değişiklikleri:
Dede ( dk.66) -> Fary
Cadinha ( dk.66) -> Nelson Cunha
Sergio Machado ( dk.66) -> Helio

Asistler:
2: Cadinha
1: Nelson Cunha

Lige 1 hafta kala zayıf rakibimizi rahat alt ederek 80 takımın elenip, 80 takımın tur atladığı "Taça de Portugal"da tur atladık. Malafaia iyi bir gol atarken Quieros da iki penaltıyı gole çevirmeyi başararak maçın yıldızı oldu.

Second Division - Central 1.Maç

Oyuncu Değişikliği:
Julio Cesar ( dk.45 ) -> Lula

Asist:
1-Ricardo Malafaia

Kanatsız taktiğimle çıktım, bir varlık gösteremedik. 3-1'lik net skorla yenildik. Favori olarak çıktık ama bu oyunu oynamamız çok kötüydü ve açıkçası korkuyordum da bu lige adapte olamayacağım diye. Bu maç bana bunun sinyalini verdi. İkinci yarı kanatları da kullanmaya çalışsak, bir türlü raylar oturmadı yerine ikinci yarı da. Kötü bir başlangıç.

TAÇA DE PORTUGAL 2.TUR

Oyuncu Değişiklikleri:
Fary ( Dk. 62 ) -> Renato Queiros
Dede ( Dk.90) -> Paulo Campos
Sergio Machado ( dk.90) -> Helio

Asistler:
1: Lula, Julio Cesar

İkinci turda Kuzey grubundan bir rakibimiz geldi ancak alt lige oynayan bir takım çünkü aşırı kalitesiz. Çok da kolay bir galibiyet oldu açıkçası, 4-5-1 ile oynadım ve sol kanatta Lula şov vardı. Golünü ve asistini yaptı, takıma galibiyeti getirdi. Bugün onun günüydü. İkinci turdan da çıkan 48 takımdan biri olduk ve artık 1. ligin takımlarının da katılacağı 3.tura kaldık, yani top 64 diyebiliriz.

SECOND DIVISION - CENTRAL 2.MAÇ

Oyuncu Değişiklikleri:

Zamorano ( Dk.62 ) " SAKATLIK " -> Helio
Dede ( Dk.70) -> Fary
Lula ( Dk.70) -> Paulo Campos

Bu sefer kanatlarla çıktık maça ama yine işe yaramadı ve ilk yarı ezdi bizi resmen Padroense. İkinci yarı bu sefer kanatları kaldırdım tekrar ortasahayı doldurdum, bu sefer biraz üstünlük kurduk ancak çok fazla değildi bu üstünlüğümüz. Ve gol de atamadık, gerçi kaçırdığımız net pozisyonlar vardı bir sürü ama olmayınca olmuyor. 1.lik beklenen Boavista 2'de 0 ile başladı ve çok kötü başladı. Ne yapacağım bilmiyorum :/